Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1265081

Huawei Nova 3, 4/128GB, Iris Purple

Huawei Nova 3, 4/128GB, Iris Purple

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky se souhlasem k odběru newsletterů. Více ZDE.

Tahoun se čtyřmi fotoaparáty. HUAWEI nova 3 je osazená 24 MP + 2 MP duálním fotoaparátem na přední straně a 24 MP + 16 MP na straně zadní, pro focení z každého úhlu. FHD+ displej 6.3'' s rozlišením 2340×1080; Octa-core + i7 mikroprocesor; GPU Mali-G72 MP12; 4 GB RAM + 128 GB ROM; Micro SD slot: podpora až do 256 GB; baterie s kapacitou 3750 mAh a 9 V / 2 A nabíjením
Celý popis
Produkt se již neprodává
6 990 Kč
Zboží od: MALL
6 990 Kč

Popis

4 fotoaparáty. Nekonečné možnosti.

Tahoun se čtyřmi fotoaparáty. HUAWEI nova 3 je osazená 24 MP + 2 MP duálním fotoaparátem na přední straně a 24 MP + 16 MP na straně zadní, pro focení z každého úhlu.

*Data založená na testování v Huawei laboratoři.

AI Selfie Superstar

Vylaď své selfie s HUAWEI nova 3 díky 24 MP + 2 MP duálnímu čelnímu AI fotoaparátu. Umělá inteligence rozpozná až 8 různých scén a v reálném čase vše optimalizuje, aby doručila snímky jako od profesionálů. Pokročilé algoritmy jemně upraví selfie tak, že budeš vždy vypadat fantasticky!

Qmoji

Oživ svůj sdílený život s 3D Qmoji. Rozhýbej své oblíbené emoji vlastními výrazy, pohyby a hlasem a dodej osobitost a zábavu do svých zpráv.

Ovládni světlo: HDR Pro

Nedovol světlu, aby zastínilo tvou kreativitu. HDR Pro kontroluje úroveň expozice na úrovni hardwaru a zaručí tak precizně vyvážené snímky i při přímém světle.

*HDR Pro funkce je pouze u čelního fotoaparátu.

Mistr umělé inteligence

Zadní 24 MP + 16 MP fotoaparát HUAWEI nova 3 nyní dokáže rozeznat a přizpůsobit se až 22 různých scénám a objektům. Dokáže tak vytvářet fenomenální snímky díky fotografickým nástrojům poháněným umělou inteligencií.

Špičkový výkon

Vytvořen, aby poháněl umělou inteligenci na maximální úrovni. Procesor Kirin 970 znamená rychlost, okamžitou responsivitu a maximální výkon vlajkových telefonů HUAWEI.

Nákupy na špičce prstu

Líbilo se ti nějaké zboží? Teď ho můžeš mít okamžitě. Jednoduše namiř na vytoužený objekt a HUAWEI nova 3 zboží najde online. Nakupuj rychle a bez starostí.*

*Je nutná Amazon aplikace. Závisí také na dostupnosti zboží.

Odemknutí obličejem za každého světla

Odemkni svůj HUAWEI nova 3 jediným pohledem v téměř každém prostředí, od temných klubů až po osluněnou sjezdovku. Nová technologie Face ID je rychlá, bezpečná a funguje při každém světle.

Ohromná energie

Uspokojí všechny náruživé uživatele smartphonů. HUAWEI nova 3 v sobě ukrývá rychlonabíjecí 3 750 mAh baterii s dlouhou výdrží.* V kombinaci s AI alokací zdroje je vybitý telefon minulostí.

*Typická hodnota. Založeno na testech HUAWEI laboratoří. Výdrž baterie závisí na konkrétním využívání.


Obsah balení

  • Telefon x1
  • Vestavěná baterie x1
  • Uživatelská příručka x1
  • Nabíječka x1
  • Headset x1
  • Pin pro vyjmutí SIM x1
  • USB-C kabel x1