Albi Tainted Grail Pád Avalonu základní hra

2 289 Kč
DĚLÁ RADOST UŽ 5 DĚTEM
Dostupnost
SKLADEM
Značka
Kód výrobce
ALB 32124
vrácení zboží
60 dní na vrácení zboží

Albi Tainted Grail Pád Avalonu základní hra

Tainted Grail je příběhově bohatá kooperativní hra o přežívání a průzkumu, zasazená do světa temné fantasy, ve kterém se mísí artušovské legendy a keltský folklór.

Hráči hrají spolu proti hře, střetávají se s protivníky, navštěvují různé lokace, získávají a spotřebovávají suroviny, vylepšují vlastní dovednosti a prožívají příběh, jakému není ve světě deskových her rovno.

Hra obsahuje:

  • 8 detailních figurek knihu s 200 stranami napínavého příběhu 10 plastových mincí 4 dvojité hráčské desky 8 dopisů a map 110+ žetonů a ukazatelů 760+ karet

Průběh hry: Každý hráč se vtělí do role jednoho z neočekávaných hrdinů, snažících se uspět tam, kde silnější a moudřejší šampioni neuspěli.

Pronásledováni všeobjímající zvrácenou mocí Divnoty budou vaši hrdinové svádět nerovný boj s ubývajícími zdroji a náročnými protivníky.

Unikátní systém stavů vám umožní zažít hru, ve které mají vaše činy dlouhotrvající následky a doslova tak utvářejí svět, v němž se pohybujete.

To vše úzce propojené s napínavým větvícím se příběhem, který vám umožní přistupovat k řešení výzev z různých stran, a který zajistí, že žádné dvě kampaně nebudou stejné.

Věk: 14+
Počet hráčů: 1 – 4
Doba hraní: 120+ min.

záruka 2 roky
Vhodné od 14 do 99 let
Šířka balení 31.00 cm
Výška balení 31.00 cm
Délka balení 12.50 cm
Váha balení 4.30 kg
Věk Puberťák (12-15 let), Starší (16+), Dospělí
Pohlaví Unisex

Dotaz k produktu