10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 7268958

PanzerGlass Xiaomi Redmi Note 11T 5G/Poco M4 Pro 5G (8051), černá

PanzerGlass Xiaomi Redmi Note 11T 5G/Poco M4 Pro 5G (8051), černá

Výprodej
Temperované ochranné sklotvrdostí 9H se zaoblenými hranami nadstandardně ochrání displej vašeho přístroje před poškozením. PanzerGlass sklo pro Xiaomi Redmi Note 11/11T 5G/Poco M4 Pro 5G 8051 je při svých 0,4 mm velmi tenké a zajišťuje tak 100% autentickou reakci na dotyk. Instaluje se snadno a bez bublin. Garance 24 měsíců. Celý popis
Produkt se již neprodává
338 Kč
Zboží od: MALL
338 Kč
S novou kartou za

Popis

Klíčové vlastnosti skla PanzerGlass Xiaomi Redmi Note 11T 5G / Poco M4 Pro 5G (6,6") 

  • Tloušťka 0,4 mm a tvrdost 9H
  • 100% citlivost na dotyk
  • Perfektní ochrana displeje
  • Snadná instalace
  • PanzerGlass Garance 24 měsíců
Sklo PanzerGlass

Kvalita, jakou si zasloužíte

Dánská značka PanzerGlass ví, jak zaručit tu nejlepší ochranu displeje vašeho zařízení. K tomu využívají sklo nejvyšší možné kvality, které je vytvrzené temperací při teplotě 500 ° C po dobu 5 hodin. Tento proces zaručuje mnohem vyšší odolnost a delší životnost, než jaké je možné dosáhnout chemickým tvrzením.

Sklo PanzerGlass

Ochranné sklo PanzerGlass = neviditelný strážce

Toto kvalitní tvrzené ochranné sklo se může pochlubit tloušťkou pouhých 0,4 mm, což zaručuje dokonalou průhlednost, nezaměnitelnou citlivost a 100% autentickou reakci na dotek. Díky tvrdosti 9H si na něj nepřijdou klíče či jiné podobné kovové předměty a odolá dokonce i noži. 

Sklo PanzerGlass

Věděli jste, že…

PanzerGlass nabízí několik variant ochranných skel tak, aby odpovídalo vašim specifickým potřebám. Kromě perfektní kompatibility s vaším telefonem je zohledněná i kompatibilita skel s dalšími doplňky. Jednotlivé typy se liší značením na balení.

Sklo PanzerGlass

Typ skla

PanzerGlass dává na výběr ze 3 různých typů ochranných skel podle tvaru displeje a konkrétních potřeb vašeho telefonu. Standard (Fit) je rovné a kompatibilní s většinou obalů a krytů. Edge-to-Edge je rovněž rovné, ale sahá až k okraji displeje. Premium (Curved Edges) je naopak zakřivené a tím pádem ideální pro displeje se zahnutými okraji.

Sklo PanzerGlass

Varianta zpracování

Pokud na krabičce naleznete ikonu Case Friendly, můžete si být jistí kompatibilitou s kryty značky PanzerGlass ClearCase. Intuitivní ikona pro Privacy / Privacy s CamSlider naznačuje, že bude možné na telefon nazírat jen zpříma, ne ze stran, přičemž CamSlider umožňuje zamezit funkci selfie kamery. FingerPrint Ready značí kompatibilitu s ultrazvukovou čtečku otisků prstů v displeji.

Sklo PanzerGlass

Aplikace ochranného skla

Co se týče instalace, můžete vybírat ze skel se značením Easy Installation, které má adhézní vrstvu lepidla s časem schnutí maximálně 48 hod, nebo se značením Easy Edge Installation, které má silikonovou vrstvu lepidla po hranách a po usazení je třeba jej zahřát. Tak jak tak instalaci zvládnete i sami a bez nepříjemných bublinek.

Sklo PanzerGlass

PanzerGlass Garance 24 měsíců

Všechna skla PanzerGlass jsou opatřená dvouletou zárukou, v jejímž průběhu vám bude sklo vyměněno za nové v případě, že bude mít zhoršenou reakci na dotek, bude mít vadnou či poškozenou lepící vrstvu či nějakým způsobem omezuje funkci senzorů telefonu. Pro posouzení reklamace nesmí být sklo z telefonu odstraněno.

Vlastnosti

  • Ochranné sklo o tloušťce 0,4 mmtvrdostí 9H zaručuje vysokou citlivost na dotyk
  • Zaoblené okraje nenarušují původní design telefonu
  • Díky kvalitnímu lepidlu se aplikuje se snadno bez tvorby vzduchových bublin
  • PanzerGlass Garance 24 měsíců

Dodávané příslušenství

  • 1× unikátní sériové číslo (skla v balení nebo zadní straně obalu)
  • 1× vlhčený ubrousek
  • 1× utěrka z mikrovlákna
  • 1× pomůcka pro odstranění prachových částic
  • 1× manuál na aplikaci

Technické parametry

Typ ochrany ochranné sklíčko
Typ přístroje Xiaomi Redmi Note 11/11T 5G/Poco M4 Pro 5G
Určení mobilní telefon