Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6399587

Logitech K120 for Business, CZ/SK (920-002641)

Logitech K120 for Business, CZ/SK (920-002641)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Klasická klávesnice s CZ/SK layoutem, ultra tenké provedení, tichá tlačítka, životnost tlačítek až 10 000 000 úhozů, odolná proti polití. Celý popis
314 Kč
Zboží od: CZC.CZ
314 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

29.4.2024 na výdejním místě
29.4.2024 na vaší adrese

Popis

 

Logitech Keyboard K120 for Business

Logitech Keyboard K120 je nízkoprofilová klávesnice, určená pro kancelářské použití. Klávesnice poskytuje dostupnou eleganci, vysokou životnost a pohodlné ovládání. Nabízí vynikající odolnost, jednoduchost a styl pro použití ve firmách.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Elegantní klávesnice

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Profil této klávesnice byl zvolen tenký se standardním rozvržením tlačítek, aby udržoval ruce v neutrální poloze. Díky tomu nejsou klávesy téměř slyšet při psaní. Vynikající je také čitelnost, neboť jsou písmenka jasně bílá a tučná. Robustní sklopné nožky umožní zvýšit náklon o plných 8 stupňů pro pohodlnější psaní.

 

 

Úzký profil, skvělá odolnost

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

 

 

Klávesy jsou v nízko profilovém provedení a jsou více odolné proti polití (testováno na 60 ml tekutiny). Byla vylepšena také odolnost proti mechanickému opotřebení a dle výrobce mají klávesy vydržet až 10 milionů úhozů.

 

 

 

Snadné připojení přes USB

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

 

 

Rozhraní u obou periférií je standardní USB. Navíc se snadnou instalací – myš a klávesnice se připojí k USB portu na stolním PC, notebooku či netbooku a můžete ihned pracovat.

 

 

 

Kvalita Logitech

Omlouváme se, popis obrázku chybí.Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.

 

Klíčové vlastnosti

Elegantní klávesnice klasického vzhledu bez přidaných multimediálních tlačítek je ultratená se standardním rozvržením tlačítek. Snadná je i instalace na operačních systémech Windows XP, Vista a 7 stačí jen zapojit do USB a můžete pracovat. Klávesy jsou v nízko profilovém provedení a jsou více odolné proti polití (testováno na 60 ml tekutiny). Byla vylepšena také odolnost proti mechanickému opotřebení a dle výrobce mají klávesy vydržet až 10 milionů úhozů. Pro práci jistě oceníte i velmi tichou práci tlačítek. Rozměry klávesnice jsou 450 × 155 × 23,5 mm včetně vysunutých nožiček a její hmotnost je 550g.