Vážení zákazníci, v době státních svátků 29. 3. a 1. 4. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Mobilní telefon - Apple iPhone X - 64GB černá

Mobilní telefon - Apple iPhone X - 64GB černá / iOS12
Kód: 96402765
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
iOS12

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: P/N: MQAC2

O produktu

Popis


Apple iPhone X - 64GB


Apple iPhone X je dokonalý smartphone budoucnosti. Nabídne prvotřídní zpracování kombinující dva materiály - nerezovou ocel a nejodolnější tvrzené sklo. Z výbavy musíme zmínit výkonný šestijádrový procesor, kterému sekundují 3 GB operační paměti. Vnitřní úložiště má pak kapacitu krásných 64 GB. Za zmínku stojí i baterie s vysokou kapacitou 2716 mAh, která zajistí dlouhou výdrž. Samozřejmostí je podpora rychlého nabíjení. A to i bezdrátově.


Dokonalý displej a Face ID zabezpečení

Apple iPhone X se pyšní dokonalým OLED displejem nové generace s úhlopříčkou 5.8 palce. Nabídne jemné rozlišení 1125 x 2436 px. Vynikající podání barev a široké pozorovací úhly si vychutnáte díky technologii HDR. To oceníte zejména při prohlížení fotografií nebo jiného multimediálního obsahu. Další novinkou je Face ID, zabezpečení mobilu pomocí detekce obličeje. Technologie je bezpečnější a přesnější než doposud používané TouchID (čtečka otisku prstů).

Pokročilý operační systém iOS

Apple iPhone X přišel na trh rovnou s nejnovějším operačním systémem iOS 11. Oproti staršímu iOS 10 nabídne několik zásadních změn. Za zmínku stojí například přepracované ovládací centrum či nové notifikace. To nejdůležitější ovšem je, že je iOS pro telefon skvěle optimalizován. Systém je rychlý, průchod systémem a přepínání aplikací je plynulé - proto je tolik oblíbený.

Prvotřídní duální fotoaparát

Pořizujte fotky podobné snímkům z digitálních zrcadlovek. Díky duálnímu fotoaparátu iPhonu X, který nabídne dva 12 Mpx snímače s perfektní světlostí f/1.8 primárního objektivu a f/2.8 sekundárního objektivu, to je možné. Samozřejmě nechybí ani optická stabilizace u ubou snímačů. Zapomenout nesmíme ani na přisvětlovací LED diodu, kterou oceníte zejména ve tmě. Tato výbava vám umožní pořizovat krásně ostré snímky s prokreslenými detaily. Snímky dále vylepší například automatické HDR.






Proč zvolit Apple iPhone X - 64GB?


  • Extrémní výkon
  • Zabezpečení pomocí Face ID
  • Skvělé zpracované tělo z nerezové oceli
  • Dokonalý 5.8" OLED displej s živými barvami
  • Špičkový duální 12Mpx fotoaparát, podpora 4K videa
  • Certifikace IP67 - odolný vůči vodě a prachu





Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt Mobilní telefon - Apple iPhone X - 64GB černá:

Technické specifikace pro produkt Mobilní telefon - Apple iPhone X - 64GB černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Mobilní telefon - Apple iPhone X - 64GB černá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o Mobilní telefon - Apple iPhone X - 64GB černá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam