Kategorie

Newsletter

Obojek repelentní BEAPHAR Bio Band 65 cm Zobrazit v plné velikosti

Obojek repelentní BEAPHAR Bio Band 65 cm

Dostupné

Zelený, přírodní repelentní obojek.Délka: 65 cm.

129,00 Kč

KH-150

Dostupnost

Sklad prodejny: skladem

Externí sklad: na dotaz

Obsahuje vysoce účinné esence nimby a voňavé éterické oleje přírodního původu jako eukalyptový olej, citrónový extrakt, cedrový olej, mátu a routový olej. Je přírodně účinný prostředek s ochranným účinkem koncentrovaných nimbových substancí.

Üčinné látky proniknou do kožichu a na kůži psa, kožich bude voňavě svěží, kůže hebká a stálým nošením získá pes příjemnou vůni pro člověka i pro zvíře, nikoli však pro škodlivé parazity.

Vysoce účinné vlastnosti čistě biologických nimbových esencí působí jako trvalý ochranný plášť.

 

Je vhodný pro dospělé psy a štěňata od 2 měsíců věku.

 

Návod k použití: před použitim obojku otevřete obal. Upevněte obojek volně kolem krku. Po upevněni obojku na krk se začne rozprostirat olej na srst psa. Obojek je učinny po dobu 4 měsiců. Odolny proti vodě.

 

Složeni: margosový extrakt, olej z Poleje obecné, Eukalyptový olej, D-Limonen.

Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Napište svůj názor

Obojek repelentní BEAPHAR Bio Band 65 cm

Obojek repelentní BEAPHAR Bio Band 65 cm

Zelený, přírodní repelentní obojek.Délka: 65 cm.

Napište svůj názor

Společnost byla založena v roce 1943 podnikatelem Bernardem Aa, přičemž organizace výroby a marketingu je stále ve vlastnictví rodiny. Naše nadšení pro zvířecí svět je obrovské. Vývoj a vlastnosti našich výrobků určují trendy. S kompletní řadou léčiv, výrobků pro péči o Vašeho mazlíčka a krmiv distribuovaných do 86 zemí po celém světě a s vlastními distributory např. v Belgii, Holandsku, Anglii, Německu, Polsku, České republice a na Slovensku se pyšně řadíme mezi jedničky jak na evropském tak na světovém trhu. Více než 800 výrobků společnosti Beaphar pomáhá Vašim zvířátkům být šťastnější a zdravější.Naše výrobky jsou exkluzivně dodávány do specializovaných obchodů s chovatelskými potřebami. Můžete si vybrat ze široké škály produktů, od přípravků pro zdraví až po kompletní krmiva v super premium kvalitě. Srdcem našeho obchodu je široká škála léčiv, antiparazitik a vitamínů. Součástí naší firmy je tým, jenž v laboratořích pracuje na výzkumu a vývoji produktů, což zaručuje, že Vaše zvíře dostane výrobky dle nejnovějších výzkumů a inovací.