22 her - multi licence

Kód: PT100063
Značka: Petit
1 990 Kč
Elektronické odeslání licence

Všech 22 her rozvíjí smyslové a rozumové vnímání, řečové a poznávací schopnosti, logické myšlení, paměť, představivost i postřeh dětí. Pomocí nastavení úrovní u jednotlivých her, je lze využít pro děti různého věku (3-15ti let) i schopností
Jedná se o elektronickou licenci!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Toto multimediální cedéčko vychází ze zkušenosti, že děti si nejraději hrají. Ideální je pak spojení hry a zábavy s výukou a výchovou. Všech 22 her rozvíjí smyslové a rozumové vnímání, řečové a poznávací schopnosti, logické myšlení, paměť, představivost i postřeh dětí. Pomocí nastavení úrovní u jednotlivých her, je lze využít pro děti různého věku (od 3 do 15-ti let) i schopností. Hry vycházejí z výchovně-vzdělávacích programů MÉĎA.

Program 22 HER je multimediální, je vytvořený pro Windows 95 a vyšší. S tím souvisí i vyšší nároky na vybavení počítače. Doporučujeme počítač PC / Pentium 90 a lepší / 600 MB na pevném disku / 16 MB paměti RAM (lépe 32) / zvukovou kartu / CD-ROM mechaniku / reproduktory / grafickou kartu s více než 256 barvami a rozlišením minimálně 800x600.

Po spuštění programu se otevře úvodní okno, na kterém si můžete (kliknutím myší) zvolit skupinu her (kapitolu), kterou chcete vyzkoušet.

V kapitole "Logika" si můžete vybrat ze čtyřech logických her. V jedné z nich, která se jmenuje "Cestář", máte za úkol sestavit cestu pro auto od startu k cíli. Postupným klikáním na jednotlivé pole cesty otáčíte části cesty tak, aby cesta mez startem a cílem byla nepřerušená.

Ve čtyřech postřehových hrách se naučíte rychlé reakci, odhadu a postřehu. Ve hře, která se nazývá "Bumbác" máte za úkol stisknutím mezerníku vypustit v pravý okamžik z vrtulníku kouli, která rozbije vždy jednu kostku z hradu. Letové hladiny vrtulníku se stále snižují a vy musíte rozbořit celý kostkový hrad tak, aby vrtulník mohl proletět i těsně u země.

V kapitole "Pexesa", máte na výběr ze šesti různých druhů pexes. Nabízíme vám standardní obrázkové pexeso, pexeso se stíny nebo se zvětšenými detaily. Ve zvukovém pexesu musíte ke zvukovému podnětu najít odpovídající obrázek, pexeso s písmenky vás naučí abecedě a matematické pexeso sčítání a odčítání.

V kapitole "Počítání" vám nabízíme čtyři jednoduché matematické hry. Ve hře "Nakup a zaplať" musíte nejdříve nakoupit nejvíce pět předmětů za určenou sumu peněz a pak celý nákup zaplatit z nabídnuté hotovosti.

Ve čtyřech hrách s písmenky si můžete zahrát písmenkový tetris, najít skryté slovo ve variantě oblíbené dětské hry "Šibenice", najít co nejvíce různých slov z písmen nabídnutého slova a v magickém čtverci "Křížem krážem" pospojovat co nejvíce písmen do smysluplných slov.

Multi licence
Majitel Multi licence získává právo na použití software pro školní účely.
Lze použít i na interaktivní tabuli.

Licence je elektronická - vše se vyřídí emailem, neplatíte poštovné. V košíku si zadejte "osobní odběr"

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: