Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6394944

DELL KB-216, CZ (580-ADGP)

DELL KB-216, CZ (580-ADGP)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kabelová klávesnice s numerickou částí a s multimediálními klávesami. Klávesnice má tenký, elegantní design s nízkým profilem a tichými klávesami. Klávesnice se připojuje k počítači přes USB port. Klávesnice je v provedení CZ. Celý popis
Produkt se již neprodává
339 Kč
Zboží od: CZC.CZ
339 Kč
S novou kartou za

Popis

Multimediální klávesnice Dell KB216

Kabelová klávesnice Dell je pohodlné řešení pro každodenní práci s počítačem u vás doma nebo v kanceláři. Klávesnice je klasického provedení s numerickou částí a s multimediálními tlačítky. Samozřejmostí jsou tiché klávesy s nízkým profilem, které jsou příjemné na dotek a téměř nehlučné, zajišťují tak větší pohodlí při práci.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Multimediální klávesy a numerická část

Při pohledu na horní část klávesnice nemůžete přehlédnout multimediální klávesy, které jsou určeny pro snadný přístup k funkcím, jako je přehrávání, pozastavování, rychlý posuv vzad či vpřed a ovládání hlasitosti. Kromě multimediálních kláves jistě uvítáte, že je klávesnice vybavena i numerickou částí, díky které bude psaní číslic pohodlné a rychlé.

Tiché, citlivé klávesy s nízkým profilem

Elegantní design kláves vypadá skvěle a je velmi pohodlný. Tenký, elegantní design klávesnice šetří místo a skvěle se vyjímá na pracovním stole. Klávesnice se připojuje k počítači přes USB port. Klávesnice je v provedení CZ, takže obsahuje české popisky na klávesách.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Jednoduchá instalace spolehlivé klávesnice

Klávesnici lze ihned po vybalení připojit k počítači přes USB port bez instalace jakéhokoliv softwaru, takže klávesnici jen připojite a můžete začít pracovat.

Klíčové vlastnosti

Kabelová klávesnice s numerickou částí a s multimediálními klávesami. Klávesnice má tenký, elegantní design s nízkým profilem a tichými klávesami. Klávesnice se připojuje k počítači přes USB port. Klávesnice je v provedení CZ.