Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 9013144

AMD Ryzen 5 5600G

AMD Ryzen 5 5600G

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Procesor pro stolní počítače série 5000G, socket AM4, 6 fyzických jader (12 vláken), frekvence 3,9 GHz (4,4 GHz boost), vyrovnávací paměť 16 MB (L3), 7 nm výrobní proces, TDP 65 W; zabudovaná grafika Radeon Graphics, součástí chladič Wraith Stealth. Celý popis
3 190 Kč
Zboží od: CZC.CZ
3 190 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 3 kusy
S novou kartou za

23.4.2024 na výdejním místě
23.4.2024 na vaší adrese

Popis

Ryzen 5 5600G

Když máte světově nejpokročilejší architekturu procesoru pro hráče a tvůrce obsahu, jsou možnosti nekonečné. Ať už hrajete nejnovější hry, navrhujete nejmodernější mrakodrap, či zpracováváte velké množství dat, potřebujete výkonný procesor, který to vše zvládne. AMD Ryzen 5000G přináší vysoký výkon pro hráče a tvůrce obsahu. Procesor je navíc vybaven nejvýkonnější grafikou zabudovanou v procesoru pro stolní PC.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Přednosti Ryzen 5 5600G

  • Léty prověřená kvalita výrobků AMD
  • 7 nm „Zen 3“ architektura
  • 6 fyzických jader a 12 vláken
  • Frekvence až 4,4 GHz
  • Zabudovaná Radeon Graphics
  • Chladič Wraith Stealth

AMD StoreMI

Výkonný nástroj, který kombinuje rychlost SSDkapacitou HDD do jednoho, rychlého, snadno ovladatelného disku. SSD jsou rychlá, ale drahá a mají nízkou kapacitu. Mechanické disky mají vysokou kapacitu a jsou levnější, ale výrazně pomalejší než SSD. Technologie AMD StoreMI „kombinuje“ tyto dva druhy úložišť do jediného disku a automaticky přesouvá vámi nejpoužívanější data na SSD.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

AMD Ryzen Master

Každý AMD Ryzen procesor má z výroby odemčený násobič, takže si jej můžete uzpůsobit vašim potřebám. Pro přístup k těmto funkcím poskytuje výrobce nástroj AMD Ryzen Master. Ten poskytuje až 4 profily pro uložení vlastních nastavení frekvence a napětí, jak pro procesory Ryzen, tak pro DDR4 paměti.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Světově nejvýkonnější grafika v procesoru pro PC

Užívejte si vysokého grafického výkonu se zabudovanou grafikou Radeon Graphics. Ta vám umožní plynulé 1080p hraní a sledování vašich oblíbených seriálů a filmů v až 4K, HDR. Procesory 5000G jsou tak ideální pro graficky nenáročné uživatele, do sestav s omezeným prostorem nebo pro uživatele, kteří již potřebují funkční systém a grafickou kartu pro FullHD+ hraní si pořídí později.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

Jedná se o výkonný procesor série 5000G pro stolní počítače se socketem AM4. Nabízí 6 fyzických jader (12 vláken), frekvenci 3,9 GHz (4,4 GHz boost) a vyrovnávací paměť cache 16 MB (L3). 7 nm výrobní proces. TDP 65 W. Má zabudovanou grafiku Radeon Graphics s podporou pro HDMI i DisplayPort. V balení je přiložený chladič Wraith Stealth.