Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 8630445

Huawei Sound Joy, zelená

Huawei Sound Joy, zelená

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Bluetooth reproduktor s baterií o kapacitě 8800 mAh. Tři mikrofony s G-senzorem na přepínání mezi dvěma horizontálními a jedním vertikálním mikrofonem. Plnorozsahový reproduktor 20 W. Celý popis
Produkt se již neprodává
2 949 Kč
Zboží od: CZC.CZ
2 949 Kč
S novou kartou za

Popis

Bluetooth reproduktor Huawei Sound Joy lze připevnit i na kolo

Huawei Sound Joy je kompaktní reproduktor, který můžete používat jak doma, tak na cestách. Jeho povrch je pro tyto účely dostatečně robustní a nabízí reproduktoru ochranu. Přežije i pobyt ve vodě do jednoho metru.

  • Odolnost vůči vodě IP67
  • Vhodný k poslechu hudby i ve venkovním prostředí
  • Nízké frekvence od 50 Hz
  • Vysoké frekvence do 20 kHz

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Použití

Huawei Sound Joy je kompaktní Bluetooth reproduktor, který se hodí k poslechu hudby ve venkovním prostředí. Můžete jej tak vzít s sebou na výlet. Připevněný na rámu kola místo láhve s pitím vám bude dělat společnost.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Výdrž

Kompaktní Bluetooth reproduktor nejen na cesty Huawei Sound Joy disponuje baterií o kapacitě 8800 mAh. Díky ní vydrží hrát až 26 hodin se zapnutým Bluetooth. Reproduktor vám tak nabízí nejméně den stálého přehrávání, a to už je pořádně dlouhá party.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Vychytávky

Huawei Sound Joy je cool Bluetooth reproduktor nejen pro mladé, který zaujme nejen svým vzhledem. Chcete poslouchat stereo? Jednoduše zatřepte dvěma reproduktory u sebe a dojde k automatickému spárování.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

Huawei Sound Joy je Bluetooth reproduktor s baterií o kapacitě 8800 mAh. Tři mikrofony s G-senzorem na přepínání mezi dvěma horizontálními a jedním vertikálním mikrofonem. Plnorozsahový reproduktor 20 W, rozměry 50 × 75 mm. Výškový reproduktor 10 W o průměru 19 mm. Dva pasivní zářiče. Připojení pomocí Bluetooth 5.2. Rozměry (v x š) jsou 202 × 73 mm, hmotnost je 680 g.