Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

TP-Link Archer AX53 - AX3000 Wi-Fi 6 Router, HomeShield, OneMesh™


TP-Link Archer AX53; Router pracující v pásmech 2,4 a 5 GHz s podporou standardů 802.11a/b/g/n/ac/ax .
Prodej ukončen

Podrobný popis

TP-Link Archer AX53

Router pracující v pásmech 2,4 a 5 GHz s podporou standardů 802.11a/b/g/n/ac/ax. Archer AX je vybaven nejnovější bezdrátovou technologií Wi-Fi 6, která přináší vyšší rychlost, větší kapacitu a snížené přetížení sítě. V pásmu 2,4 GHz dosahuje přenosových rychlostí až 574 Mbit/s a v pásmu 5 GHz až 2402 Mbit/s. Technologie Beamforming a 4 antény s vysokým ziskem zajistí silný a spolehlivý Wi-Fi signál v celé domácnosti. Pro snadné nastavení a použití lze využít mobilní aplikaci Tether nebo webové rozhraní.

  • Gigabitová síť příští generace s rychlostí Wi-Fi 6 – 2 402 Mbit/s v pásmu 5 GHz a 574 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz pro plynulejší streamování obsahu a rychlejší stahování.
  • Připojení většího počtu zařízení – Technologie OFDMA 4násobně zvyšuje kapacitu a umožňuje souběžné přenosy dat na více zařízení.
  • Ultra nízká latence – Hraní her a videohovory s rychlejší odezvou.
  • Rozšířené pokrytí Wi-Fi sítě – Čtyři externí antény s vysokým ziskem a technologie Beamforming společně zvyšují sílu signálu a spolehlivost Wi-Fi sítě ve vaší domácnosti.
  • TP-Link HomeShield – Vylepšené zabezpečení na ochranu před nejnovějšími kybernetickými hrozbami.
  • Prodloužená výdrž baterie – Technologie Target Wake Time umožňuje zařízením komunikovat častěji, ale s nižší spotřebou energie.
  • Kompatibilní s aplikací Alexa – Ovládejte router pomocí hlasových příkazů a usnadněte si život s chytrým asistentem Amazon Alexa.

Beamforming
Technologie Beamforming (tvarování paprsků) a 4 antény s vysokým ziskem s zajistí silný a spolehlivý Wi-Fi signál.

Technologie OFDMA
Přidejte další Wi-Fi zařízení bez oslabení výkonu. OFDMA umožňuje používat jedno pásmo více zařízením současně, takže vaše Wi-Fi může podporovat více zařízení ve srovnání se stejnou rychlostí u routeru s Wi-Fi 5.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Standard: 802.11a/b/g/n/ac/ax
Rychlost datového přenosu: 2402 Mbps - 5 GHz, 574 Mbps - 2,4 GHz
Anténa: 4x externí všesměrová anténa
Porty: 4x RJ-45 LAN, 1x RJ-45 WAN
Frekvenční pásmo: 2,4 GHz, 5 GHz
Zabezpečení: WPA, WPA2, WPA3, WPA/WPA2-Enterprise
Podpora PoE: ne
Rozměry: 260,2 x 135 x 41,6 mm