Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6384638

TP-Link CPE220 Outdoor Wireless AP

TP-Link CPE220 Outdoor Wireless AP

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Velmi kvalitní access point určený pro venkovní použití, rychlost přenosu dat až 300 Mb/s, vestavěná 12 dBi 2×2 směrovaná MIMO anténa, nastavitelný výkon vysílání, dosah bezdrátového přenosu až 13 km, Pharos MAXtream TDMA, pasivní PoE adaptér, režimy: AP, Client, Bridge, Repeater, AP Router. Celý popis
Ušetříte 110 Kč 1 549 Kč
1 439 Kč
Zboží od: CZC.CZ
Ušetříte 110 Kč 1 549 Kč
1 439 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
S novou kartou za

23.4.2024 na výdejním místě
23.4.2024 na vaší adrese

Popis

TP-LINK CPE220

TP-LINK 2.4GHz 300Mbit/s 12dBi venkovní CPE zařízení CPE220 je určeno pro finančně nenáročné řešení venkovních bezdrátových síťových aplikací. Díky centralizovanému systému správy je ideální pro point-to-point, point-to-multipoint a venkovní pokrytí bezdrátové sítě. Profesionální výkon spolu s uživatelsky přívětivým designem dělá ze zařízení CPE220 ideální volbu pro práci i pro domácí použití.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Hardware pro podniková řešení

Díky čipsetům podnikové úrovně Qualcomm Atheros, anténám s vysokým ziskem a vysoce kvalitnímu použitému materiálu, speciálně navrženému krytu a PoE napájení, je zařízení CPE220 určeno především pro venkovní použití a může bezchybně fungovat v téměř každém klimatu, s provozní teplotou v rozmezí od –30 ℃ do +70 .

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Bezdrátový přenos dat až na vzdálenost 13 km+

Speciálně navržené pro venkovní použití, ideální pro bezdrátový přenos dat na dlouhé vzdálenosti až 13 km+, prověřeno zkušenostmi.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Technologie TP-LINK MAXtream TDMA

Díky neustále rostoucímu rozsahu sítě budou vzájemná rušení a kolize bezdrátových sítí mezi zařízeními CPE a základnovými stanicemi natolik velká, že skutečná propustnost sítě klesne, což velmi negativně pocítí koncový uživatelé. Ke zmírnění těchto negativních vlivů používá CPE220 technologii MAXtream TDMA.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Řízení Pharos – Centralizovaný systém správy

Zařízení CPE220 je také vybaveno softwarem centralizovaného ovládání, který pomáhá uživatelům jednoduše spravovat všechna zařízení ve své síti z jednoho počítače – řízení Pharos. Funkce, jako jsou zjišťování zařízení, monitorování stavu, aktualizace firmwaru a údržba sítě, mohou být spravovány pomocí řízení Pharos.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

CPE220 je velmi kvalitní access point určený pro venkovní použití. Nabízí rychlost přenosu dat až 300 Mb/s. Disponuje vestavěnou 12 dBi 2×2 směrovanou MIMO anténou. Umožňuje nastavení výkonu vysílání (0 – 30 dBm/1000 mW), a lze tak dosáhnout bezdrátového přenosu až na vzdálenost 13 km. Technologie Pharos MAXtream TDMA pomáhá snížit vzájemná rušení a kolize bezdrátových sítí. Pasivní PoE adaptér umožňuje napájení pomocí Ethernet kabelu na vzdálenost až 60 m. CPE220 nabízí režimy: AP, Client, Bridge, Repeater, AP Router a AP Client Router (WISP).