Robotická hračka Ozobot EVO

Nová generace programovatelného mini robota Ozobot Evo je úžasná robotická hračka. To, že je Ozobot schválený jako pomůcka pro výuku informatiky, z něj rozhodně nedělá nezáživnou technickou záležitost. Právě naopak – Ozobot Evo je pro každou lumpárnu! Získá si vás nejen svým legračním žvatláním. ... více
Objednací kód: V-LNN82KD0006CK
Kód výrobce:
Výrobce: Není
Záruční lhůta: 24 měs.
Dostupnost: na objednávku
Cena bez DPH: 6 280 Kč
Cena s DPH: 7 599 Kč
Porovnání Oblíbené

Nová generace programovatelného mini robota Ozobot Evo je úžasná robotická hračka. To, že je Ozobot schválený jako pomůcka pro výuku informatiky, z něj rozhodně nedělá nezáživnou technickou záležitost. Právě naopak – Ozobot Evo je pro každou lumpárnu!

Získá si vás nejen svým legračním žvatláním. Ozobot Evo miluje tanec, plnění akčních úkolů a nejraději se účastní ztvárnění vašich příběhů. Sem tam si dokonce prosadí svou, aby otestoval vaši připravenost – je totiž vybavený autonomním chováním.

Nová verze Ozobota Evo je nadupaná funkcemi, diodami a senzory a přesto jeho baterie vydrží téměř hodinu. Komunikuje s vámi přes Bluetooth, nebo prostřednictvím zvuků a barevných diod. Ozobot Evo funguje s dotykovou obrazovkou i jen tak s papírem. Hrajte s ním hry nebo ho naprogramujte k řešení úkolů pomocí intuitivní platformy OzoBlockly.

A upřímně – nečekejte, že zaujme jen vaše děti...

V BALENÍ NALEZNETE
1x Ozobot Evo
1x nabíjecí kabel
1 sadu fixů
Soubor aktivit
Ochranné pouzdro na zip

Ozobot Evo si vás získá nejen svým legračním žvatláním. Je totiž připravený vás podpořit při seznamovaní dětí s programováním, informatikou, logikou nebo matematikou. A jako pravá STEAM pomůcka podporuje i kreativitu a nejraději má hlavní role ve vašich příbězích. Sem tam si dokonce prosadí svou, aby otestoval vaši připravenost – je totiž vybavený autonomním chováním.

Ozobot Evo je chytrá STEAM hračka a promyšlená výuková pomůcka
Postavte mu s dětmi labyrint nebo mu vymyslete choreografii na oblíbenou písničku
Je vhodný pro zájmové i školní vzdělávání napříč předměty i stupni
Díky audio playbacku a autonomnímu rozhodování inspiruje k vyprávění příběhů a vymýšlení úkolů
Na jedno nabití vydrží 45 až 60 minut

-|CZ|SK|EN