Vážení zákazníci, v době státních svátků 29. 3. a 1. 4. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Mobilní telefon - Alcatel 1S 2021 (6025H) 3+32GB černá

Mobilní telefon - Alcatel 1S 2021 (6025H) 3+32GB černá / 6.52
Kód: 96406488
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
6.52" IPS displej 1600 x 720 (HD+) / 8jádrový procesor MediaTek MT6762D 1.8GHz / Operační paměť 3GB RAM / Interní paměť 32 GB / 13MPx fotoaparát / Konektivita LTE (4G) / Funkce Bluetooth, Dual-SIM, GPS, Wi-Fi / Čtečka otisku prstů, Trojitý fotoaparát / Hmotnost 190 g / Rozměry 75.6 x 165.6 x 8.8 mm / Kapacita baterie 4000 mAh / Operační systém Android 11 / Černá

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Alcatel P/N: 6025H-2AALE112

Související produkty

Doporučujeme
Nabíjení
Chytré vychytávky
Držáky a stojánky
Paměťové karty
Sluchátka a repro
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis




Brilantní výkon 8 jader


O vysoký výkon telefonu Alcatel se stará 8jádrový procesor na frekvenci 1.8 GHz, podpořený 3 GB operační paměti. Díky tomu si na 6.52" displeji vychutnáte grafický festival i v náročných hrách a ani více spuštěných aplikací naráz nebude představovat vůbec žádný problém.


Počet jader CPU Frekvence Operační paměť RAM
8 1.8 GHz 3 GB






Zachyťte svět kolem vás 13Mpx fotoaparátem 


Probuďte v sobě své umělecké já a zachyťte všechny jedinečné momenty ve vašem životě. O detailní vykreslení fotek bez nutnosti softwarových úprav se stará pokročilý 13Mpx fotoaparát, jímž je Alcatel 1S 2021 (6025H) vybaven. Kvalitní čip, optika a sofistikovaný systém ostření umožňují fotit i za šera bez nepříjemného šumu či rozmazání.


Rozlišení fotoaparátu Selfie fotoaparát Přisvětlovací dioda
13 Mpx 5 Mpx Ano






Úložný prostor pro vaše data 


Všechna vaše data lze ukládat do vnitřní úložné paměti telefonu Alcatel 1S 2021 (6025H) o bohaté kapacitě 32 GB. To vám poskytne dostatek důležitého prostoru pro vaše kontakty, aplikace, fotografie, hudbu, videa i hry. Je však potřeba pamatovat na to, že určitou část kapacity si pro sebe vždy zabírá operační systém.


Kapacita vnitřní paměti Slot na paměťovou kartu
32 GB Ano



Pokud by vám nestačila kapacita vnitřní paměti, můžete úložný prostor telefonu Alcatel snadno rozšířit pomocí paměťové karty o další desítky GB. Následně lze také na kartu soubory přesunout (včetně podporovaných aplikací), a uvolnit tak potřebné místo v telefonu.


Typ paměťové karty
Micro SD






Telefon, o kterém v kapse ani nevíte 


Důležitou roli při výběru telefonu hraje také celková hmotnost, která v případě telefonu Alcatel 1S 2021 (6025H) činí 190 gramů. To znamená, že ani při dlouhodobé práci s telefonem nebudete v rukou pociťovat únavu a během přenášení po kapsách jej takřka nebudete vnímat.


Hmotnost telefonu
190 g




Vlastnosti a speciální funkce


Podívejte se, jakými vlastnostmi a speciálními funkcemi vás telefon potěší a případně usnadní každodenní používání.


Zabezpečení čtečkou otisku prstů. Vyšší zabezpečení vašeho telefonu zajišťuje zabudovaná čtečka otisku prstů. Kromě samotného odemknutí smartphonu jí obvykle jdou přiřadit i další funkce jako například okamžité spuštění vaší oblíbené aplikace a podobně.



Trojitý fotoaparát. Díky pokročilým čočkám trojitého fotoaparátu si užijete nejen samotné focení, ale i následné kreativní úpravy fotografií. Tři vyladěné čočky zachytí mimořádně ostré detaily, výjimečnou hloubku ostrosti i reálně živé barvy, jaké nevykouzlí žádný jiný telefon s klasickým fotoaparátem.



Hybridní slot pro 2 SIM karty. Tak zvaná funkce Dual SIM umožňuje oddělit soukromé záležitosti od těch pracovních nebo využít jednu běžnou SIM a druhou datovou. Při telefonování či zasílání zprávy si jednoduše vyberete, z jakého čísla chcete konkrétní službu provést. Do telefonu jdou vložit buďto 2 SIM karty, nebo 1x SIM + 1x micro SD paměťová karta.



Bluetooth. Přenášet soubory nebylo nikdy jednodušší. Pomocí technologie Bluetooth můžete svá data přenést mezi telefonem Alcatel 1S 2021 (6025H) a různými zařízeními snadno, rychle a bezdrátově.



Integrovaný GPS modul zajistí, abyste vždy dorazili na místo určení rychle a bezpečně. S vysokou přesností zaměří vaši polohu a pomocí softwarové aplikace vás odnaviguje, kam budete potřebovat. Díky tomu lze telefon využít i jako náhradu za klasickou navigaci v autě.



Wi-Fi. Pomocí nejrozšířenějšího rozhraní Wi-Fi se snadno připojíte k bezdrátovému internetu kdekoli po celém světě. Prostřednictvím Wi-Fi můžete rychle stahovat i velké objemy dat.



Připojení k mobilnímu internetu:




4G LTE modul pro připojení telefonu k rychlejšímu mobilnímu internetu. S LTE telefonem jste skutečně mobilní a to i kdekoli na cestách. Samozřejmostí je rychlé surfování, stahování dat nebo prohlížení videí.



Konektory:




Konektor Jack 3.5mm slouží k připojení sluchátek nebo reproduktorů k telefonu, abyste si mohli dopřát soukromý poslech ve vysoké kvalitě i zprostředkovat parádní hudební podkres pro příjemněji strávený čas s vašimi přáteli.



Konektor micro USB slouží kromě nabíjení k propojení telefonu s počítačem (nebo dalšími zařízeními) a rychlé výměně souborů.





Parametry
Značka
Značka Alcatel
Displej
Velikost (")   6.52
Rozlišení   1600 x 720 (HD+)
Dotykový   Ano
Technologie displeje IPS
Bezrámečkový Ano
Paměť a úložiště
Operační paměť RAM (GB)   3
Vnitřní paměť (GB)   32
Slot na paměťovou kartu   Ano
Procesor
1. Čip MediaTek MT6762D
2. Počet jader celkem   8
2a. Počet jader 4
2b. Frekvence (GHz)   1.8
3a. Počet jader 4
3b. Frekvence (GHz) 1.5
Operační systém
Verze systému   Android 11
Operační systém   Android
Fotoaparát
Rozlišení - Hlavní (MPx)   13
Rozlišení - Ostatní (MPx) 2
Rozlišení předního "selfie" fotoaparátu (MPx)   5
Přisvětlovací dioda   Ano
Vlastnosti
Barva   Černá
Baterie kapacita (mAh)   4000
Funkce   Bluetooth , Dual-SIM , GPS , Wi-Fi
Konektivita   LTE (4G)
Konstrukce   Dotyková  
Použití Smartphone
Rozhraní   Jack (3.5mm) , USB micro
Typ SIM   nanoSIM
Typ Dual-SIM Hybridní
Speciální vlastnosti Čtečka otisku prstů , Trojitý fotoaparát
Typ paměťové karty Micro SD
Rozměry
Šířka (mm)   75.6
Tloušťka (mm)   8.8
Výška (mm)   165.6
Hmotnost zařízení
Hmotnost (g)   190
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt Mobilní telefon - Alcatel 1S 2021 (6025H) 3+32GB černá:

Technické specifikace pro produkt Mobilní telefon - Alcatel 1S 2021 (6025H) 3+32GB černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Mobilní telefon - Alcatel 1S 2021 (6025H) 3+32GB černá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o Mobilní telefon - Alcatel 1S 2021 (6025H) 3+32GB černá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam