Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 4855692

WOZINSKY Wozinsky ochranné tvrzené sklo pro Huawei P Smart Z/P Smart Pro/Honor 9X - Černá KP9841

WOZINSKY Wozinsky ochranné tvrzené sklo pro Huawei P Smart Z/P Smart Pro/Honor 9X - Černá KP9841

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Wozinsky ochranné tvrzené sklo pro Huawei P Smart Z/P Smart Pro/Honor 9X – Černá Velmi odolné temperované tvrzené sklo s celoplošným lepidlem od renomované společnosti Wozinsky je perfektním důkazem, že prvotřídní ochrana nemusí nutně omezovat pohodlí při používání. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
140 Kč
Zboží od: IZMAEL.eu
140 Kč
S novou kartou za

Popis

Wozinsky ochranné tvrzené sklo pro Huawei P Smart Z/P Smart Pro/Honor 9X – Černá Velmi odolné temperované tvrzené sklo s celoplošným lepidlem od renomované společnosti Wozinsky je perfektním důkazem, že prvotřídní ochrana nemusí nutně omezovat pohodlí při používání.

Sklo je vícevrstvé s odolností proti poškrábání. Perfektně chrání displej telefonu a díky přilnavé vrstvě na celém povrchu sklo k němu pevně a přesně přilne. Sklo pohlcuje energii generovanou nárazem a rozloží ji na svůj povrch. Díky tomu se rozbije jen nalepené sklo a ne celý displej.

Temperované sklo nepříznivě neovlivňuje citlivost doteku. Rám, který je obklopuje, zabraňuje odštěpení krytu. Sklo je baleno v elegantní krabičce.

POZNÁMKA: Hrany tvrzeného skla v některých případech mohou být mírně zvednuty.

Návod na nalepení skla Aplikovat ochranné sklo je snadné. Displej co nejpečlivěji očistěte přiloženým hadříkem namočeným v alkoholu a po zaschnutí povrch vyleštěte přiloženým hadříkem z mikrovlákna. Než přiložíte sklo ujistěte se, že na displeji ani v okolí sluchátka nezůstaly žádné nečistoty, které by bránily dokonalému přilnutí skla, nebo jej mohly znehodnotit. Před přitlačením tvrzeného skla dbejte na to, aby sklo bylo na výšku i šířku perfektně vycentrováno, a od středu vytlačte vzduch do krajů.

Po instalaci skla nedochází ke zhoršení dotykových vlastností displeje ani ke zkreslení barevného podání displeje, perfektní optické vlastnosti zůstávají zachovány.

Specifikace:

Značka: Wozinsky Chráni celou plochou část displeje tvrdost 9H Extrémně odolný proti nárazům a poškrábání vyrobeno přesně na míru daného telefonu snadná instalace bez vzduchových bublin Chrání váš chytrý telefon před vodou, prachem, olejem a otisky prstů V balení: tvrzené sklo, hadříky na čištění obrazovky, nálepka pro odstranění prachových částic vše potřebné k instalaci v balení Barva: Černá
Huawei P Smart ZHuawei P Smart ProHuawei Honor 9X