Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

MikroTik RouterBOARD RBLHGG-5acD, LHG 5 ac, ROS L3


LHG 5 AC je kompaktní a lehké bezdrátové zařízení pro pásmo 5GHz s integrovanou 24.5dBi mřížkovitou anténou zajišťující velikou ochranu proti větru.
Prodej ukončen

Podrobný popis

MikroTik LHG 5 ac

Jedna z nejlepších jednotek v poměru cena/výkon/spolehlivost za skvělou cenu nyní s podporou nejmodernějšího protokolu 802.11ac. LHG 5 ac má 7° anténou a je tak ideální pro velmi dlouhé spoje bod-bod.
Velkou předností jednotky LHG 5 ac je použitý standard 802.11ac, gigabitový port, velmi výkonný 4-jádrový procesor na frekvenci 716 MHz a 256 MB RAM. S těmito parametry je možné dosáhnout přenosové rychlosti až 867 Mbit. Samotná jednotka je umístěna přímo uprostřed antény. UTP kabel, který jednotku zároveň napájí je elegantně vedený ramenem držáku. Instalace antény je velmi snadná, dodávaná je vč. úchytek na stožár.

Součástí dodávky je napájecí zdroj 24V/0,38A včetně POE.

Jednotka se ke stožáru připevňuje kovovými stahovacími pásky, které jsou součástí dodávky. Pro nasměrování jednotky doporučujeme k jednotce zakoupit polohovatelný držák QMP-LHG.

Jednotka je dodávaná vč. RouterOS Mikrotik s licencí L3. Tato licence umožňuje vytvořit mód BRIDGE a k němu připojit jednoho klienta. Dvě jednotky s licencí L3 tak lze použít pro vytvoření transparentního spoje bod-bod. Lokality jsou tak spojeny stejně, jako by byly propojeny klasickým kabelem.

Parametry antény:


Informace k systému RouterOS MikroTik

  • Začínáte-li s RouterOS MikroTik nebo potřebujete-li poradit se složitějším nastavením, můžete využít naší podpory.
  • Jak RouterBoard nastavit a spravovat se dozvíte na našich školeních.
  • Rady k nastavení a často kladené otázky lze najít v sekci Technická podpora.
  • Všechny RouterBoardy mají stejný systém RouterOS MikroTik.
  • Všechny zařízení s RouterOS MikroTik plně podporují IPv6, mají firewall, Queues, NAT a s licencí L4 podporují CAPsMAN server.
  • MikroTik lze nastavit přes webové rozhraní, přes mobilní aplikaci, anebo programem winbox, který je ke stažení na mikrotik.com.
  • MikroTik má Quick Set tedy možnost rychlého nastavení. Na výběr je z několika přednastavených profilů.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Standard: IEEE 802.11a/n/ac

Anténa: 24,5 dBi integrovaná

Porty: 1 x RJ-45 LAN 10/100/1000

Frekvenční pásmo: 5150 - 5875 MHz

Podpora PoE: ano

Rozměry: 391 x 391 x 222 mm