Vážení zákazníci, v době státních svátků 29. 3. a 1. 4. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

PanzerGlass Privacy Case Friendly CamSlider Tvrzené sklo pro Apple iPhone 11 & XR černá

PanzerGlass Privacy Case Friendly CamSlider Tvrzené sklo pro Apple iPhone 11 & XR černá
Kód: 96049938
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes

666 Kč
550 Kč bez DPH


Výrobce: PanzerGlass Záruka: 24 měsíců P/N: 5711724126680

O produktu

Popis

Zobrazit všechny parametry  

PanzerGlass Privacy Case Friendly CamSlider Tvrzené sklo


PanzerGlass - ochranné tvrzené sklo renomované dánské značky PanzerGlass je ultimátní ochrana displeje. Je vyrobeno z temperovaného Japonského skla Asahi té nejvyšší kvality, tvrdosti a průhlednosti. Na rozdíl od běžných skel, které jsou tvrzené chemicky, jsou skla PanzerGlass tvrzené poctivou temperaci při teplotě 500 ° C po dobu 5 hodin, což zaručuje výjimečnou tvrdost, odolnost a nárazuvzdornost. Tvrzená skla PanzerGlass mají speciální oleofobní vrstvu, která zabraňuje zanechávání nežádoucích otisků prstů, takže vždy zůstává čisté a průhledné.

Zahnuté okraje
PanzerGlass Curved Glass představuje nejpokročilejší ochranu a povrchovou úpravu. Tvrzené sklo prošlo procesem ohřevu a ohýbání, aby se přizpůsobilo křivkám původního telefonu, což pomáhá optimalizovat ochranu proti nárazům. Jsou přesně tvarované a dodávají se v různých barvách, které odpovídají původnímu designu zařízení nebo individuálním osobním preferencím. Jsou vybaveny optimalizovaným lepidlem a nárazuvzdorným filmem PET. Zahnuté tvrzená skla jsou k dispozici pouze pro smartphony se zahnutým displejem.

Privacy
S ochranou displeje PanzerGlass Privacy se nemusíte obávat práce na cestách nebo používání telefonu na veřejných místech. Díky filtru Privacy se stane displej ze stran prakticky neviditelný. Tvrzené sklo tak ochrání kromě poškození displeje, i citlivá data a soukromí před zvědavci sledující vaši obrazovku zařízení. Sklo Privacy má všechny hlavní výhody jako původní tvrzená skla PanzerGlass, odolnost vůči poškrábání a poškození telefonu no současně chrání vaše soukromí.

CamSlider
Sklo je dále vybaveno systémem CamSlider na ochranu soukromí. Sestává ze zabudovaného krytu kamery, který lze jednoduše a pohodlně posouvat doprava nebo doleva. Díky tomu můžete účinně blokovat kameru zařízení.


  • Original PanzerGlass ™
  • Nárazu vzdorný (0.4 mm tloušťka skla)
  • Odolné proti škrábancům 9H
  • oleofóbní vrstva
  • křišťálově čistý
  • 100% zachování dotykových vlastností zařízení
  • zaoblené okraje
  • Celé pokrytí displeje



Parametry
Značka
Značka PanzerGlass
Určeno pro
typ telefonu   Apple iPhone 11 , Apple iPhone XR
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt PanzerGlass Privacy Case Friendly CamSlider Tvrzené sklo pro Apple iPhone 11 & XR černá:

Technické specifikace pro produkt PanzerGlass Privacy Case Friendly CamSlider Tvrzené sklo pro Apple iPhone 11 & XR černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt PanzerGlass Privacy Case Friendly CamSlider Tvrzené sklo pro Apple iPhone 11 & XR černá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o PanzerGlass Privacy Case Friendly CamSlider Tvrzené sklo pro Apple iPhone 11 & XR černá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam