Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 13991827

Logitech MX Mechanical Mini, grafitová (920-010780)

Logitech MX Mechanical Mini, grafitová (920-010780)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Klávesnice Mini s mimořádnou odezvou, přesností a výkonností. Výdrž až 15 dní nebo až na 10 měsíců s vypnutým podsvícením. Bluetooth s dosahem až 10m, velmi stabilní kovová konstrukce, nízko-profilové klávesy s barevně rozlišenými kryty, bez numerického bloku, tichý chod s rychlou odezvou. Celý popis
Produkt se již neprodává
3 999 Kč
Zboží od: CZC.CZ
3 999 Kč
S novou kartou za

Popis

Logitech MX Mechanical Mini

Moderní a výkonná klávesnice je pohodlným řešením pro každodenní práci s počítačem doma nebo v kanceláři. Její tělo je vyrobeno z odolného kovu, což znamená, že je velmi stabilní a práce s ní je velmi pohodlná.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Specifikace:

  • Podporuje technologii Bluetooth
  • Velmi stabilní konstrukce
  • Vysoká výdrž až 15 dní
  • Tichý chod
  • Možnost připojení k až 3 zařízením
  • Aplikaci Logi Options+ pro aktivaci více funkcí
  • Nízký profil kláves a výkonnými spínači

Efektivní práce

Nizkoprofilové klávesy s hmatovými tichými spínači pracují přirozeně, rychle a přesně. K dispozici jsou 3 typy spínačů. Podsvícené klávesy se rozsvítí při přiblížení vašich rukou k bezdrátové klávesnici a jejich jas se automaticky přizpůsobí měnícím se světelným podmínkám.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Žádné zbytečné dráty

Klávesnice nepotřebuje ke svému fungování žádné zbytečné kabely, je totiž vybavena technologií Bluetooth s pracovním dosahem až 10m a miniaturním USB přijímačem. Nabíjí se USB–C kabelem a na jedno nabití dokáže fungovat až 15 dní. Pokud nepoužíváte podsvícení, pak se výdrž prodlužuje na krásných 10 měsíců na jedno nabití.

Ergonomie a pohodlí

Klávesy nabízí větší pohodlí i při dlouhodobém použití. Rozvržení klávesnice v provedení bez numerického bloku zajistí rychlejší průběh práce a lepší ergonomii. Prsty snadno kloužou po matném povrchu kláves. Dvoubarevné kryty kláves umožňují díky perifernímu vidění snadnou orientaci prstů a zachování soustředění.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Připojení více zařízení

Klávesnici můžete spárovat prostřednictvím technologie Bluetooth až se třemi zařízeními a přepínat mezi nimi jedním stiskem tlačítka Easy-Switch. Používejte jednu klávesnici se svým notebookem, stolním počítačem nebo tabletem. To vše zajistí technologie Flow, která přenáší text, obrázky a soubory mezi počítači. 

Klíčové vlastnosti

Výkonná klávesnice Mini s mimořádnou odezvou, přesností a výkonností. Výdrž až 15 dní nebo až na 10 měsíců s vypnutým podsvícením. Bluetooth s dosahem až 10m nebo USB přijímače, velmi stabilní kovová konstrukce, nízko-profilové klávesy s barevně rozlišenými kryty, tichý chod s rychlou odezvou, možné spárování až s 3 zařízeními, podsvícené klávesy se automaticky přizpůsobí měnícím se světelným podmínkám, Layout US INT, rychlé dobíjení pomocí USB-C, rozměry 26,1 mm x 312,6 mm x 131,55 mm. Kompatibilní s operačními systémy Windows, macOS, Linux(4), Chrome OS(4), iOS(4), iPadOS(4), Android(4).