Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Amazfit GTS 2 mini Midnight Black


K nejsilnějším vlastnostem těchto hodinek patří tenký design, lehkost a AMOLED obrazovka s funkcí „Always on Display“.
Prodej ukončen

Podrobný popis

K nejsilnějším vlastnostem těchto hodinek patří tenký design, lehkost a AMOLED obrazovka s funkcí „Always on Display“. Zmínit musíme také schopnost měřit úroveň okysličení (saturaci) krve a podporu více než sedmdesáti sportovních aktivit.

Amazfit GTS 2 Mini se od základní verze odlišují především svými rozměry a hmotností. Jsou (bez snímačů) tenké pouhých 8,95 milimetrů a bez řemínku váží jen 19,5 gramů. Díky tomu ani při dlouhodobém nošení prakticky nebudete vědět, že je máte na zápěstí.

Pochopitelně nechybí možnost změny ciferníku. Tu lze provést z mobilní aplikace Zepp, kde je k dispozici více než padesát různých vzhledů. Většina z nich pak obsahuje i odpovídající Always on Display provedení. Kromě toho je možné nahrát si na pozadí vlastní obrázek nebo fotografii.

Chytré hodinky Amazfit GTS 2 Mini podporují měření a analýzu více než sedmdesáti sportovních aktivit. Pokrývají tak prakticky všechny indoorové i outdoorové sporty a poskytnou vám data o tom, jak váš organismus reaguje na zátěž.

Budete mít dokonalý přehled o fázích, podmínkách a zónách tepové frekvence. Pokud při sportování rádi posloucháte hudbu z mobilního telefonu, pak jistě uvítáte možnost ovládat její přehrávání (přeskakovat mezi skladbami, pozastavit a opětovně spustit) z hodinek.

<B>Specifikace:</B>

<B>Obrazovka:</B> 1,55” AMOLED, rozlišení 354 × 306 obrazových bodů, dotyková <B>Hmotnost:</B> 19,5 g (bez řemínku) <B>Senzory:</B> zrychlení, gyroskop, geomagnetický senzor, senzor okolního světla, BioTracker 2 PPG, optický snímač srdeční frekvence <B>Materiál těla:</B> slitina hliníku + plast <B>Materiál řemínku:</B> silikon <B>Odolnost proti vodě:</B> 5 ATM <B>Baterie:</B> 220 mAh, výdrž až 14 dnů, doba nabíjení 2 hodiny <B>Podpora sportovních režimů:</B> více než 70 <B>Měření tepu:</B> ano <B>Měření okysličení krve:</B> ano <B>Varianty / Barvy:</B> Midnight Black, Flamingo Pink a Sage Green <B>Konektivita:</B> Bluetooth 5.0 BLE <B>Podporovaná zařízení:</B> Android 5.0 nebo iOS 10.0 a vyšší <B>Aplikace:</B> Zepp

<B>Záruka: </B> 24 měs.

https://www.amazfit.com/en/gts2-mini.html