Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 876011

Canon 18-135 EF-S f/3,5-5.6 IS USM Nano

Canon 18-135 EF-S f/3,5-5.6 IS USM Nano

Univerzální širokoúhlý objektiv 18–135 mm se zoomem a technologií Nano USM pro rychlé a plynulé automatické zaostřování. 4EV stabilizátor obrazu. Povrchová úprava Super Spectra pro omezení odlesků. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
12 890 Kč
Zboží od: MALL
12 890 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Popis

Od fotografování krajiny a portrétů až po záznam filmů – univerzální širokoúhlý objektiv 18–135 mm exceluje ve všech situacích díky AF technologii Nano USM a výkonné stabilizaci obrazu pro stabilní a ostré záběry.

{{ image(30607026, small, right, Canon EF 18–135 IS USM Nano) }}

Hlavní výhody

  • Univerzální rozsah ohniskových vzdáleností pro zachycení širokého spektra objektů
  • Nano USM pro rychlé automatické zaostřování fotografií, plynulé a tiché automatické zaostřování při záznamu filmů
  • Ostré snímky se 4EV optickým stabilizátorem obrazu
  • Pořizujte stabilní filmové záznamy díky dynamickému IS
  • Kompaktní, vysoce výkonný objektiv s volitelným motorovým zoomem

Skvělý společník na cesty

Vysoce kvalitní objektiv se zoomem EF-S 18–135 mm je ideální pro široký rozsah využití při fotografování i záznamu filmů. Zachyťte vše pomocí jediného objektivu vhodného pro cestování – od dramatických záběrů krajin a nádherných portrétů po rychle se měnící akce.

Nano USM

Technologie Nano USM kombinuje plynulé a tiché zaostřování pro záznam filmů s bleskovou rychlostí pro spontánní fotografování, a je proto ideální pro obě oblasti využití. Neslyšitelně tichý motor neruší zvukovou stopu záznamu zvuky zaostřování, zajišťuje hladké automatické zaostřování a přechody mezi objekty.

Stabilní snímky

Pořizujte dokonale ostré fotografie díky optickému stabilizátoru obrazu Canon s rozsahem 4 EV, který kompenzuje rozhýbání fotoaparátu při používání zoomu nebo při slabém osvětlení. Speciální režim sledování pohybu automaticky detekuje pohyb a aktivuje se, když sledujete pohybující se objekt.

Neotřesitelně stabilní filmy

Dynamický stabilizátor obrazu kompenzuje extrémní pohyby a rozhýbání fotoaparátu pro zajištění plynulého záznamu filmu při snímání z ruky, při plném přiblížení nebo při chůzi, když sledujete akci. Volitelný adaptér pro motorový zoom PZ-E1 vám přináší možnost jednoduchého a plynulého řízení servomotorem ovládaného zoomu.

Kompaktní a vysoce výkonný objektiv

Kompaktní, univerzální a lehký objektiv EF-S se stylovou povrchovou úpravou poskytuje vysokou kvalitu obrazu se sníženou chromatickou vadou v celém rozsahu ohniskových vzdáleností díky využití UD a asférických prvků v optické konstrukci a povrchové úpravě Super Spectra, která omezuje odlesky a zdvojení obrazu.

Rozměry a hmotnost

  • průměr × délka – 77,4 × 96 mm
  • 515 g
  • průměr filtru – 67 mm