Vážení zákazníci, v době státních svátků 1. 5. a 8. 5. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Úvod   >   Tablety   >   Tablety s Google Android

SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi 32GB stříbrná

SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi 32GB stříbrná / 8.7
Kód: 83701137
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
EU distribuce / 8.7" TFT displej 1340 x 800 / 8jádrový procesor 2.3GHz / 3GB RAM / Interní paměť 32 GB / 8MPx zadní fotoaparát / 2.0MPx přední fotoaparát / Funkce Bluetooth, GPS, Wi-Fi / Hmotnost 366 g / Rozměry (Š×V×H) 124,7 x 212,5 x 8 mm / Kapacita baterie 5100 mAh / Operační systém Android 11.0 / Stříbrná

2 868 Kč
2 371 Kč bez DPH


Koupit na splátky
měsíčně od 150 Kč
Nakupte teď, plaťte později
Pojištění
Informace o službě
Allrisk záruka data+mobility
Informace o službě
Prodloužení záruky
Informace o službě
Výrobce: Samsung Záruka: 24 měsíců P/N: SM-T220NZSAEUE

Související produkty

Doporučujeme
Pouzdra a kryty
Nabíjení
Další příslušenství
Držáky
Čistící prostředky
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis




Dostatek výkonu pro náročné aplikace 


Spusťte některou ze současných náročných her či aplikací a objevte ukrytou sílu 8jádrového procesoru, tepajícího na frekvenci 2.3 GHz. Samozřejmostí je dostatek výkonu i pro vyřízení pracovních záležitostí. Plynulý multitasking (více spuštěných aplikací najednou) bez zdlouhavého přepínání umožní 3 GB operační paměti. Výkon na jedničku zkrátka dotváří vynikající dojem, který ve vás SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi zanechá.


Počet jader CPU Frekvence Operační paměť RAM
8 2.3 GHz 3 GB






Ukládejte bez omezení 


Pro uložení vašich aplikací, hudby a dalších souborů můžete využít interní paměť s kapacitou 32 GB. Mimo jiné tak v tabletu Samsung uchováte i stovky fotografií, pořízených integrovaným fotoaparátem s rozlišením 8 Mpx. Je také potřeba pamatovat na to, že určitou část paměti si pro sebe vždy zabírá operační systém, což by vás ale s takto velkým úložištěm nemělo nikterak omezovat.


Kapacita vnitřní paměti Slot na paměťovou kartu Rozlišení fotoaparátu
32 GB Ano 8 Mpx



Pokud by vám nestačila kapacita vnitřní paměti, můžete úložný prostor tabletu snadno rozšířit pomocí paměťové karty o další desítky gigabajtů. Následně lze také na kartu soubory přesunout (včetně podporovaných aplikací), a uvolnit tak potřebné místo v tabletu.


Možnost rozšířit paměť kartou
Ano




Výbava a konektivita


Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi se kromě hardwarové výbavy pyšní také slušnou konektivitou a řadou praktických funkcí. Z těch nejdůležitějších vybíráme následující výčet:


Bluetooth. Přenášet soubory nebylo nikdy jednodušší. Pomocí technologie Bluetooth můžete svá data přenést mezi tabletem SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi a různými zařízeními snadno, rychle a bezdrátově.



GPS. Integrovaný GPS modul zajistí, abyste vždy dorazili na místo určení rychle a bezpečně. S vysokou přesností zaměří vaši polohu a pomocí softwarové aplikace vás odnaviguje, kam budete potřebovat. Díky tomu lze tablet použít i jako náhrada za klasickou navigaci v autě.



Wi-Fi. Pomocí nejrozšířenějšího rozhraní Wi-Fi se snadno připojíte k bezdrátovému internetu kdekoli po celém světě. Prostřednictvím Wi-Fi můžete stahovat velké objemy dat bez obav o vyčerpání limitu vašich mobilních dat.



Konektor Jack 3.5mm slouží k připojení sluchátek nebo reproduktorů k tabletu, abyste si mohli dopřát soukromý poslech ve vysoké kvalitě i zprostředkovat parádní hudební podkres pro příjemněji strávený čas s vašimi přáteli.



Konektor USB-C slouží kromě nabíjení k propojení tabletu s počítačem (nebo dalšími zařízeními) a ultra rychlé výměně souborů. Značnou výhodu oproti předchozím generacím představuje obousměrnost konektoru, takže se při zapojování trefíte vždy hned napoprvé.





Parametry
Značka
Značka Samsung
Displej
Úhlopříčka (")   8.7
Rozlišení   1340 x 800
Technologie TFT
Paměť
RAM (GB)   3
Slot na paměťovou kartu   Ano
Velikost (GB)   32
Procesor
Frekvence (GHz)   2.3
Počet jader   8
Fotoaparát
Rozlišení (MPx)   8
Webkamera (MPx)   2.0
Operační systém
Verze systému   Android 12
Rozhraní
Rozhraní   Jack 3.5 mm , USB Type-C
Operační systém
Operační systém   Android
Verze systému   Android 11.0
Vlastnosti
Barva   Stříbrná
Funkce   Bluetooth , GPS , Wi-Fi
Baterie kapacita (mAh) 5100
Rozměry
Hloubka (mm)   8
Šířka (mm)   124,7
Výška (mm)   212,5
Hmotnost zařízení
Hmotnost (g)   366
Distribuce
Distribuce EU
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi 32GB stříbrná:

Technické specifikace pro produkt SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi 32GB stříbrná se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi 32GB stříbrná mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi 32GB stříbrná ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam