Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6378539

TP-Link Archer AX10

TP-Link Archer AX10

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Moderní směrovač, obsahuje tříjádrový procesor s podporou Wi-Fi 6 s nabídkou stabilního výkonu další generace (až 1.5 Gbps – 1201 Mb/s v pásmu 5 GHz a 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz). Podporuje technologie OFDMA a MU-MIMO. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 239 Kč
Zboží od: CZC.CZ
1 239 Kč
Jiní prodejci
S novou kartou za

Popis

Pokročilé, revoluční Wi-Fi 6: TP-Link Archer AX10

Wi-Fi 6 přináší obrovské zvýšení rychlosti a celkové kapacity. Využijte nejnovější technologii Wi-Fi, vymažte všechny nepříjemné pocity a zpomalte, užijte si síť budoucnosti, která se načítá rychleji a nabízí více připojení.

Rychlost nad gigabit

Nejnovější 1024-QAM a vyšší přenosová rychlost kombinují zvýšení rychlosti pro novější zařízení na gigabitovou úroveň. Připojte se k 1Gb/s síti Wi-Fi s telefonem nebo notebookem a užívejte si rychlosti srovnatelné s připojením ethernetového kabelu.

Hlavní přednosti

  • Technologie Wi-Fi 6—Archer AX10 je vybaven nejnovější bezdrátovou technologií Wi-Fi 6, která přináší vyšší rychlost, větší kapacitu a snížené přetížení sítě.
  • Rychlosti příští generace až 1,5 Gb/s—Dvoupásmový router Archer AX10 dosahuje ještě vyšší rychlosti, až 1,5 Gb/s (1201 Mb/s v pásmu 5 GHz a 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz).
  • Připojte desítky zařízení—Více současných připojení a snížená latence s technologií OFDMA a MU-MIMO.
  • Trojjádrový procesor—Okamžitá reakce na veškerou síťovou aktivitu pomocí tříjádrového procesoru s frekvencí 1,5 GHz.
  • Širší pokrytí—4 Antény a technologie Beamforming (tvarování paprsků) zaměřují signál na jednotlivé klienty pro širší pokrytí.
  • Plné gigabitové porty—Využijte všech výhod širokopásmových rychlostí až do 1 Gb/s.
  • Snadné nastavení—Pomocí aplikace Tether dokončete aktualizaci vaší sítě během několika minut.
  • Kompatibilní s Alexa – Ovládejte svůj router hlasovými příkazy a udělejte si svůj život chytřejším a snadnějším spolu s Amazon Alexa.

Méně prodlev, více zábavy

Wi-Fi 6 efektivně přenáší data, umožňuje sdílet jedno vysílání a snížit latenci datovým paketům pro různé aplikace. Užijte si bezchybné video a audio chaty, lepší herní rychlosti a okamžité načítání videa na různých zařízeních – to vše současně.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Snadné nastavení a použití

Ať už dáváte přednost intuitivní aplikaci Tether nebo výkonnému webovému rozhraní, Archer AX10 můžete nastavit během několika minut. Aplikace Tether vám umožňuje spravovat nastavení sítě z jakéhokoli zařízení Android nebo iOS.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Zvýšené pokrytí Wi-Fi

Technologie Beamforming a 4 antény s vysokým ziskem se spojí a vytvoří silný a spolehlivý Wi-Fi signál v celé domácnosti, poskytují hladké a stabilní připojení pro každého klienta.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

Výkonný moderní směrovač, který obsahuje tříjádrový procesor s podporou Wi-Fi 6 s nabídkou stabilního výkonu další generace (až 1.5 Gbps – 1201 Mb/s v pásmu 5 GHz a 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz). Jednotka podporuje technologie OFDMA a MU-MIMO, je vybavena standardy: 802.11 ax/ac/n/a 5 GHz a 802.11 n/b/g 2.4 GHz.

Rozhraní: 1 × 1000/100/10 Mbps WAN, 4 × 1000/100/10 Mbps LAN, 4 fixní všesměrové antény.