Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6384498

Creality CR-5 PRO

Creality CR-5 PRO

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
3D tiskárna s podporou tisku do velikosti 300×225×380 mm. Tloušťka vrstvy 0.1 až 0.4 mm. Tiskne z materiálů PLA, ABS, TPU, PETG. Podporované formáty souborů STL, OBJ, AMF. Senzor na konec filamentu, LED kontrolka. Rozměry tiskárny 530×487×612 mm, hmotnost 32.5 kg. Celý popis
Produkt se již neprodává
17 649 Kč
Zboží od: CZC.CZ
17 649 Kč
S novou kartou za

Popis

3D tiskárna Creality CR-5 PRO

Vytiskne odolné výrobky menšího rozměru a pomůže zhmotnit vaše představy. 3D tiskárna Creality CR-5 PRO zaujme už na první pohled, je elegantní. Výjimečná je i tichým provozem a možností využít celou řadu materiálů. Jde o vylepšenou verzi předchozí CR-5.

  • pro tisk z PLA, ABS, TPU, PETG
  • senzor na konec filamentu
  • elegantní provedení
  • LED kontrolka

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Širší výběr materiálů

Creality CR-5 PRO je vylepšenou variantou přechozí verze. Tryska dokáže nově zvládat teplotu až 250°C, podložka zvládne 100°C. Díky tomu je možné používat větší škálu využitelných materiálů. Bez obav můžete tisknout nejen z PLA a ABS, ale rovněž z TPU a PETG.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Senzor na konec filamentu

Stát se to může každému. Nevšimnete si, že vám už nezbývá moc filamentu, spustíte tisk a pak se objeví chyba. S touto tiskárnou se vám nic takového nestane. Je totiž vybavena senzorem, který vám dá včas vědět, pokud filament dojde, zamotá se nebo poškodí. Pozná to i u transparentního filamentu.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Větší možnosti

Tiskárna Creality CR-5 PRO má velký tiskový rozsah, takže vám dává mnohem větší možnosti. Vytisknete na ní modely až do rozměrů 300×225×380 mm. Na této tiskárně však budou nejen větší, ale i kvalitnější. Dosáhnete s ní výborných tiskových výsledků s vysokou přesností.

Kvalitní tisková podložka

Creality CR-5 PRO je vybavena podložkou ze skla a karborunda (směs karbidu křemíku), která zajišťuje ještě lepší výsledky. Výtisky se z ní mnohem snadněji sundávají a první vrstva je dokonale hladká. O tom, zda už je tisk u konce a můžete výtisk vyjmout, vás informuje LED kontrolka.

Klíčové vlastnosti

3D tiskárna s podporou tisku do velikosti 300×225×380 mm. Tloušťka vrstvy 0.1 až 0.4 mm. Tiskne z materiálů PLA, ABS, TPU, PETG. Podporované formáty souborů STL, OBJ, AMF. Senzor na konec filamentu, LED kontrolka. Rozměry tiskárny 530×487×612 mm, hmotnost 32.5 kg.