Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

ASUS RT-AC88U - router, bezdrátový, AiMesh, 1x RJ45 10/100/1000 BaseT pro WAN, 8x RJ45 10/100/1000/Gigabitový pro LAN


Plynulé hraní online her i přehrávání 4K videa Náruživý hráči a vyznavači videí v nejvyšším možném rozlišení uvítají výkonné WiFi připojení, které stáhne odezvu online her na minimum a zabrání trhání …
Prodej ukončen

Podrobný popis

Plynulé hraní online her i přehrávání 4K videa

Náruživý hráči a vyznavači videí v nejvyšším možném rozlišení uvítají výkonné WiFi připojení, které stáhne odezvu online her na minimum a zabrání trhání streamovaného obrazu. Síť GPN (Gamers Private Network) založená na řešení WTFast automaticky optimalizuje rychlost tím, že vybírá nejefektivnější trasu pro herní pakety. Výsledkem je trvale nižší doba odezvy a minimální ztráta paketů.

Rychlejší a stabilnější připojení

Technologie Tri-Band Smart Connect inteligentně vybírá optimální pásmo pro každé zařízení na základě rychlosti zařízení, síly jeho signálu a intenzity využití jednotlivých pásem. K odstranění míst se slabým signálem má 4 výkonné antény v konfiguraci 4×4 a funkci Asus AiRadar, jež inteligentně posiluje výkon.

USB sdílení i vlastní cloud

Na těle routeru najdete USB 2.0 i rychlé USB 3.0. Pomocí jednoduché aplikace můžete v síti sdílet tiskárny, úložná zařízení nebo dongly pro 3G/4G (HSPA+) připojení. Nechybí ani 8x GLAN. Se službou AiCloud máte data stále přístupná skrze internet.

Intuitivní nastavení

V grafickém uživatelském rozhraní ASUSWRT najdete všechno nastavení, monitorování a správy sítě na jediném místě. Stačí pouze připojit kabely k routeru, otevřít webový prohlížeč a řídit se pokyny průvodce instalací ve 3 krocích.

Pokročilé zabezpečení

AiProtection se systémem Trend Micro využívá třístupňové zabezpečení, což dělá z tohoto modelu jeden z nejbezpečnějších routerů na trhu, s nímž i v domácí síti dosáhnete podnikové úrovně zabezpečení.

Vyšší rychlost pro větší počet zařízení

RT-AC5300 nabízí agregaci linek, která prostřednictvím dvou portů LAN s funkcí Teaming přináší jedno mimořádně rychlé kabelové připojení s rychlostí až 2 Gb/s pomocí dvou gigabitových ethernetových kabelů.

AI MESH: Routery ASUS jsou navrženy tak, aby vám umožnily co nejlepší WiFi pokrytí a ve většině případů bude jediný router ASUS poskytovat plynulé a spolehlivé pokrytí WiFi všech částí vašeho domu. Ale pokrytí WiFi může být ovlivněno mnoha faktory: uspořádání místnosti, stavebními materiály, a dokonce i nábytkem! Pokud má váš domov hluchá místa nebo je na některých zákoutích nespolehlivý signál, ASUS AiMesh je pro vás řešením! AiMesh je inovativní nový router, který spojuje více routerů ASUS a vytváří tak WiFi síť pro celý váš domov. Jedná se o výkonný a flexibilní způsob, jak vyřešit vaše problémy s WiFi a zároveň co nejvíce využívá váš stávající hardware: můžete kombinovat různé modely routerů ASUS, takže při upgradu není potřeba odstranit starý router — můžete ho použít k rozšíření sítě AiMesh síť! AiMesh vám poskytuje časově úspornou centrální kontrolu nad všemi routery. Bezproblémová roamingová schopnost znamená, že nikdy nebudete muset přepínat sítě. AiMesh je WiFi, na kterou se můžete spolehnout. To platí pro všechna vaše zařízení po celou dobu připojení! Více zde: https://www.asus.com/cz/aimesh/