10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 8409586

Cooler Master CK352, LC Brown, CZ (CK-352-GKMM1-CZ)

Cooler Master CK352, LC Brown, CZ (CK-352-GKMM1-CZ)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Klávesnice, herní, mechanická, drátová, rozhraní USB, spínače Cherry MX Brown: taktilní tichý design, životnost 50 mil. kliknutí; hliníkové tělo, RGB podsvícení, multimediální klávesy, odezva 1 ms, délka kabelu 1,8 m, CZ popisky kláves. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 990 Kč
Zboží od: CZC.CZ
1 990 Kč
S novou kartou za

Popis

Cooler Master CK352

Užívejte si dlouhé hodiny vynikajícího, spolehlivého hraní s klávesnicí plné velikosti Cooler Master CK352. Ta poskytuje spolehlivé mechanické spínače s životností přes 50 milionů kliknutí a vynikající odezvou a precizností. Přidává k tomu plně přizpůsobitelné RGB podsvícení a ovládání multimédií.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Přednosti CK352

  • Kvalita produktů Cooler Master
  • Mechanické spínače Brown
  • Životnost kláves přes 50 mil. kliknutí
  • RGB podsvícení kláves
  • Odezva 1 ms

Mechanické spínače

CK352 je vybavena vysoce kvalitními mechanickými spínači, které poskytují veškerou přesnost a reakční dobu, kterou můžete chtít. Jejich životnost přesahuje 50 milionů kliknutí.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Jednoduché ovládání

Poslední co člověk uprostřed hry potřebuje je přepnout na plochu pro nastavení podsvícení či hudby. Klávesnice je vybavena funkční klávesou, která umožňuje ve spojení s dalšími klávesami ovládat multimédia a měnit vlastnosti osvětlení.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

RGB podsvícení

Klávesnice je vybavena přizpůsobitelným RGB podsvícením kláves. Veškeré osvětlení se ovládá přímo na klávesnici a nepotřebujete tak speciální software. Vždy tak uvidíte, kterou klávesu mačkáte s barevným stylem, který si přizpůsobíte vašemu vkusu a náladě.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

Jedná se o herní, mechanickou klávesnici s rozhraním USB. Je vybavena mechanickými spínači Cherry MX Brown, které mají taktilním tichý design a životnost 50 mil. kliknutí. Klávesnice má hliníkové tělo. RGB podsvícení kláves a multimediální klávesy nastavitelné pomocí „Fn“ tlačítka. Její odezva je 1 ms. Délka kabelu je 1,8 m.