0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

TP-LINK Deco M9 Plus (2-pack)

TP-LINK Deco M9 Plus (2-pack) / WiFi systém MESH AC2200 / Tri-band / 2.4GHz - 400Mbps / 5GHz - 2x 867Mbps / 2x GLAN
Kód: 91410357
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
WiFi systém MESH AC2200 / Tri-band / 2.4GHz - 400Mbps / 5GHz - 2x 867Mbps / 2x GLAN

6 760 Kč
5 587 Kč bez DPH


Koupit na splátky
měsíčně od 174 Kč
Nakupte teď, plaťte později
Výrobce: TP-LINK Záruka: 36 měsíců P/N: Deco M9 Plus(2-pack)

O produktu

Popis

TP-LINK Deco M9 Plus (2-pack)

Rychlost. Stabilita. Všude.

Meshový Wi-Fi systém pro chytré domácnosti
Třípásmová Wi-Fi AC2200

Deco je nejjednodušší cesta, jak zaručit, aby Wi-Fi signál byl silný v každém koutku vašeho domu s plochou až 600 m2. Užijte si rychlé a bezpečné Wi-Fi pokrytí ve třech pásmech bez ohledu na to, kolik zařízení máte. Deco M9 Plus slouží i jako propojovací a řídicí hub pro všechna zařízení, která využívá vaše chytrá domácnost, jiný hub již není potřeba.


  • Deco využívá systém jednotek, díky nimž zajistí všudypřítomné pokrytí domu Wi-Fi signálem – jednou provždy můžete sebe i všechny ostatní zbavit míst se slabým signálem!
  • Díky vyspělé technologii Deco Mesh Technology mohou jednotlivé jednotky spolupracovat a tvořit v celém domě jednu ucelenou síť s jedním názvem. Zařízení se budou automaticky připojovat vždy k té jednotce Deco, která mu při procházení celým domem zajistí nejrychlejší možné připojení.
  • Základní verze Deco M9 Plus obsahuje dvě jednotky, které pokryjí plochu až 600 m2. A kdyby ani to nestačilo, stačí kdykoli přidat do sítě další jednotky Deco a pokrytí tak rozšířit.
  • Tři samostatná pásma poskytují rychlá a stabilní připojení o celkové rychlosti až 2134 Mb/s.
  • Systém Deco M9 Plus se chová jako propojovací uzel (hub) pro všechna zařízení ve vaší chytré domácnosti. Na jedné platformě tak můžete upravit nastavení a vytvářet vzájemné interakce – již nemusíte pořizovat specializované chytré huby.
  • Deco dokáže zvládat provoz i pro velmi zatížené sítě a poskytuje připojení bez zadrhávání a zpoždění pro více než 100 zařízení současně.
  • Bezpečnostní balík TP-Link HomeCare™ je sada individuálně přizpůsobených a zabezpečených funkcí, která obsahuje rodičovskou kontrolu, integrovaný antivirus a řízení kvality služeb (QoS).
  • Nastavení je ještě snadnější než dosud díky aplikaci Deco, která vás provede jednotlivými kroky.

Eliminátor míst bez pokrytí

Špičková rychlost díky třem přenosovým pásmům Integrovaný inteligentní hub

Lze připojit více než 100 zařízení


Více než
vyhrazená bezdrátová připojení

Tři oddělená Wi-Fi pásma poskytují super rychlé a stabilní připojení všem zařízením v jakékoli místnosti vašeho domu. Šířku pásem navíc neubírají bezdrátová spojení mezi jednotlivými jednotkami Deco, protože jsou speciálně naladěna. U systému s AC220 Wi-Fi můžete na zadrhávání a zpožďování zapomenout. Deco M9 Plus používá pro bezdrátový provoz nejen pásmo 5G_1 (867 Mb/s), ale také pásmo 5G_2 (867 Mb/s), a k tomu ještě pásmo 2,4 GHz (400 Mb/s), aby ve chvíli, kdy je provoz v síti značný, bylo možné stále poskytovat rychlost více než 1000 Mb/s, která je ideální pro gigabitová zařízení připojovaná kabelem.

Již žádné mrtvé zóny

Systém pokrytí celého domu Wi-Fi signálem umožňuje eliminovat místa se slabým signálem. Už nebudete muset pobíhat a hledat místo, kde bude signál stabilní.


Nastavení je nyní ještě mnohem jednodušší

Vybalte jednotky Deco, nainstalujte si aplikace a pak jednoduše postupujte podle pokynů na displeji. Deco se o vše ostatní postará a vaše síť bude nastavená a funkční během chvilky.

Připojte Deco k vašemu kabelovému modemu a obě zařízení zapněte. Stáhněte si a spusťte aplikaci Deco.
Postupujte podle pokynů na displeji, které Vás provedou konfigurací systému.

TP-Link HomeCareTM

Bezpečnostní balík TP-Link HomeCare™ zaručuje, že všechna zařízení ve vaší síti budou chráněna, přičemž o aktuální stav databáze hrozeb se stará společnost Trend Micro™.
Účinná rodičovská kontrola dokáže omezit čas trávený online a blokovat nevhodný obsah díky jedinečným profilům, které lze vytvořit zvlášť pro každého člena rodiny.
Integrovaný antivirus vám pomáhá bránit se proti webovým stránkám se škodlivým obsahem a chránit vaše platební transakce, které provádíte na internetu.







O společnosti TP-Link


Společnost TP-Link byla založena v roce 1996 a patří mezi přední dodavatele síťových zařízení pro firmy, podnikatele a spotřebitele. Je také často označována jako číslo 1 mezi síťovými zařízeními. Společnost TP-Link nabízí spolehlivá zařízení - mezi produkty můžeme najít Wi-Fi zařízení, routery, modemy, DSL modemy, extendery, zásuvkové powerline adaptéry, access pointy, switche, širokopásmové 3G / 4G LTE modemy, adaptéry, VPN routery, cloudová zařízení, zabezpečovací systémy, mobilní širokopásmové připojení 3G / 4G LTE a další.



Výrobce
TP-Link







Pro práci i zábavu


TP-LINK Deco M9 Plus je spolehlivé zařízení určené pro vnitřní použití. V případě použití venku - za deště či zvýšené vlhkosti může dojít k poškození nejen tohoto zařízení, ale i dalších síťových prvků. Jedná se o multifunkční zařízení, kdy jediným tlačítkem můžete snadno přepínat mezi síťovými módy. Přehled jeho funkcí si můžete přečíst níže. TP-LINK Deco M9 Plus tedy můžeme doporučit pro:



Použití Pokrytí vhodné pro
Vnitřní Velká domácnost





Více dostupných operačních módů v jednom zařízení zvyšuje variabilitu použití, a tím i uživatelský komfort. Níže můžete nalézt podrobný popis dostupných operačních módů.


Dostupné operační módy:




Access Point – mód access pointu je jednoduchý mód, který se ve většině případů používá pro pokrytí větších prostor, kde není potřeba funkce routeru – například vytvářet další podsíť. Jednoduše řečeno, access point převádí kabelový internet na bezdrátový - zprostředkovává tak připojení k internetu.





Extender – režim extenderu slouží pro rozšíření stávající Wi-Fi sítě. Funguje tak, že přijme vysílaný signál a znovu ho odešle. Jde o snadné a jednoduché řešení, jak rozšířit vaši stávající Wi-Fi síť do nepokrytých prostor. Pracuje tedy velmi podobně jako repeater (opakovač signálu).





Router – mód routeru (směrovače) pracuje tak, že procesem zvaným routování přeposílá data směrem k jejich cíli. Jednoduše řečeno, zpracovává příchozí data z LAN nebo WAN portu a přerozděluje je jiným LAN portům (zařízením k nim připojeným). Dokáže oddělit 2 různé sítě – místní (LAN) a internet (WAN). Hodí se tak, pokud třeba chcete domácí síť oddělit od internetu.





Wireless Router – mód bezdrátového routeru je hodně rozšířený, pracuje v něm většina síťových zařízení. Jde o spojení routeru a přístupového bodu (AP) dohromady, jež zprostředkovává přístup k internetu pro všechna připojená zařízení. A to buď pomocí kabelového připojení (LAN), nebo bezdrátovým připojením (WLAN).







802.11ac: rychlý standard Wi-Fi


TP-LINK Deco M9 Plus disponuje Wi-Fi rozhraním s podporou standardu 802.11a/b/g/n/ac, což umožňuje pokrýt frekvenční pásma 2.4 + 5 + 5 GHz. Jde tedy o tzv. Tri-Band provoz, kdy zařízení zvládne pracovat v obou frekvenčních pásmech najednou, aniž by se pásma navzájem omezovala. Právě nejrychlejší standard 802.11ac běží na frekvenci 5 GHz, kde může nabídnout velmi vysokou rychlost. Přesná hodnota rychlosti se odvíjí od počtu a typu bezdrátových antén, avšak gigabitovému síťovému kabelu se stále ještě nevyrovná.


Wi-Fi standardy Frekvenční pásmo Bližší specifikace
802.11a/b/g/n/ac 2.4 + 5 + 5 GHz Tri-Band




Rychlost přenosu bezdrátové sítě je závislá na použitém standardu 802.11a/b/g/n/ac a frekvenčním pásmu 2.4 + 5 + 5 GHz. Rychlost přenosu Wi-Fi u zařízení TP-LINK Deco M9 Plus je v nejčastěji používaném pásmu 2,4GHz velmi dobrých 400 Mbps. V rychlém 5GHz pásmu, které je u tohoto modelu zdvojeno, je to pak výborných 867 + 867 Mbps. 5GHz pásmo je díky nezarušenosti a větší šířce pásma jako dělané pro rychlé datové přenosy pomocí bezdrátové technologie.


Maximální rychlost Wi-Fi Rychlost jednotlivých pásem Wi-Fi
2200 Mbps 400 + 867 + 867 Mbps






Bezpečnost na prvním místě


Zabezpečení Wi-Fi sítě není radno podceňovat. Nezvaný útočník připojený do vaší sítě může snadno získat kontrolu nad vaším počítačem a má tak možnost ukrást citlivé údaje. Lze tomu jednoduše předejít, pokud budete mít své síťové zařízení vždy aktualizované a použijete silné zabezpečení bezdrátové sítě i administračního rozhraní. Se zařízením TP-LINK Deco M9 Plus můžete být zcela klidní - není čeho se obávat. Podporuje nejsilnější zabezpečení WPA2-PSK s kombinací hesla, které musí mít délku 8 až 16 znaků. Podporováno je i starší zabezpečení WPA. Takto zabezpečenou Wi-Fi síť lze ještě vylepšit filtrováním MAC adres.


Nejvyšší zabezpečení Podpora WPS
WPA2-PSK Ne






Rychlost Wi-Fi není jen o počtu antén


Velikost pokrytí Wi-Fi signálem závisí na vysílacích anténách - typu, počtu a zejména jejich zisku. Tyto parametry pak společně s počtem a typem překážek (např. zdivem) ovlivňují dosah signálu. Proto je doporučeno situovat vysílací zařízení do středu prostoru, který chceme bezdrátovým signálem pokrýt. Se zařízením TP-LINK Deco M9 Plus se ovšem ničeho obávat nemusíme, protože disponuje 8x interní anténou se ziskem 8x 3 dBi. Můžete se tak spolehnout na bezproblémový provoz Wi-Fi.



Umístění antény Počet antén Zisk antén
Interní 8 8x 3 dBi






Gigabitový přenos po kabelu


TP-LINK Deco M9 Plus má ve své portové výbavě drátové připojení o maximální rychlosti dat až 1 Gbps (jeden gigabit za vteřinu). Port(y) jsou zpětně kompatibilní i s nižšími rychlostmi 10/100 Mbps. Právě díky gigabitovému rozhraní TP-LINK Deco M9 Plus perfektně zapadne do vaší sítě, přičemž těšit vás budou zejména bleskově rychlé řenosy dat.


Rychlost LAN Počet LAN
10/100/1000 Mbps 2






Rozšiřte síť pomocí USB zařízení


Potřebujete svou síť rozšířit o sdílenou tiskárnu, externí disk či flash disk? Nic z toho nebude problém díky zabudovanému USB portu. TP-LINK Deco M9 Plus vám nabídne 1x USB 2.0 port. Připojená zařízení budou po zahájení sdílení dostupná v celé domácí síti. V případě připojení USB úložiště je rychlost přenosu závislá na typu USB. S novým USB 3.0 bude rychlost mnohonásobně vyšší, než při použití staršího USB 2.0.


Počet USB Typ USB
1 USB 2.0




Pokročilé vlastnosti a funkce


Toto zařízení disponuje mnoha funkcemi a pokročilými technologiemi. Podívejte se na souhrn, co vše ve výbavě TP-LINK Deco M9 Plus najdete:


Nastavení mobilní aplikací – toto zařízení je možné nastavit a ovládat přes mobilní telefon či tablet pomocí SMART aplikace. Můžete tak pohodlně nastavit nové heslo k Wi-Fi, nastavit řízení provozu, restartovat zařízení apod.




Podpora IPv6 – jde o označení nastupujícího protokolu pro komunikaci v současném internetu. IPv6 nahrazuje dosluhující protokol IPv4. Přináší zejména masivní rozšíření adresního prostoru (možnost přidělit všem zařízením jejich IPv6 adresu) a dokonalejší schopnost přenášet vysokorychlostně data.




QoS – funkce, která umožňuje uživateli přesně rozdělit datové toky pro jednotlivá zařízení v síti, ale i pro jednotlivé služby. Používá se tedy pro dělení dostupné přenosové kapacity, aby nedocházelo k zahlcení sítě.




Rodičovská kontrola – máte děti a chcete zamezit přístupu na nevhodné weby? V nastavení TP-LINK Deco M9 Plus to nebude problém. Můžete nastavit stránky, jež je možné navštívit a také v jakou denní dobu – stačí jednoduše nastavit večerku.




Síť pro hosty – TP-LINK Deco M9 Plus umožňuje vytvořit síť pro hosty. Tuto šikovnou věc určitě oceníte – hostům totiž poskytnete přístup k internetu, ale zároveň jim zabráníte v připojení k vaší soukromé síti.






Parametry
Značka
Značka TP-LINK
Určení a typ
Použití   Vnitřní
Doporučeno pro   Velká domácnost
Funkce / módy zařízení
Funkce / módy zařízení   Access Point , Extender , Router , Wireless Router
Rozhraní Wi-Fi
Wi-Fi Standardy   802.11a/b/g/n/ac
Frekvenční pásmo Wi-Fi   2.4 + 5 + 5 GHz
Bližší specifikace Wi-Fi provozu   Tri-Band
Bezdrátové Wi-Fi rozhraní Ano
Rychlost Wi-Fi
Rychlost pásma [Mbps] 400 + 867 + 867
Rychlost celkem [Mbps]   2200
Zabezpečení Wi-Fi
Zabezpečení Wi-Fi   WPA , WPA2
podpora WPS   Ne
Anténa
Umístění antény   Interní
Počet antén   8
Zisk (výkon) (dBi)   8x 3 dBi
Rozhraní LAN / WAN
Rychlost LAN / WAN [Mbps]   10/100/1000
Počet LAN   2
Rozhraní USB
Typ USB rozhraní USB 2.0
Počet USB 2.0   1
Pokročilé vlastnosti a funkce
Pokročilé vlastnosti a funkce   Nastavení mobilní aplikací , Podpora IPv6 , QoS , Rodičovská kontrola , Síť pro hosty
Distribuce
Distribuce CZ
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt TP-LINK Deco M9 Plus (2-pack):

Technické specifikace pro produkt TP-LINK Deco M9 Plus (2-pack) se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt TP-LINK Deco M9 Plus (2-pack) mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o TP-LINK Deco M9 Plus (2-pack) ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam