Máte zájem o naše novinky, slevy a akce?
Odebírejte náš newsletter! Nic Vás to nestojí a odběr je kdykoli možné zrušit, ale už Vám nikdy neunikne další novinka :) Děkujeme Vám. Na zadanou emailovou adresu jsme Vám zaslali potvrzovací email. Pro dokončení prosíme potvrďte přihlášení k newsletteru ve Vašem emailu.

Krycí jména: Nejlepší párty hra

Krycí jména: Nejlepší párty hra

Výhodný nákup!
ZBOŽÍ SKLADEM
RYCHLÝ NÁKUP
VÝHODNÁ CENA
VÍCE NEŽ 10 KS PRODÁNO
Megasleva
418
DMOC 599 Kč
Výhodná cena!
   
Chcete POŠTOVNÉ ZDARMA? Více zde
Původní česká hra autora Vlaadi Chvátila, která sbírá úspěchy po celém světě. Vítěz nejprestižnějšího světového ocenění Spiel des Jahres 2016 a dalších světových cen. Nejlepší párty hra historie dle celosvětové herní databáze Boardgamegeek.com. Hlavní špión řekne: Vlna 2. Najdete ta dvě správná... číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží výrobce
  • Naposledy prohlédnuté

Sběratelské záložky

Podobní autoři

České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!

Pravidelně k nám do Megaknih chodí známe české osobnosti a povídáme se s nimi o knihách. Pozvání k nám do Knižního zákulisí přijali zajímavé české osobnosti, například Jirka Mádl, Roman Vaněk, Veronika Žilková, Bořek Slezáček, Josef Maršálek, Martina Preissová a mnoho dalších!

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat

    Hodnocení od zákazníků

    Heureka Ověřeno zákazníky
    7 562 pozitivních recenzí
    za posledních 90 dní
    4.4 star celková spokojenost
    s obchodem
    "Vše perfektní"
    "U megaknihy jsem dlouhá léta zákaznicí a jsem vždy spokojená."
    "rychlé doručení, velký výběr zboží"
    "Zboží 100%.Komunikace výborná.Balení perfektní.Odeslání rychlé."
    5.0
    hodnotilo 46 zákazníků
    5
    45x
    4
    1x
    3
    0x
    2
    0x
    1
    0x
    K této nové deskové a karetní hře jsem byl zpočátku poměrně skeptický ale všechno odvolávám. je totiž úžasná a na rozdíl od řady velmi podobných deskových her nabízí opravdu... číst celé 
    Matthiew de Clairmont
    Ověřené recenze jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0
    Avatar uživatele
    K této nové deskové a karetní hře jsem byl zpočátku poměrně skeptický ale všechno odvolávám. je totiž úžasná a na rozdíl od řady velmi podobných deskových her nabízí opravdu téměř nepřeberné množství různých variací. je to velice zábavná hra a s malými úpravami se dá hrát i s opravdu docela mladými dětmi. Báječná k rozšiřování slovní zásoby a uvědomování si různých slovních druhů. Takže super i do škol!
    31/12/2019
    Avatar uživatele
    Taková skvělá hra a tak málo recenzí!? :-) V mém nejbližším okolí ji má doma úplně každý. Hodí se totiž na každou "party". Pokaždé se u ní hodně zasmějeme, ale i zapotíme. Člověk musí občas opravdu přemýšlet, být kreativní a lehce i mazaný. Ještě bych chtěla napsat, že musíte být ve větší partě, ve dvou si moc dobře nezahrajete. Ale už se i prodávají Krycí jména pro dva, takže problém je vyřešen :-)
    6/11/2019
    Avatar uživatele
    S touto hrou přišel přítel, že je super. Moc jsem mu nevěřila, ale i tak jsem tomu dala naději. Ve dvou to podle něho není úplně ono, ale dá se hezky zahrát i tak. Ve hře je potřeba dost přemýšlet a občas nastanou dlouhé minuty ticha. Občas začnu být nervózní z toho, že na nic nepřijdu. Ale samozřejmě je to jen hra. Máme i verzi pro dvojice, takže jsme všechny kartičky smíchali dohromady. Určitě doporučuji. Super hra.
    17/07/2020
    Avatar uživatele
    Vynikající hra českého autora Krycí jména určitě nezklame a doporučuji ji jako dárek, který příjemce určitě neodmítne. Hru je vhodné hrát alespoň ve čtyřech lidech, více lidí nevadí. Hrají mezi sebou družstva, je velmi vhodné, aby se spoluhráči znali, znali svůj způsob myšlení, uvažování a nahlížení na věci. Smysl hry je uhodnout co nejvíce přesně daných slov, které se vám spoluhráč snaží jedním slovem přiblížit. Hra je velmi zábavná, není moc dlouhá, dobře odsýpá.
    30/10/2018
    Avatar uživatele
    Pro nováčky je to vždycky trochu těžké se do hry dostat, ale pak se od ní nikdo nechce odtrhnout. Rozvíjí kreativní myšlení.
    15/11/2020
    Avatar uživatele
    Báječná hra, která rozvíjí soustředění, pozornost, myšlení.....přinese hodně radosti a potěšení. Přemýšlíš o dárku pro kohokoliv? Kup tuto hru!
    11/05/2020
    Avatar uživatele
    Za mě teda moc dobrá a zábavná hra na nudné večery. Zabaví každého, přes rodiče, děti až po náročné a znuděné teenagery a opravdu se u toho nejen pobavíme, ale strávíme nad tím většinou půl večera, rozhodně stojí za to vyzkoušet, protože vám dokáže, proč v současnosti patří mezi nejvyhledávanější párty hry. Rozhodně se nebudete nudit a díky dalším rozšířením z toho bude zábava ještě na hodně dlouho.
    21/02/2021
    Avatar uživatele
    Krycí jména jsou opravdu báječná hra! Pořídili jsme ji na Vánoce a od té doby hrajeme víkend co víkend. Musíte u toho trošku přemýšlet, ale hlavně znát své spoluhráče. Nebo je tak alespoň lépe poznáte. Dle mého názoru se pobaví všichni 15+.
    15/01/2021
    Avatar uživatele
    Najdete ta dvě správná slova, která vám pomohou k vítězství? Skrytou identitu všech 25 agentů znají jen hlavní špióni. Ostatní hráči znají agenty pouze pod jejich KRYCÍMI JMÉNY. Týmy spolu soupeří o prvenství v úspěšném kontaktování všech svých agentů. Hlavní špióni předkládají jednoslovné indicie pro skupinu slov zobrazených na stole. Spoluhráči se pokoušejí uhodnout slova své barvy a vyhnout se slovům patřícím soupeři. Opravdový profesionál nikdy nekontaktuje nájemného vraha. KRYCÍ JMÉNA: skvělá zábava pro všechny, kdo si rádi hrají se slovy.
    7/01/2021
    Avatar uživatele
    Perfektní hra pro 4 a více hráčů. Hrajeme často s přáteli, jsme hravá banda :) Průběh hry vás vždy přiměje vymýšlet spojení, která člověka běžně nenapadají. Skvělé je, že díky množství slov i herních plánků, vznikají stále nové kombinace a hra se tak ani po x hraních neopakuje. Když znáte uvažování svého parťáka můžete se pustit i do odvážnějších spojení a soupeře překvapit záhadnými asociacemi. No koho by napadlo, že pod heslem western 5 se ukrývala slova - stříbro, film, kaktus, Amerika a pánev?!
    10/12/2020
    Avatar uživatele
    Tuto hru hrajeme velmi rádi. Člověka přinutí přemýšlet a hledat souvislosti i mezi slovy, které zdánlivě nemůžou mít vůbec nic společného. Některé asociace můžou být hodně vtipné, takže se člověk pobaví, v každém případě si ale trochu protáhne mozkové závity. Hru je možné hrát v týmech proti sobě, ale existuje i kooperativní verze pro dva hráče. Hru je tak možné zahrát si i jen tak v klidu doma, je-li zrovna volná chvilka, není to nutně hra pro větší skupinu lidí. Kartiček je v zásobě hodně, takže se slova nemusí často točit dokola. Opravdu skvělá hra, vřele doporučuji.
    2/11/2020
    Avatar uživatele
    jednoduchá hra, vhodná i pro větší skupinu lidí.
    15/10/2020
    Avatar uživatele
    Tuto hru doporučuji. Je super pro dva páry, které se s další hrou střídají. Bereme ji všude s sebou.
    12/09/2020
    Avatar uživatele
    Tak tuhle hru, když vytáhneme v jakékoliv společnosti, tak je zaručené, že ten večer už nezahrajeme nic jiného. Hra je velmi oblíbená - hraje se na dva týmy v podstatě mohou být jakkoliv veliké. Určitě ji můžeme charakterizovat jako párty hru se slovy. Její výjimečnost tkví v tom, že díky ní se ve společnosti střetává myšlení různých lidí, kteří mají různé asociace a zkušenosti, takže vznikají hodně vtipné situace. Hra určitě rozvíjí slovní zásobu, pozornost, asociace.
    22/08/2020
    Avatar uživatele
    Krycí jména mě velmi příjemně překvapili.
    Je to rychlá a hodně zábavná hra pro 4 a více hráčů.
    Dá se hrát i on-line přes net, což v době covidu bylo velmi přínosné.
    Jestli jste hraví a nevadí Vám, že občas budete muset i lehce zapojit mozek,
    tak neděláte chybu, pokud si hru pořídíte.
    21/05/2020
    Avatar uživatele
    Je skvela od 6 let
    30/12/2019
    Avatar uživatele
    Skvělá společenská hra, která u nás (jako asi u spousty jiných lidech) okamžitě zvládla skok do našich nejoblíbenějších her. Princip je jednoduchý, což je velký plus. Hra nemá velký hrací plán, ale rozkládají se karty. Proto není úplně ideální na cesty. Jinak ale i přes jednoduchost, kdy hrajete jen se slovy, je to díky potřebnými asociacemi, velice zajímavá hra, která vás určitě nebude nudit. Jen děti, co ještě neumí číst mají smůlu (ale mohou zkusit verze s obrázky)
    30/09/2019
    Avatar uživatele
    Výborná originální česká hra se slovy, která je plně v režii hráčů, čímž se na jednu stranu stává pro hráče spravedlivější, zároveň však předpokládá značnou dávku vlastní invence a dirigování. První odehrané kolo může vzbudit rozpaky, neboť je potřeba si na styl hraní zvyknout, navíc při nedostatku nápadů se nutně dostaví pocit beznaděje, s pochopením principu však přichází i vymyšlení různých strategií a hra se stane zábavnou až návykovou. V družstvech lze také obměňovat jednotlivé hráče a tím měnit dynamiku hry.
    23/08/2019
    Avatar uživatele
    Krycí jména je název vynikající párty hry. Je vhodná pro čtyři a více hráčů, protože proti sobě hrají dva týmy. Pravidla však obsahují i varianty pro dva, nebo tři hráče. Větší zábava je to sice ve větším počtu lidí, ale i tyto komornější varianty mají něco do sebe. Často hrajeme s našimi desetiletými dvojčaty. Hra je moc baví, i když jim občas dělá problém dávat do souvislosti slova, která spolu zdánlivě nesouvisejí. Mně dělá největší problém udržet poker face.
    14/06/2019
    Avatar uživatele
    Krycí jména jsou party hra s jednoduchými pravidly, ve které záleží hlavně na komunikaci a imaginaci. Hra je skvělá když se hraje v družstvech, ve kterých se hráči znají a můžou zúročit podobný způsob myšlení. I když se treba následně týmy různě míchají.
    Je to zábavná a chytrá hra, která rychle ubíhá a bývají jí ochotní hrát i lidé, kteří jinak dárkové hry nevyhledávají. A navíc je českého původu.
    31/12/2018
    Kniha návstěv
    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
    Pavel Žalud
    Ověřený příspěvek
    Absolutní spokojenost s obchodem, výběrem knih a dodáním na předem zvolené místo.
    Adéla
    Objednáváno v předobjednávce, super komunikace a dobrá cena, dílo je dárek, hodnotit nemůžu
    Zdeněk Pracný
    Ověřený příspěvek
    Spokojen jak s cenou, tak i rychlostí nákupu.
    Lhoťanová
    Super obchod našla jsem spoustu knih které jsem sháněl za parádní ceny!!!!
    Sinkulová Miroslava MUDr.
    Jsem velmi spokojená zákaznice, vřele doporučuji
    Jana Jirušková
    Spokojenost
    Zdeněk Hejduk
    Naprostá spokojenost.
    Mirka
    Ověřený příspěvek
    Naprostá spokojenost
    Miloslav Rod
    Rychlé dodání zboží a skvělá komunikace.
    Alena Ihnatišinová
    Ověřený příspěvek
    vždy se mi podaří u vás nakoupit to co potřebuji.Všem vás vřele doporučuji

    Naposledy prohlédnuté

    Velkoobchodní spolupráce

    Pokud máte zajímavý sortiment, neváhejte nás oslovit. Nabízíme zajímavé odběry, rychlé platby, respektuplnou spolupráci.

    velkoobchody@megaknihy.cz

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.