Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 14490638

ASUS GeForce TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING (LHR), 8GB GDDR6

ASUS GeForce TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING (LHR), 8GB GDDR6

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Grafická karta v podání ASUS, rozhraní PCIe 4.0, architektura Ampere, frekvence až 1845 MHz, 8 GB GDDR6 paměti, rychlost paměti 14 Gb/s, 256-bit sběrnice, konektory: 2× HDMI 2.1, 3× DisplayPort 1.4a (max. 4 monitory); napájení 2× 8-pin, max. rozlišení 7680×4320 OpenGL 4.6, DirectX 12. Celý popis
Produkt se již neprodává
11 689 Kč
Zboží od: CZC.CZ
11 689 Kč
S novou kartou za

Popis

ASUS GeForce TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING

Společnost ASUS přináší na trh svou vysoce výkonnou herní grafickou kartu ze série TUF Gaming. Grafické karty GeForce RTX řady 30 přinášejí špičkový výkon pro hráče i tvůrce. Pohání je architektura Ampere – 2. generace architektury NVIDIA RTX – s novými jádry RT, jádry Tensor a multiprocesory pro streamování, která poskytuje nejrealističtější ray-tracovanou grafiku a špičkové funkce umělé inteligence. Tato varianta poskytuje 8 GB GDDR6 paměti s rychlostí 14 Gb/s.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Výhody ASUS GeForce TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING

  • Léty prověřená kvalita produktů ASUS
  • Architektura NVIDIA Ampere
  • 8 GB GDDR6 paměti
  • HDMI 2.1 s podporou rozlišení až 7680×4320
  • 256-bit sběrnice

TUF

TUF Gaming GeForce RTX 3070 byla rozebrána a nově sestavena, aby poskytla robustnější napájení a chlazení. Nový, celokovový kryt je osazen trojicí výkonných Axial-tech ventilátorů, které využívají odolná dvojitá kuličková ložiska. Otáčení ventilátorů bylo optimalizováno pro snížení turbulencí a režim stop zastaví všechny ventilátory při nízkých teplotách karty. Velký pasivní chladič udržuje teplotu pod přísným dohledem. Další funkce jako TUF komponenty, Auto-Extreme technologie a zadní deska dělají z TUF skutečného tahouna. Je ideální pro stavitele, kteří hledají nový, ale prověřený design.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Axial-tech vylepšení

TUF Gaming karty využívají ozkoušeného a ověřeného designu Axial-tech ventilátorů s 3 ventilátory pracujícími v tandemu, pro uspokojení teplotních požadavků nového, vysoko-výkonnostního designu NVIDIA. Ventilátory spoléhají na dvojitá kuličková ložiska, aby zajistili konzistentní výkon a prodlouženou životnost, oproti kluzným a jiným druhům ložisek. Ventilátory byly chytře vyladěny. Střední ventilátor se tak točí v opačném směru, což snižuje turbulence. Režim stop navíc ventilátory zastaví, pokud teplota karty klesne pod 55 °C.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

TUF komponenty

Volba komponent pro grafické karty TUF Gaming je závislá na jejich výdrži a výkonu. Kromě nejkvalitnějších tlumivek a MOSFETů jsou součástí i kondenzátory, které splňují certifikace vojenské úrovně a umožňují tak TUF stát hrdě mezi konkurencí. Komponenty jsou k desce tištěných spojů pájeny za použití pokročilého Auto-Extreme – automatizovaného výrobního procesu. Hladké spoje na zadní straně desky a eliminace lidských chyb zajišťuje, že každá karta splňuje náročné požadavky na specifikace společnosti ASUS. Pro zajištění bezchybného výkonu jsou nakonec karty podrobeny vyčerpávající 144-hodinové ověřovací zkoušce.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Funkční přední strana

RGB prvek na přední straně lze přizpůsobit pomocí softwaru Armoury Crate, pro vytvoření jednotného vzhledu s dalšími ASUS komponenty. Pro splnění napájecích požadavků GeForce RTX 3070 jsou na kartě dva 8-pin konektory. Zabudované LED navíc upozorní, pokud nezapojíte správně napájecí kabely.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

GPU Tweak II

ASUS GPU Tweak II přináší ladění grafické karty na novou úroveň. Umožňuje vám upravovat kritické parametry včetně GPU frekvencí, frekvence paměti a napětí s možností monitorování v reálném čase, skrze přizpůsobitelné rozhraní na obrazovce. Součástí je také pokročilé ovládání ventilátorů, spolu s celou řadou dalších funkcí, které vám pomohou z vaší grafické karty dostat co nejvíce.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

DLSS AI akcelerace

NVIDIA DLSS 2.0 je průlomové renderování pomocí umělé inteligence, které zvyšuje snímkovou frekvenci 1,5× (a více) s nekompromisní kvalitou obrazu – to vše pomocí dedikovaných jader Tensor umělé inteligence v GeForce RTX. To vám dává výkonnostní rezervu pro ještě vyšší herní nastavení a rozlišení, které vám zajistí neuvěřitelný vizuální zážitek. Revoluce v podobě umělé inteligence vstoupila do her.

Nová úroveň kreativní práce

Posuňte své kreativní projekty na novou úroveň díky grafickým kartám GeForce RTX řady 30. Přinášejí akceleraci pomocí umělé inteligence v nejlepších kreativních aplikacích. Opírají se o platformu NVIDIA Studio obsahující dedikované ovladače a exkluzivní nástroje. A jsou konstruovány k odvádění výkonu v rekordním čase. Ať už renderujete složité 3D scény, upravujete video v rozlišení 8K nebo živě streamujete s nejlepším kódováním a kvalitou obrazu, grafické karty GeForce RTX vám poskytnou výkon, který vám nebude bránit v kreativním rozletu.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

Jedná se o vysoce výkonnou herní grafickou kartu. Pro připojení k základní desce používá PCIe 4.0 slot (PCIe 3.0 kompatibilní). Grafický procesor využívá architekturu Ampere. Poskytuje frekvenci až 1845 MHz. Bylo použito 8 GB paměti typu GDDR6 s rychlostí 14 Gb/s. 256-bit sběrnice. Karta nabízí 2× HDMI 2.1 a 3× DisplayPort 1.4a konektor s podporou až 4 monitorů a max. rozlišením 7680×4320. K napájení je vybavena 2× 8-pin konektorem. Z použitých a podporovaných technologií a softwaru karta nabízí: OpenGL 4.6, DirectX 12, DLSS AI akceleraci, GeForce Experience, ovladače Game Ready, VR, NVIDIA G-Sync, NVIDIA Ansel a HDR. Má 2,7-slot design.