Vážení zákazníci, v době státních svátků 29. 3. a 1. 4. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

D-Link DWR-932 4G LTE Router

D-Link DWR-932 4G LTE Router / WiFi
Kód: 91403975
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
WiFi

3 696 Kč
3 055 Kč bez DPH


Koupit na splátky
měsíčně od 194 Kč
Nakupte teď, plaťte později
Výrobce: D-Link Záruka: 36 měsíců P/N: DWR-932

O produktu

Popis
D-Link DWR-932 4G LTE Router / WiFi

D-Link rozšířil řadu svých LTE produktů o 4G/LTE router DWR-932. Tento přenosný, baterií napájený Wi-Fi hotspot (přístupový bod) má praktickou kapesní velikost a dokáže trvale připojit několik zařízení k internetu přes mobilní síť. Router podporuje díky svému 4G modulu přenos dat přes mobilní síť rychlostí až 150 Mb/s při příjmu a 50 Mb/s při odesílání. Vyrovná se tak bez potíží klasickému DSL/kabelovému připojení k internetu. Dá se využít také jako záložní router pro případ výpadku kabelového internetového připojení v domácnosti





O společnosti D-Link


Společnost D-Link byla založena v roce 1986 na Taiwanu a jako první začala s prodejem síťových karet. Nyní je jedním z předních uznávaných dodavatelů síťových zařízení pro spotřebitele, podnikatele a firmy. Společnost D-Link se soustředí na prodej Wi-Fi zařízení, access pointů, routerů, switchů, přepínačů, rozbočovačů, VPN routerů, zabezpečovacího zařízení, síťových úložišť, mobilních širokopásmových připojení 3G / 4G LTE a mnoho dalšího.



Výrobce
D-Link







Volný jako pták - ideál na cesty


D-Link DWR-932 je mobilní, přenosné a spolehlivé zařízení se zabudovanou baterií určené na cesty. Zabudovaná baterie zvládne udržet zařízení v provozu několik hodin, podle druhu zatížení. Při použití venku buďte opatrní a chraňte zařízení před deštěm a zvýšenou vlhkostí, které by mohly způsobit jeho poškození. Jedná se o multifunkční zařízení, kdy jediným tlačítkem můžete snadno přepínat mezi síťovými módy. Přehled jeho funkcí si můžete přečíst níže. D-Link DWR-932 tedy můžeme doporučit pro:



Použití Vhodný
Přenosné (mobilní) Na cesty





Více dostupných operačních módů v jednom zařízení zvyšuje variabilitu použití, a tím i uživatelský komfort. Níže můžete nalézt podrobný popis dostupných operačních módů.


Dostupné operační módy:




Access Point – mód access pointu je jednoduchý mód, který se ve většině případů používá pro pokrytí větších prostor, kde není potřeba funkce routeru – například vytvářet další podsíť. Jednoduše řečeno, access point převádí kabelový internet na bezdrátový - zprostředkovává tak připojení k internetu.





Router – mód routeru (směrovače) pracuje tak, že procesem zvaným routování přeposílá data směrem k jejich cíli. Jednoduše řečeno, zpracovává příchozí data z LAN nebo WAN portu a přerozděluje je jiným LAN portům (zařízením k nim připojeným). Dokáže oddělit 2 různé sítě – místní (LAN) a internet (WAN). Hodí se tak, pokud třeba chcete domácí síť oddělit od internetu.





Wireless Router – mód bezdrátového routeru je hodně rozšířený, pracuje v něm většina síťových zařízení. Jde o spojení routeru a přístupového bodu (AP) dohromady, jež zprostředkovává přístup k internetu pro všechna připojená zařízení. A to buď pomocí kabelového připojení (LAN), nebo bezdrátovým připojením (WLAN).







Rychlá Wi-Fi se standardem "n"


D-Link DWR-932 disponuje Wi-Fi rozhraním s podporou standardu 802.11b/g/n, což umožňuje spolehlivě pokrýt frekvenční pásmo 2.4 GHz. Jde tedy o tzv. Single-Band provoz, kdy zařízení pracuje pouze v jednom frekvenčním pásmu. Pásmo 2.4 GHz je obecně hojně používané nejrůznějšími zařízeními a je také nejvíce zarušeno. Může tak být nezbytné vyhledat volný kanál pro zajištění stabilního, nerušeného Wi-Fi signálu. Přesná hodnota rychlosti se odvíjí od počtu a typu bezdrátových antén, avšak gigabitovému síťovému kabelu se stále ještě nevyrovná.


Wi-Fi standardy Frekvenční pásmo Bližší specifikace
802.11b/g/n 2.4 GHz Single-Band




Rychlost přenosu bezdrátové sítě je závislá na použitém standardu 802.11b/g/n a frekvenčním pásmu 2.4 GHz. Rychlost přenosu Wi-Fi u zařízení D-Link DWR-932 je v nejčastěji používaném pásmu 2,4GHz velmi dobrých 300 Mbps. Tato rychlost přenosu Wi-Fi spolehlivě zvládne běžnou práci - prohlížení internetu, stahování souborů, odesílání emailů, poslech hudby atd.


Maximální rychlost Wi-Fi
300 Mbps






Bezpečnost na prvním místě


Zabezpečení Wi-Fi sítě není radno podceňovat. Nezvaný útočník připojený do vaší sítě může snadno získat kontrolu nad vaším počítačem a má tak možnost ukrást citlivé údaje. Lze tomu jednoduše předejít, pokud budete mít své síťové zařízení vždy aktualizované a použijete silné zabezpečení bezdrátové sítě i administračního rozhraní. Se zařízením D-Link DWR-932 můžete být zcela klidní - není čeho se obávat. Podporuje nejsilnější zabezpečení WPA2-PSK s kombinací hesla, které musí mít délku 8 až 16 znaků. Podporováno je i starší zabezpečení WPA. Takto zabezpečenou Wi-Fi síť lze ještě vylepšit filtrováním MAC adres.


Nejvyšší zabezpečení Podpora WPS
WPA2-PSK Ano






Rychlost Wi-Fi není jen o počtu antén


Velikost pokrytí Wi-Fi signálem závisí na vysílacích anténách - typu, počtu a zejména jejich zisku. Tyto parametry pak společně s počtem a typem překážek (např. zdivem) ovlivňují dosah signálu. Proto je doporučeno situovat vysílací zařízení do středu prostoru, který chceme bezdrátovým signálem pokrýt. Se zařízením D-Link DWR-932 se ovšem ničeho obávat nemusíme, protože disponuje 2x interní anténou se ziskem 2x 2 dBi. Můžete se tak spolehnout na bezproblémový provoz Wi-Fi.



Umístění antény Počet antén Zisk antén
Interní 2 2x 2 dBi






Nejrychlejší mobilní síť 4G LTE


Chcete své zařízení D-Link DWR-932 připojit k internetu pomocí mobilní širokopásmové sítě s 4G LTE technologií? Není nic jednoduššího, protože D-Link DWR-932 již obsahuje vestavěný 4G LTE modem. Stačí pouze vložit datovou SIM kartou od operátora. LTE modem je zpětně kompatibilní i s 3G sítí, můžete se tak spolehnout na příjem signálu téměř kdekoliv. Toto řešení se hodí jako záložní při výpadku hlavní přípojky internetu nebo pro rozložení zátěže datového provozu v oblastech s nižší rychlostí kabelového připojení. Jde také o ideální řešení na cesty nebo pro přístup k internetu na chatě.


Podpora mobilního pásma Způsob připojení
3G + 4G LTE Přes SIM kartu




Pokročilé vlastnosti a funkce


Toto zařízení disponuje mnoha funkcemi a pokročilými technologiemi. Podívejte se na souhrn, co vše ve výbavě D-Link DWR-932 najdete:


Podpora WPS – technologie WPS je spojena se zabezpečeným připojením do vaší Wi-Fi sítě bez nutnosti znát nastavené heslo pro přístup. Po stisknutí tlačítka WPS na routeru a následném spuštění této technologie na připojovaném zařízení dojde k porovnání „určitého klíče“ a v případě shody se zařízení připojí.




SIM slot – zařízení disponující slotem na SIM kartu mají zabudované antény pro mobilní širokopásmové připojení k internetu pomocí 3G nebo 4G LTE technologie. Jednoduše řečeno, do zařízení stačí vložit SIM kartu s datovým tarifem a můžete směle brouzdat po internetu.






Parametry
Značka
Značka D-Link
Určení a typ
Použití   Přenosné (mobilní)
Doporučeno pro   Na cesty
Funkce / módy zařízení
Funkce / módy zařízení   Access Point , Router , Wireless Router
Rozhraní Wi-Fi
Wi-Fi Standardy   802.11b/g/n
Frekvenční pásmo Wi-Fi   2.4 GHz
Bližší specifikace Wi-Fi provozu   Single-Band
Bezdrátové Wi-Fi rozhraní Ano
Rychlost Wi-Fi
Rychlost pásma [Mbps] 300
Rychlost celkem [Mbps]   300
Zabezpečení Wi-Fi
Zabezpečení Wi-Fi   WPA , WPA2
podpora WPS   Ano
Anténa
Umístění antény   Interní
Počet antén   2
Zisk (výkon) (dBi)   2x 2 dBi
Mobilní síť
Přes SIM kartu   3G + 4G LTE
Pokročilé vlastnosti a funkce
Pokročilé vlastnosti a funkce   Podpora WPS , SIM slot
Distribuce
Distribuce CZ
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse
Jiný modem
Franta Omáčka 26.10.2017, 20:54

Hodnocení nebezpečný router a porovnává : DWR-932 B LTE router, s DWR-932 4G LTE (zcela jiný modem s parametry)!!!!

RE: Jiný modem
Mironet - Uher 27.10.2017, 11:51

Dobrý den, děkujeme za zprávu. Prosím mohl by jste více upřesnit Vaší zprávu. Pod tímto kódem prodáváme výhradně produkt D-Link DWR-932 Mobile Wi-Fi 4G LTE Hotspot 150 Mbps

Baterie
petrdepo 07.06.2019, 11:36

Dobrý den. Chci se dovědět, zda tento modem router může být napájen trvale z portu USB počítače nebo zda má toto napájení nějaké časové omezení. Mám tím na mysli, jestli má baterie nějakou ochranu proti přebíjení.

RE: Baterie
Mironet - Hertl 07.06.2019, 13:47

Dobrý dne,
časové omezení nabíjení router nemá, můžete jej tedy nabíjet stejně jako mobilní telefon neustále.
Pro baterii to však není úplně ideální.
Děkujeme za dotaz.

aplikace
David Kovařík 28.01.2020, 09:13

Dobrý den, mám od vás tento přístroj a chtěl bych ho propojit s mobilní aplikací. Bohužel už od něj nemám krabičku a nevím, jaká aplikace D-link (je jich hodně) je nejvhodnější. Mydlink nenabízí vůbec tento produkt. Také nevím, zda je možné ho pak propojit bez QR kódu

RE: aplikace
Mironet - Hertl 28.01.2020, 09:50

Dobrý den,
prostudoval jsem datasheet tohoto produktu a bohužel aplikaci nepodporuje.
Je možné jej nastavit pomocí prohlížeče přímo v mobilním telefonu. Popisek u produktu opravíme.
Děkujeme za upozornění a omlouváme se za komplikace.

Výdrž na batériu
Tomáš Švec 06.06.2022, 13:55

Dobrý deň, nikde som nenašiel výdrž zariadenia v hodinách na batériu. Ďakujem.

RE: Výdrž na batériu
Mironet - Hertl 06.06.2022, 13:59

Dobrý den,
dle dodavatele je baterie 2000mAh s vydrží až 5 hodin provozu.
Děkujeme za dotaz a přeji pěkný den.




Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt D-Link DWR-932 4G LTE Router:

Technické specifikace pro produkt D-Link DWR-932 4G LTE Router se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt D-Link DWR-932 4G LTE Router mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o D-Link DWR-932 4G LTE Router ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam