Vážení zákazníci, v době státních svátků 1. 5. a 8. 5. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

ASUS RT-AC67U 2ks

ASUS RT-AC67U 2ks / MESH router / AC1900 Gigabit Dual-Band Router / 4x LAN / 1x WAN / USB
Kód: 91410281
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
MESH router / AC1900 Gigabit Dual-Band Router / 4x LAN / 1x WAN / USB

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Asus P/N: 90IG04K0-BO3100

O produktu

Popis

ASUS RT-AC67U 2ks

Dvoupásmový WiFi systém RT-AC67U od společnosti Asus na pokrytí celého domu. Podporuje flexibilní nastavení SSID, kabelové mezirouterové připojení, AiProtection Pro síťové zabezpečení a Adaptive QoS.

  • Eliminuje hluchá místa bez Wi-Fi signálu — Dvoupásmový síťový Wi-Fi systém AC1900 poskytuje silné Wi-Fi připojení do každého koutu vašeho domu.
  • Nastavitelné pojmenování sítě — Vytvořte pro jedno SSID pro celou síť nebo samostatné SSID pro každé pásmo.
  • Bohatá funkcionalita — Kompletní funkce routeru se službami, jako je VPN, adaptivní QoS a další.
  • Drátové mezirouterové připojení — Propojte vzájemně routery pomocí kabelů pro rychlejší a stabilnější Wi-Fi.
  • Kompletní síťové zabezpečení pro celou rodinu – systém AiMesh AC1900 WiFi chrání všechna připojená zařízení před kybernetickými hrozbami a rozšířená rodičovská kontrola filtruje nevhodný obsah.

Přesuňte se od nepružných WiFi systémů k systému AiMesh

AiMesh překonává všechna omezení spojená s běžnými Wi-Fi systémy pro celé domácnosti. Přestože tyto systémy mohou být vhodná řešení typu all-in-one, často přicházejí s omezeným výběrem rychlostí WiFi, funkcemi softwaru, nebo možnostmi rozšíření. S AiMesh můžete vytvořit zcela flexibilní systém Wi-Fi pro celý dům přizpůsobený přesně vašim potřebám a současně nadále využívat všechny funkce každého individuálního routeru ASUS, jako je extrémní výkon Wi-Fi a exkluzivní pokročilé síťové funkce.


AiMesh AC1900 WiFi System provides better solution and performance than rival mesh systems Výsledek obrázku pro mesh system picture

AiMesh WiFi Systém

Konkurentní Mesh systém

Vytvořte jednotnou síť WiFi s jedním SSID nebo přiřaďte samostatné SSID pro každé pásmo Nastavení SSID Omezené jediným SSID
Nastavení a správa pomocí PC nebo mobilní aplikace Management Nastavení i správa pouze pomocí mobilní aplikace
Podpora všech funkcí routeru, takže není třeba měnit preferovanou konfiguraci Funkce Podporuje pouze omezený set funkcí routeru
Cenově výhodné: Váš stávající ASUS router společně s WiFi systémem AiMesh AC1900 vytvoří celopodnikové pokrytí Náklady
Drahý systém s více routery činí stávající router redundantní

Bezproblémová WiFi

AiMesh může vytvořit jediné jméno pro celou síť pokrývající váš dům, takže není potřeba při pohybu po domě neustále přepínat mezi jednotlivými sítěmi. AiMesh sleduje sílu signálu vašeho přístroje a v případě potřeby jej bez problémů přepne na jiný zdroj. Vše, co musíte udělat, je vychutnat si to!

Vaše síť, Vaše nastavení

AiMesh umožňuje vytváření samostatných identifikátorů SSID pro každé frekvenční pásmo a zároveň zajišťuje hladký roaming v rámci sítě. To vám dává větší flexibilitu a umožní vám například vymezit 5GHz pásmo pro herní zařízení nebo inteligentní TV.

Kabelové mezirouterové propojení pro rychlejší a stabilnější WiFi

AiMesh podporuje i Ethernetové řešení pro uživatele s ethernetovými konektory ve své domácnosti vytvořit kabelové spojení mezi routery v jejich síti. To nejen poskytuje rychlou a spolehlivou komunikaci mezi směrovači pro ještě stabilnější Wi-Fi, ale také věnuje celá pásma 2,4 GHz a 5 GHz bezdrátovým zařízením pro hladší připojení.

Neuvěřitelně snadné a zároveň výkonné

Využívání systému AiMesh je neuvěřitelně snadné, to však neznamená, že není výkonné. S AiMesh mohou připojené routery používat všechny vlastní funkce a zároveň i všechny funkce ostatních routerů – s jednoduchým centrálním ovládáním všech nastavení z mobilní aplikace ASUS Router nebo ASUSWRT. Všechny skvělé funkce jako AiProtection, QoS a rodičovská kontrola tak fungují napříč celou sítí a zajišťují, že je nikdo nemůže obejít připojením k jinému routeru. Nezapomeňte k vaší internetové službě vždy připojit svůj router nejvyšší specifikace.
Features are supported within the system from every router.

AiProtection Pro - zabezpečení podnikové úrovně pro celou rodinu

Všichni vaši rodinní příslušníci jsou vystaveni nebezpečí internetu pokaždé, když jsou online. Skryté kybernetické hrozby se mohou dostat k vašim soukromým datům nebo vaše děti mohou náhodně narazit na nevhodný obsah během svého stále rostoucího času na internetu. Systém AiMesh AC1900 Wi-Fi obsahuje pokročilé nástroje rodičovské kontroly, které vám poskytnou absolutní klid a bezpečnostní ochranu AiProtection Pro pro domácí síť a komplexním a snadným ovládáním online zážitku pro každého člena rodiny a každého zařízení, a to vše prostřednictvím mobilního telefonní aplikace.

Kompletní zabezpečení zařízení a bezplatná antivirová ochrana

Systém AiMesh AC1900 WiFi obsahuje exkluzivní ochranu pro vaše zařízení – počítače, smartphony a tablety – i když nejsou připojeni k domácí síti! S WiFi systémem AiMesh AC1900 můžete mít jistotu, že vaše zařízení mají vždy plnou antivirovou ochranu, ať jste kdekoli. Každý AiMesh AC1900 WiFi Systém obsahuje roční mobilní bezpečnost od Trend Micro™ pro dvě mobilní zařízení a Trend Micro Antivirus+ Security pro dvě PC se systémem Windows!

Adaptivní QoS – Priorita pro vaši hru

Zvýrazněte šířku herního pásma pomocí funkce Adaptivní QoS (Quality of Service), která vám umožní snadno upřednostnit herní balíčky a aktivity. Můžete dokonce přiřadit plnou vyhrazenou šířku pásma při hraní her v sólo režimu, takže AiMesh AC1900 WiFi Systém je dokonalým spojencem pro nízkolatentní hry kdekoli ve vašem domě. Podporuje hlavní konzole včetně PlayStation®3, PlayStation®4, PS4™ Pro, PlayStation®Vita, Wii U, 3DS a Xbox One.
Prioritize what is the most important task for you an prioritize the packets with adaptive QoS







O společnosti ASUS


Společnost ASUS byla založena v roce 1989 a je jedním z předních uznávaných dodavatelů síťových zařízení pro podniky, velké podnikatele, poskytovatele služeb a spotřebitele. Společnost ASUS poskytuje cenově dostupná, otestovaná a spolehlivá síťová řešení. Proto mezi jejími výrobky v oblasti sítí můžeme najít bezdrátové Wi-Fi zařízení, routery, switche, access pointy, xDSL routery, antény, mobilní širokopásmové připojení 3.5 / 3.75 / 4G LTE zařízení a adaptéry pro zásuvkové rozvody LAN v rodinném domě.



Výrobce
ASUS







Pro práci i zábavu


ASUS RT-AC67U je spolehlivé zařízení určené pro vnitřní použití. V případě použití venku - za deště či zvýšené vlhkosti může dojít k poškození nejen tohoto zařízení, ale i dalších síťových prvků. Jedná se o multifunkční zařízení, kdy jediným tlačítkem můžete snadno přepínat mezi síťovými módy. Přehled jeho funkcí si můžete přečíst níže. ASUS RT-AC67U tedy můžeme doporučit pro:



Použití Pokrytí vhodné pro
Vnitřní Velká domácnost





Více dostupných operačních módů v jednom zařízení zvyšuje variabilitu použití, a tím i uživatelský komfort. Níže můžete nalézt podrobný popis dostupných operačních módů.


Dostupné operační módy:




Access Point – mód access pointu je jednoduchý mód, který se ve většině případů používá pro pokrytí větších prostor, kde není potřeba funkce routeru – například vytvářet další podsíť. Jednoduše řečeno, access point převádí kabelový internet na bezdrátový - zprostředkovává tak připojení k internetu.





Router – mód routeru (směrovače) pracuje tak, že procesem zvaným routování přeposílá data směrem k jejich cíli. Jednoduše řečeno, zpracovává příchozí data z LAN nebo WAN portu a přerozděluje je jiným LAN portům (zařízením k nim připojeným). Dokáže oddělit 2 různé sítě – místní (LAN) a internet (WAN). Hodí se tak, pokud třeba chcete domácí síť oddělit od internetu.





WDS – režim WDS (bezdrátový distribuční systém) slouží pro propojení několika bezdrátových Wi-Fi zařízení. Nejčastěji půjde o čistě přístupové body. Není ale výjimkou, že tuto funkci umí i lepší Wi-Fi routery. Obrovskou výhodou tohoto systému je, že není nutné zařízení připojovat do sítě pomocí ethernetového kabelu, ale postačí bezdrátová síť Wi-Fi.





Wireless Router – mód bezdrátového routeru je hodně rozšířený, pracuje v něm většina síťových zařízení. Jde o spojení routeru a přístupového bodu (AP) dohromady, jež zprostředkovává přístup k internetu pro všechna připojená zařízení. A to buď pomocí kabelového připojení (LAN), nebo bezdrátovým připojením (WLAN).







802.11ac: rychlý standard Wi-Fi


ASUS RT-AC67U disponuje Wi-Fi rozhraním s podporou standardu 802.11a/b/g/n/ac, což umožňuje pokrýt frekvenční pásma 2.4 + 5 GHz. Jde tedy o tzv. Dual-Band provoz, kdy zařízení zvládne pracovat v obou frekvenčních pásmech najednou, aniž by se pásma navzájem omezovala. Právě nejrychlejší standard 802.11ac běží na frekvenci 5 GHz, kde může nabídnout velmi vysokou rychlost. Přesná hodnota rychlosti se odvíjí od počtu a typu bezdrátových antén, avšak gigabitovému síťovému kabelu se stále ještě nevyrovná.


Wi-Fi standardy Frekvenční pásmo Bližší specifikace
802.11a/b/g/n/ac 2.4 + 5 GHz Dual-Band




Rychlost přenosu bezdrátové sítě je závislá na použitém standardu 802.11a/b/g/n/ac a frekvenčním pásmu 2.4 + 5 GHz. Rychlost přenosu Wi-Fi u zařízení ASUS RT-AC67U je v nejčastěji používaném pásmu 2,4GHz velmi dobrých 600 Mbps, v rychlém 5GHz pásmu je to pak výborných 1300 Mbps. 5GHz pásmo je díky nezarušenosti a větší šířce pásma jako dělané pro rychlé datové přenosy pomocí bezdrátové technologie.


Maximální rychlost Wi-Fi Rychlost jednotlivých pásem Wi-Fi
1900 Mbps 600 + 1300 Mbps






Bezpečnost na prvním místě


Zabezpečení Wi-Fi sítě není radno podceňovat. Nezvaný útočník připojený do vaší sítě může snadno získat kontrolu nad vaším počítačem a má tak možnost ukrást citlivé údaje. Lze tomu jednoduše předejít, pokud budete mít své síťové zařízení vždy aktualizované a použijete silné zabezpečení bezdrátové sítě i administračního rozhraní. Se zařízením ASUS RT-AC67U můžete být zcela klidní - není čeho se obávat. Podporuje nejsilnější zabezpečení WPA2-PSK s kombinací hesla, které musí mít délku 8 až 16 znaků. Podporováno je i starší zabezpečení WPA, včetně obstarožního WEP. Takto zabezpečenou Wi-Fi síť lze ještě vylepšit filtrováním MAC adres.


Nejvyšší zabezpečení Podpora WPS
WPA2-PSK Ano






Rychlost Wi-Fi není jen o počtu antén


Velikost pokrytí Wi-Fi signálem závisí na vysílacích anténách - typu, počtu a zejména jejich zisku. Tyto parametry pak společně s počtem a typem překážek (např. zdivem) ovlivňují dosah signálu. Proto je doporučeno situovat vysílací zařízení do středu prostoru, který chceme bezdrátovým signálem pokrýt. Se zařízením ASUS RT-AC67U se ovšem ničeho obávat nemusíme, protože disponuje 3x externí anténou se ziskem 3x 2 dBi. Můžete se tak spolehnout na bezproblémový provoz Wi-Fi.



Umístění antény Počet antén Zisk antén
Externí 3 3x 2 dBi






Gigabitový přenos po kabelu


ASUS RT-AC67U má ve své portové výbavě drátové připojení o maximální rychlosti dat až 1 Gbps (jeden gigabit za vteřinu). Port(y) jsou zpětně kompatibilní i s nižšími rychlostmi 10/100 Mbps. Právě díky gigabitovému rozhraní ASUS RT-AC67U perfektně zapadne do vaší sítě, přičemž těšit vás budou zejména bleskově rychlé řenosy dat.


Rychlost LAN Počet LAN Počet WAN
10/100/1000 Mbps 4 1






Rozšiřte síť pomocí USB zařízení


Potřebujete svou síť rozšířit o sdílenou tiskárnu, externí disk či flash disk? Nic z toho nebude problém díky zabudovanému USB portu. ASUS RT-AC67U vám nabídne 1x USB 2.0 port. Připojená zařízení budou po zahájení sdílení dostupná v celé domácí síti. V případě připojení USB úložiště je rychlost přenosu závislá na typu USB. S novým USB 3.0 bude rychlost mnohonásobně vyšší, než při použití staršího USB 2.0.


Počet USB Typ USB
1 USB 2.0






Rozšiřte síť pomocí USB zařízení


Potřebujete svou síť rozšířit o sdílenou tiskárnu, externí disk či flash disk? Nic z toho nebude problém díky zabudovanému USB portu. ASUS RT-AC67U vám nabídne 1x USB 3.0 / 3.1 port. Připojená zařízení budou po zahájení sdílení dostupná v celé domácí síti. V případě připojení USB úložiště je rychlost přenosu závislá na typu USB. S novým USB 3.0 / 3.1 bude rychlost mnohonásobně vyšší, než při použití staršího USB 2.0.


Počet USB Typ USB
1 USB 3.0 / 3.1




Pokročilé vlastnosti a funkce


Toto zařízení disponuje mnoha funkcemi a pokročilými technologiemi. Podívejte se na souhrn, co vše ve výbavě ASUS RT-AC67U najdete:


IPTV – synonymum pro televizi provozovanou přes internetový protokol. Router ASUS RT-AC67U počítá s přenosem IPTV a bude tento datový provoz upřednostňovat, aby nedocházelo k sekání obrazu.




Podpora IPv6 – jde o označení nastupujícího protokolu pro komunikaci v současném internetu. IPv6 nahrazuje dosluhující protokol IPv4. Přináší zejména masivní rozšíření adresního prostoru (možnost přidělit všem zařízením jejich IPv6 adresu) a dokonalejší schopnost přenášet vysokorychlostně data.




Podpora WPS – technologie WPS je spojena se zabezpečeným připojením do vaší Wi-Fi sítě bez nutnosti znát nastavené heslo pro přístup. Po stisknutí tlačítka WPS na routeru a následném spuštění této technologie na připojovaném zařízení dojde k porovnání „určitého klíče“ a v případě shody se zařízení připojí.




QoS – funkce, která umožňuje uživateli přesně rozdělit datové toky pro jednotlivá zařízení v síti, ale i pro jednotlivé služby. Používá se tedy pro dělení dostupné přenosové kapacity, aby nedocházelo k zahlcení sítě.




Rodičovská kontrola – máte děti a chcete zamezit přístupu na nevhodné weby? V nastavení ASUS RT-AC67U to nebude problém. Můžete nastavit stránky, jež je možné navštívit a také v jakou denní dobu – stačí jednoduše nastavit večerku.




Síť pro hosty – ASUS RT-AC67U umožňuje vytvořit síť pro hosty. Tuto šikovnou věc určitě oceníte – hostům totiž poskytnete přístup k internetu, ale zároveň jim zabráníte v připojení k vaší soukromé síti.






Parametry
Značka
Značka Asus
Určení a typ
Použití   Vnitřní
Doporučeno pro   Velká domácnost
Funkce / módy zařízení
Funkce / módy zařízení   Access Point , Router , WDS , Wireless Router
Rozhraní Wi-Fi
Wi-Fi Standardy   802.11a/b/g/n/ac
Frekvenční pásmo Wi-Fi   2.4 + 5 GHz
Bližší specifikace Wi-Fi provozu   Dual-Band
Bezdrátové Wi-Fi rozhraní Ano
Rychlost Wi-Fi
Rychlost pásma [Mbps] 600 + 1300
Rychlost celkem [Mbps]   1900
Zabezpečení Wi-Fi
Zabezpečení Wi-Fi   WEP , WPA , WPA2
podpora WPS   Ano
Anténa
Umístění antény   Externí
Počet antén   3
Zisk (výkon) (dBi)   3x 2 dBi
Rozhraní LAN / WAN
Rychlost LAN / WAN [Mbps]   10/100/1000
Počet LAN   4
Počet WAN   1
Rozhraní USB
Typ USB rozhraní USB 2.0 , USB 3.0 / 3.1
Počet USB 2.0   1
Počet USB 3.0 / 3.1   1
Pokročilé vlastnosti a funkce
Pokročilé vlastnosti a funkce   IPTV , Podpora IPv6 , Podpora WPS , QoS , Rodičovská kontrola , Síť pro hosty
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt ASUS RT-AC67U 2ks:

Technické specifikace pro produkt ASUS RT-AC67U 2ks se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt ASUS RT-AC67U 2ks mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o ASUS RT-AC67U 2ks ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam