Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6379720

Yenkee PANZER, Outemu Blue, CZ/SK (YKB 3400)

Yenkee PANZER, Outemu Blue, CZ/SK (YKB 3400)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Herni mechanická RGB klávesnice, transparentní provedení spínače s reakční dobou 1 ms, individuální nastavení podsvícení, plně programovatelné klávesy, multimediální funkce, ergonomická opěrka, rozměry 444 × 150 × 49 mm, délka kabelu 1.8 m, CZ/SK layout. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 799 Kč
Zboží od: CZC.CZ
1 799 Kč
S novou kartou za

Popis

Klávesnice Yenkee PANZER

Herní mechanická klávesnice je osazena prémiovými mechanickými spínači Outemu Blue, které jsou vytvořeny výhradně pro herní nasazení. Zaručují vysokou odolnost, výdrž a velmi nízkou odezvu. Transparentní provedení spínače rozprostře podsvícení klávesnice široce do prostoru a rozjasní tak celý stůl. Díky vyvýšeným tlačítkům je klávesnice perfektní volbou pro hraní, ale bylo tak taktéž dosaženo maximálního možného jasu.

Hlavní přednosti

  • Transparentní herní mechanické spínače Outemu Blue
  • Individuální RGB podsvícení
  • Celokovové zpracování těla

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Kvalitní provedení

Tělo klávesnice je vyrobeno z vysoce kvalitního kovu. To s sebou přináší nadstandardní odolnost, výdrž a díky své hmotnosti taktéž pevnou stabilitu. Té napomáhá rozsáhlé pogumování spodní strany a široké výklopné nožičky pro nastavení sklonu klávesnice. Individuální nastavení RGB podsvícení nabízí svobodnou volbu podsvícení jednotlivých tlačítek.

Klíčové vlastnosti

Herni mechanická RGB klávesnice, transparentní provedení spínače s reakční dobou 1 ms, individuální nastavení podsvícení, plně programovatelné klávesy, multimediální funkce, ergonomická opěrka, rozměry 444 × 150 × 49 mm, délka kabelu 1.8 m, CZ/SK layout.