Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6381731

Razer Kishi, Android (RZ06-02900100-R3M1)

Razer Kishi, Android (RZ06-02900100-R3M1)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Ovladač pro vaše mobilní zařízení. Sada tlačítek a palcových ovladačů pro snadné ovládání her. Vhodný pro zařízení s OS Android. Ergonomické provedení. Pohodlné připojení. Umožní vám hraní her prakticky kdekoliv a kdykoliv. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 989 Kč
Zboží od: CZC.CZ
1 989 Kč
S novou kartou za

Popis

Razer Kishi, Android

Hrajte kdekoliv, kdykoliv a hlavně pohodlně. Tento univerzální herní ovladač, který je vhodný pro většinu zařízení s OS Android, je navržen tak, aby do vašich mobilních her přinesl ovládání srovnatelné s ovládáním herních konzolí. S tímto společníkem budete vítězem, na to se můžete spolehnout.

Dokonalé provedení

Zdokonalte svou hru. Pomůže vám sada tlačítek a analogových palcových ovladačů, které jsou kompaktně a ergonomiky usazené do těla ovladače.

Nepřerušované hraní

Na rozdíl do bezdrátových ovladačů využívajících Bluetooth, které představují v připojení určité zpoždění, se tento ovladač připojuje přímo k nabíjecímu portu vašeho telefonu, což zaručuje okamžitou odezvu tlačítek.

Klíčové vlastnosti

Ovladač pro vaše mobilní zařízení. Sada tlačítek a palcových ovladačů pro snadné ovládání her. Vhodný pro zařízení s OS Android. Ergonomické provedení. Pohodlné připojení. Umožní vám hraní her prakticky kdekoliv a kdykoliv.