0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

ED HARDY Tattoo Notebook Skin Fashion 1 - LA Dog

ED HARDY Tattoo Notebook Skin Fashion 1 - LA Dog / polep na notebook
Kód: 95021076
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
polep na notebook

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: ED HARDY P/N: SK09006

O produktu

Popis

ED HARDY Tattoo Notebook Skin


Už Vás omrzel vzhled notebooku? Ideální věc, která dokáže ze vzhledu Vašeho běžného notebooku udělat něco netradičního. Změňte design Vašeho notebooku během pár vteřin. Folii lze snadno a rychle sundat a vyměnit za jinou. Design byl navržen ve spolupráci s Ed Hardym a Christianem Audigierem.

- Chrání kryt notebooku před poškrábáním
- Vyrobeno z velice odolného materiálu
- Na zadní straně předtištěné velikosti notebooku pro snadné a přesné ustřižení
- Polozrcadlující efekt
- Rozměry: 375 x 250mm (velikost pro notebooky až do vel. 17")



Don Hardy:
Don Ed Hardy je pro svoji kreativitu, znalost a touhu po experimentování znám jako kmotr moderního tetování. Jeho tvorba motivů a tetování čerpá z Ameriky a Japonska, motorkářského a surfařského stylu a odráží v sobě kombinaci historických a moderních prvků.
Don Ed Hardy je malíř, grafik a tetovací umělec. Tetováním byl fascinován již od mládí a poté se stal mistrem ve svém oboru a pokračoval v práci po Sailor Jerrym.
V roce 2000 shromáždil přes 500 motivů a jeho dílo je vystaveno v mnoha galeriích a muzeích v Americe jako jsou galerie v Santa Monice, Honolulu, muzeu umění v Denveru a San Francisku.

Christian Audigier:
Je znám jako jeden z největších módních návrhářů současnosti. Designem oblečení se začal zabývat ve svých 19 letech. Pracoval pro takové společnosti jako Levi´s, Diesel, Fiorucci, Von Dutch, Bisou Bisou a další. Navrhoval též oblečení pro celebrity jako Britney Spears, Paris Hilton, Hilary Duff, Justin Timberlake atd.
Když založil svoji vlastní společnost, začal spolupracovat s kmotrem tetovacího umění Don Ed Hardym, od kterého přebral Ed Hardy motivy a použil je na designech svého oblečení.
Veškerá tvorba Ed Hardyho a Sailora Jerryho je nyní použita na neobyčejném stylu luxusního oblečení od světového návrháře Christiana Audigiera.


Parametry
Značka
Značka ED HARDY
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt ED HARDY Tattoo Notebook Skin Fashion 1 - LA Dog:

Technické specifikace pro produkt ED HARDY Tattoo Notebook Skin Fashion 1 - LA Dog se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt ED HARDY Tattoo Notebook Skin Fashion 1 - LA Dog mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o ED HARDY Tattoo Notebook Skin Fashion 1 - LA Dog ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam