Vážení zákazníci, v době státních svátků 1. 5. a 8. 5. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Logitech G613 černá

Logitech G613 černá / bezdrátová herní klávesnice / US layout / Bluetooth + USB LIGHTSPEED přijímač / 2x AA
Kód: 96051141
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
Herní klávesnice / Bezdrátová / Bezdrátová (Ostatní technologie), Bluetooth / Typ klávesnice: Americká (US) / Klasické klávesy / Typ kláves: Klasické / Spínač: Romer-G / Programovatelné klávesy / Příslušenství: Stojánek na telefon / Černá

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Logitech P/N: 920-008393

O produktu

Popis

Logitech klávesnice G613

Bezdrátová mechanická herní klávesnice - Vysoká výkonnost při hraní

G613 je bezdrátová klávesnice nové generace vyvinutá pro hráče, kteří vyžadují vysokou výkonnost mechanických spínačů a praktičnost bezdrátového provedení. Klávesnice G613 disponuje bezdrátovou technologií LIGHTSPEED pro extra rychlou frekvenci odezvy 1 ms a technologií Bluetooth® pro vícenásobnou konektivitu, pokročilými mechanickými spínači Romer-G, 6 programovatelnými klávesami G-key a úžasnou životností baterie.

Bezdrátová technologie LIGHTSPEED - Pokročilá bezdrátová výkonnost

Bezdrátová technologie LIGHTSPEED představuje naše špičkové optimalizované bezdrátové řešení s frekvencí odezvy 1 ms pro extra rychlé a citlivé bezdrátové připojení. Toto profesionální bezdrátové řešení integrované do herní klávesnice G613 poskytuje výjimečně citlivou a konzistentní výkonnost.

Mechanické spínače Romer-G - Profesionální mechanické spínače

Mechanické spínače Romer-G poskytují tichou a přesnou mechanickou výkonnost s neuvěřitelnou odezvou a odolností v podobě životnosti 70 mil. stisknutí. Spínače Romer-G, volba č.1 pro profesionály týmu esports, disponují krátkou aktivační dráhou 1,5 mm, která přináší zrychlení o 25 % oproti běžným mechanickým spínačům konkurence. Spínače Romer-G představují dokonalou kombinaci rychlosti, přesnosti a tiché výkonnosti.

Programovatelné klávesy G-key - 6 programovatelných kláves

Šesti speciálním klávesám G-key lze naprogramovat vlastní makra a příkazy aplikací. Složité akce budete moci provádět jednoduše a rychle, pouhým stiskem klávesy. Pro přizpůsobení a praktické využití lze klávesám G-key přiřadit profily pro jednotlivé hry či aplikace. Využijte Logitech Gaming Software (LGS) pro snadné nastavení a správu profilů, příkazů a další funkce.

PŘIPOJENÍ K VÍCE ZAŘÍZENÍM - Připojení pomocí LIGHTSPEED nebo Bluetooth

Připojte se pomocí bezdrátové technologie LIGHTSPEED a získejte extra rychlou frekvenci odezvy 1 ms nebo se připojte k ostatním zařízením stiskem tlačítka pomocí připojení Bluetooth®. Přepínejte mezi vysoce výkonným bezdrátovým připojením LIGHTSPEED a připojením Bluetooth kdykoli, snadno a rychle.




Parametry
Značka
Značka Logitech
Klávesnice
Typ Herní
Barva Černá
Uspořádání (Layout) Americká (US)
Typ připojení Bezdrátová
Typ kláves Klasické
Typ spínače Romer-G
Vlastnosti Programovatelné klávesy
Rozhraní   Bezdrátová (Ostatní technologie) , Bluetooth
Rozměry hloubka (mm) 33
Rozměry výška (mm) 478
Rozměry šířka (mm) 216
Hmotnost (g) 1460
Příslušenství Stojánek na telefon
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse
parametry
Stanislav Valenta 16.11.2022, 16:01

Dobry den, rad bych se zeptal zda: 1. Ma tato klavesnice ANSI layout - tzn dlouhe shift klavesnice + dlouhy jednoradkovy enter? 2. Umi prepinat pres bluetooth mezi 2 pocitaci Mac? 3. Muzete mi prosim doporucit dalsi klavesnice pro dana criteria? Dekuji

RE: parametry
Mironet 16.11.2022, 16:29

Dobrý den,
1. ano má dlouhý SHIFT a dlouhý jednořádkový ENTER
2. přepínat mezi 2 PC MAC lze vždy při odpárování. Bohužel technologie BT umí spárování pouze s jedním zařízením a proto je vždy nutné přepárovat.
3. nemáme žádnou takovou klávesnici, která by splňovala jednoduché přepínání mezi dalšími PC.
Děkujeme za dotaz

RE: RE: parametry
Stanislav 16.11.2022, 17:13

Dekuji za odpoved. Jeste doplnujici otazka: pripadne jeden Mac pres lightspeed a druhy pres bluetooth - to by fungovalo?

RE: RE: RE: parametry
Mironet 16.11.2022, 17:49

bohužel toto nemáme vyzkoušené.




Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt Logitech G613 černá:

Technické specifikace pro produkt Logitech G613 černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Logitech G613 černá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o Logitech G613 černá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam