Hlavní nabídka

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

Chytré hodinky, 1,39", 454x454, BT, měření tepu, spálené kalorie, měření vzdálenosti, krokoměr, budík, vlastní OS

Toto zboží bylo již ukončeno.

Podobné zboží

Materiál: Titan + Safírové sklo

Pásek hodinek:Šedohnědý kožený řemínek

Displej: 1,39 palcový AMOLED 454 x 454 HD
Dotyková obrazovka AMOLED podporuje posuvná a dotyková gesta.

Procesor: Kirin A1 + STL4R9

Paměť: 4 GB

  • Dostupná kapacita paměti je menší, protože software hodinek zabírá část místa.

Speaker: Ano

Připojení:

  • GPS Podporováno
  • Bluetooth 5.1, BLE/BR/EDR

Čidla:

  • Snímač akcelerometru
  • Gyroskopický senzor
  • Geomagnetický senzor
  • Optický snímač tepové frekvence
  • Snímač okolního světla
  • Snímač tlaku vzduchu
  • Kapacitní senzor

Tlačítko: Zapínací tlačítko, funkční tlačítko

Požadavky systému:

  • Android 4.4 nebo novější
  • iOS 9.0 nebo novější

Nabíjecí port: Bezdrátové nabíjení

Životnost baterie: 14 dní pro standardní použití.

Vodotěsnost:Voděodolnost: 5ATM

Hodinky jsou voděodolné (5ATM) do 50 metrů dle normy ISO 22810:2010. To znamená, že mohou být použity pro činnosti v mělkých vodách jako je plavání v bazénu nebo oceánu. Neměly by však být používány pro potápění, vodní lyžování nebo jiné činnosti zahrnující vysoký tlak vody.

Nabíjení: Požadavky na napětí a proud nabíječky: 5V 1A

Mikrofon: Ano

Rozměry: 46,7 mm x 46,7 mm x 11,4 mm
Hmotnost: Cca 52 g (bez řemínku)

Balení obsahuje:

  • 1x hodinky
  • 1x Nabíjecí stanice
  • 1x Nabíjecí kabel
  • 1x Uživatelská příručka, bezpečnostní informace
  • 1x záruční list

https://consumer.huawei.com/cz/wearables/watch-gt2-pro/

Seznamte se s novou elegancí umění

Safírové ciferníky hodinek odolné proti opotřebení se bezproblémově spárují s titanovým rámem pro lehký a pevný design. Lesklý keramický hřbet šetrný k pokožce zajišťuje pohodlné nošení. Díky sofistikovanému řemeslnému zpracování odhaluje HUAWEI WATCH GT 2 Pro vytříbený vkus s dokonalou rovnováhou umění a technologie.

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic
Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

Užijte si Tajemství přírody

Zvedněte zápěstí pro časy východu, západu slunce a měsíce, poté se připravte na venkovní dobrodružství. Kromě toho vám 8 typů měsíčních fází, jako je nový měsíc, úplněk, první čtvrtletí atd. a přílivy a odlivy umožňují pozorovat oblohu a užít si romantiku.

Navrženo pro váš styl

Vyberte si ciferník s více než 200 možnostmi, aby vždy odpovídal vašemu stylu dne. Získejte nekonečnou zábavu z dynamických ciferníků nebo si čtěte data v reálném čase přímo s funkčním ciferníkem.

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

Lyžování a snowboarding

HUAWEI WATCH GT 2 Pro poskytuje komplexní údaje, jako je srdeční frekvence, průměrná rychlost, maximální sklon, dráha a vzdálenost pro běh na lyžích, lyžování a snowboarding. Kromě toho můžete také přijímat hlasová upozornění, pokud některá data přesahují hranici. Dobrý doprovod pro vás k udržení skvělé rovnováhy při vysoké rychlosti.

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

Osobní golfový trenér

Nový golfový režim dokáže inteligentně analyzovat polohu švihu a poskytnout datové reference pro zlepšení rychlosti a frekvence švihu. Najděte si svůj nejlepší rytmus a buďte profesionálem efektivnějším způsobem.

Více než 100 režimů cvičení

Chytré hodinky podporují přesné sledování dat pro více než 100 režimů cvičení, včetně 17 profesionálních režimů a 85 vlastních režimů, a pomáhají sledovat všechny vaše pohyby. Kromě toho existuje více než 10 průběžných kurzů s hlasovým naváděním, které vám poskytnou více návrhů na lepší trénink.

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

VO 2 Max

VO 2 max je maximální rychlost spotřeby kyslíku měřená během přírůstkového cvičení. Maximální spotřeba VO 2 odráží kardiorespirační zdatnost a vytrvalostní kapacitu ve výkonu.

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

Efekt aerobního / anaerobního cvičení

Aerobní / anaerobní tréninkové cvičení se vztahuje k výhodám pro vaše tělo produkovaným aerobním / vysoce intenzivním cvičením. Lze jej zlepšit dlouhodobým přerušovaným anaerobním cvičením s vysokou intenzitou.

Čas na zotavení

Vztahuje se na čas potřebný k tomu, aby se fyzická kondice po cvičení vrátila k úplnému zotavení, což odráží fyzickou únavu během cvičení.

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

Intenzita tréninku

Hodinky shromažďují statistiky o tréninkovém objemu za poslední týden a dynamicky vypočítávají rozsah tréninkové intenzity na základě nejnovějších údajů o cvičení.

Obecný přehled

Určuje účinnost vašeho současného tréninku a poskytuje návrhy ohledně uspořádání tréninků.

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

Průvodce osobním tréninkem

Hodinky jsou předinstalovány s více než 10 běžeckými kurzy a nabízejí hlasové navádění během tréninku. Tyto kurzy pomáhají uživatelům s různými běžeckými cíli: noví běžci, lidé, kteří běhají, aby zhubli, nebo běžci, kteří chtějí zlepšit svou vytrvalost. V rámci těchto kategorií nabízíme různé úrovně, které vás udrží.

Navigátor, který vás povede zpět

Funkce Trasa zpět zaznamenává vaši cestu a používá GPS k přesnějšímu označování polohy. Pokud je signál GPS příliš slabý, odešle upozornění. Za těchto okolností můžete stále použít zaznamenanou cestovní trasu ke kontrole v reálném čase a najít cestu zpět.

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

Buďte informováni o náhlé změně počasí

Ostrá změna tlaku vzduchu vždy přichází s nepříznivým počasím. Vestavěný výškový barometr detekuje změnu tlaku vzduchu v reálném čase a poskytuje vám připomenutí, takže můžete být vždy připraveni na své výlety nebo venkovní dobrodružství.

Přesné monitorování, nižší spotřeba

Vylepšené LED diody a prvotřídní vnější sklo na zadní straně spolupracují s inteligentním algoritmem AI, což účinně snižuje spotřebu energie při přesném měření SpO 2 nebo srdeční frekvence, což vám poskytuje delší ochranu na jedno nabití.

Detekce saturace kyslíkem

Díky podpoře inteligentního jednorázového měření hladiny SpO 2 můžete detekovat hladinu kyslíku v krvi bez ohledu na to, zda pracujete nebo lezete.

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

Vědecké monitorování spánku

S HUAWEI TruSleep™ 2.0 můžou vaše HUAWEI WATCH GT 2 Pro vědecky sledovat a diagnostikovat 6 běžných typů problémů se spánkem a zároveň poskytovat návrhy na lepší odpočinek. A zatímco spíte, hodinky monitorují váš srdeční rytmus, analyzují vaše dýchání a udělují skóre vaší celkové kvality spánku.

Uvolněte svůj stres

Velké pracovní vytížení a rychlý život vás někdy dostanou pod tlak. HUAWEI WATCH GT 2 Pro, založené na technologii HUAWEI TruRelax™, nabízí celodenní sledování stresu a nepřetržitě se starají o vaše zdraví. Pokuste se trénovat dech, abyste uvolnili stres a regulovali náladu ve správný čas.

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

24hodinová detekce srdeční frekvence

HUAWEI TruSeen™ 4.0+ přesně sleduje váš srdeční rytmus a poskytuje inteligentní připomenutí, pokud váš srdeční rytmus překročí nebo klesne pod normální úroveň. Bez ohledu na cvičení nebo spánek hodinky včas detekují vaši srdeční frekvenci a zajistí vám celodenní ochranu.

Bezdrátové nabíjení, efektivní životnost

Výdrž baterie až 2 týdny poskytuje nepřetržitý výkon pro váš efektivní život. Díky 5 minutám rychlého bezdrátového nabíjení jej můžete používat po dobu 10 hodin. Podporuje také zpětné nabíjení z telefonu, když je nedostatek nabíječek.

Zapněte hudbu

Uložte až 500 skladeb a snadno je spárujte s HUAWEI FreeBuds Pro. Můžete běhat nebo cvičit s oblíbenou hudbou bez telefonu.

Volejte přes hodinky

Prostřednictvím připojení Bluetooth s telefonem můžete přijímat, odmítat nebo ztlumit hovory a kontrolovat historii přímo na hodinkách.

HUAWEI Share OneHop

Stačí přiložit hodinky na telefon HUAWEI a poté můžete snadno zahájit rychlý přenos fotografií. Můžete také jednoduše přiložit hodinky na telefon HUAWEI pro okamžité připojení a poté si přizpůsobit své vlastní ciferníky pomocí fotografií z vašeho telefonu.

Vzdálená spoušť

Když tam položíte telefon, můžete stále rychle a stabilně pořizovat fotografie jednoduchým dotykem na hodinkách.


Barva

šedá

Displej

Dotykový displej

Vhodné pro

Běh
Cyklistika
Outdoor
Turistika
Fitness

Funkce

Měření rychlosti
Měření tepové frekvence
Výpočet spálených kalorií
Měření vzdálenosti
Krokoměr
Budík

Operační systém

vlastní OS

Kompatibilní s OS

Android
iOS
HUAWEI

Huawei Consumer Business Group  je jednou ze tří obchodních skupin společnosti Huawei. Dodává celou řadu výrobků, mezi něž patří mobilní telefony, mobilní širokopásmová zařízení (MBB) a domácí zařízení. V roce 2014 se společnost Huawei stala první společností na pevninské Číně, která se umístila v každoročním přehledu 100 nejlepších globálních značek společnosti Interbrands. Huawei má 16 výzkumných a vývojových center po celém světě, mimo jiné ve Spojených státech, Německu, Švédsku, Velké Británii, Francii, Japonsku, Rusku, Indii a Číně.

  • Zatím zde nejsou žádné dotazy / komentáře.
  • Produkt zatím nikdo neohodnotil.

Vaše hodnocení produktu.

(nebude zobrazen)

Hodnocení

Odeslat

Další fotografie Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2 Pro Gray Classic

Huawei Watch GT 2 Pro Gray Classic Huawei Watch GT 2 Pro Gray Classic Huawei Watch GT 2 Pro Gray Classic