Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Logitech MX Master 3 Advanced Wireless Mouse


Logitech MX Master 3 Advanced; Laserová bezdrátová myš s vysoce přesným senzorem snímání Logitech Darkfield umožňuje pohyb na prakticky libovolném povrchu, a to s nastavitelným rozlišením 200 až 4000 …
Prodej ukončen

Podrobný popis

Myš Logitech MX Master 3
Špičková profesionální bezdrátová myš, která vám usnadní vaší práci a zvýší vaši produktivitu. Její kompaktní design, vysoká přesnost a skvělé funkce si okamžitě zamilujete. Zaručeně vás potěší i přítomnost speciálně navrženého kovového kolečka.

  • Technologie Darkfield pro vysokou přesnost
  • Nastavitelné DPI až 4000
  • 7 tlačítek + rolovací kolečko s funkcí automatického přepínání
  • Kolečko pro palec
  • Navržená pro pravou ruku
  • Tlačítko na gesta
  • Bezdrátová technologie Advanced 2,4 GHz a Bluetooth

Vysoký výkon
5x přesnější laserový senzor zajišťuje, že kurzor myši je v souladu s vaším záměrem. Disponuje rozlišením 4000 dpi, je nastavitelné v krocích po 50 dpi. Snímání Logitech Darkfield umožňuje pohyb na prakticky libovolném povrchu – dokonce i na skle.

Připojení více zařízení a skvělá výdrž
Myš můžete spárovat až se třemi zařízeními a přepínat mezi nimi jedním stiskem tlačítka Easy-Switch. Používejte ji se svým notebookem, stolním počítačem nebo kancelářskou sestavou. Zabudovaná 500 mAh baterie na jedno nabití vydrží pracovat až 70 dní. Dobíjíte ji pomocí USB-C kabelu. Zajímavostí je, že po 1 minutě nabíjení můžete s myší pracovat až 3 hodiny.

Snadná obsluha
Myš je vybavena celkem 7 tlačítky (levé/pravé kliknutí, zpět/vpřed, přepínání aplikací, změna režimu kolečka, prostřední tlačítko). Rolovací kolečko disponuje funkcí automatického přepínání. Dále na jejím těle najdete kolečko ovládané palcem a tlačítko na gesta.

Špičkové rolovací kolečko
Je vyrobeno z vysoce kvalitní ocele a disponuje skvělou hmatovou odezvou. Pro svou práci využívá funkci elektromagnetického posuvu MagSpeed, která zajistí zastavení s přesností na pixel a je dostatečně rychlá pro procházení 1000 řádků za sekundu.

Klíčové vlastnosti:
Vysoce výkonná tichá myš Logitech MX Master 3 je vybavena funkcí Darkfield s vysokou přesností s hodnotou 4 000 dpi. 200 až 4 000 dpi (lze nastavit v krocích po 50 dpi), která zajistí přesné snímání na jakémkoliv povrchu. Pracuje na bázi bezdrátové technologie Advanced 2,4 GHz s dosahem až 10m nebo Bluetooth. Nabízí vysokou výdrž až 70 dní na jedno nabití. Ovládáte celkem 7 tlačítek, kolečko pro palec a rolovací kolečko s technologií MagSpeed. Ergonomie je navržená pro pravou ruku a tlačítka jsou ideálně rozložená pro pohodlí vašeho zápěstí.