Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 8745582

Samsung C27F390F - LED monitor 27" (LC27F390FHRXEN)

Samsung C27F390F - LED monitor 27" (LC27F390FHRXEN)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Prohnutý elegán na váš stůl. Zakřivená obrazovka posouvá virtuální zážitky o kus vpřed. Vždy ostrý obraz i při sledování filmů a hraní her. Rozlišení Full HD. Celý popis
Produkt se již neprodává
3 989 Kč
Zboží od: CZC.CZ
3 989 Kč
S novou kartou za

Popis

Prohnutý monitor Samsung C27F390F

Nejvíce pohlcující zážitky při sledování filmů či hraní her získáte se zakřiveným monitorem a s FullHD rozlišením a dokonalým zakřivením obrazovky 1800R. Zakřivená obrazovka posouvá virtuální zážitky o kus vpřed. S monitorem získáte vždy ostrý obraz i při sledování filmů a hraní her. Nabídne rozlišení Full HD, HDMI vstup pro připojení herní konzole, technologie AMD Freesync a herní režim. 

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Luxusní design v černém provedení

Designeři Samsungu vymysleli sofistikovaný a propracovanější vzhled celého monitoru. Nevypadá jen úžasně, díky stojanu do tvaru T s kovovým nádechem, je také velice stabilní. Dokonalý tenký rám v lesklé černé barvě podtrhne celkový dojem. Do pohodlné polohy pro sledování jej snadno nastavíte pomocí náklonu.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Dokonalý zážitek při sledování

Monitor má optimálně prohnutý 27“ displej, přináší tak větší zorné pole a s vysokými pozorovacími úhly 178° zajistí neskutečný zážitek při sledování. Prohnutý monitor je mnohem lepší volbou pro pohodlné sledování po mnoho hodin v kuse. Zdokonalený je i Samsung VA panel, který je základem monitoru. Panel minimalizuje únik světla v zakřiveném tvaru a tak poskytuje ještě lepší obraz, než například zakřivený IPS panel.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Dokonalý obraz

Kvalita obrazu vás prostě nadchne. Vysoký poměr kontrastu, vysoký jas 250 cd/m2 a odezva 4 ms spolu v sobě skloubí brilantní obraz. Obraz je jasný, podání černé hlubší, bílá je čistší a barvy jsou živější, uvidíte tak ty nejmenší detaily. Technologie Eye Saver a Flicker Free zajistí, že monitor nepříjemně nebliká a tím šetří váš zrak.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Neskutečné herní zážitky

Užijte si neskutečné herní zážitky a optimalizujte je pouhým stisknutím jednoho tlačítka. Herní režim detekuje změny ve scénách, zlepšuje barvy a upravuje kontrast, takže vidíte vše naprosto jasně. S ultra rychlou odezvou 4 ms vždy udržíte krok s akcí. K monitoru jednoduše připojíte sluchátka nebo externí reproduktory.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

Prohnutý monitor nabídne úhlopříčku 27“ s Full HD rozlišením 1920 × 1080 a velmi kvalitním podáním obrazu. Vysoký kontrastní poměr, poměr stran 16:9, odezva 4 ms. Inovativní technologie pro šetření zraku Flicker Free a vylepšení obrazu MagicUpscale, MagicBright. Připojit jej lze pomocí vstupů HDMI, D-Sub. Lze připojit také externí reproduktory, nebo sluchátka. Monitor má ekologický provoz a šetření energie. Monitor má rozměry 622,9 × 462,5 × 247,7 mm a váží 4,4 kg.