0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Úvod   >   Notebooky   >   15" až 16"   >   15"   >   S numerickou klávesnicí

Notebook Lenovo V15 G2 ITL černá

Notebook Lenovo V15 G2 ITL černá / 15.6
Kód: 90629563
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
Displej 15.6" / 1920 x 1080 (FullHD) / TN / Nedotykový / 2jádrový procesor Intel Core i3-1115G4 / 8GB RAM / 256 GB (M.2 SSD) / Intel - UHD Graphics / Bez mechaniky / Grafické výstupy HDMI / Kombinovaný konektor sluchátek/mikrofonu, LAN (RJ45), USB 2.0, USB 3.1, USB 3.1 Type-C / BlueTooth, Wi-FI 5 802.11ac / Numerická klávesnice, Touchpad, Webkamera / Bez OS / Černá

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Lenovo P/N: 82KB0002CK

Související produkty

Doporučujeme
Brašny, pouzdra, batohy
Externí disky
Microsoft Office
Myši a klávesnice
Příslušenství
Sluchátka a repráky
Stojánky pod notebooky
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis




Full HD - zlatý standard displejů


Notebook Lenovo V15 G2 je vybaven displejem s dnes již standardním rozlišením 1920 x 1080 (FullHD), které v kombinaci s úhlopříčkou 15.6 palců vytváří krásně jemný obraz, na němž vynikne jakýkoliv obsah od fotografií přes hry až po filmy. Další výhodou Full HD rozlišení je široká podpora prakticky od všech programů a aplikací. Na rozdíl od některých více exotických rozlišení se vám tudíž nestane, že by si s tímto rozlišením nedokázala některá aplikace poradit.


Velikost displeje Rozlišení Povrch displeje
15.6" 1920 x 1080 (FullHD) Matný





Displej notebooku Lenovo využívá obrazovou technologii TN. Více o této technologii se dozvíte po rozbalení následujícího menu.

Otevři pro více informací o technologii TN

TN technologii ocení především hráči a ti, kdo si potrpí na rychlou odezvu a vysoký jas. Díky své univerzálnosti však notebook s touto technologií odvede výbornou službu při takřka libovolné činnosti a díky nižším výrobním nákladům neprodraží ani celkovou pořizovací sumu. Více vám o této technologii prozradí následující samostatný článek.

Technologie obrazu Pozorovací úhly
TN ~160° / ~170°






Nechte se oslnit rychlostí


Už vás nebaví stále čekat, než se něco načte? S notebookem Lenovo V15 G2 se vám nic takového nestane, jelikož je vybaven ultrarychlým M.2 SSD diskem s kapacitou 256 GB, který nabízí neuvěřitelné přenosové rychlosti. Kromě bleskového startu operačního systému a všech programů je výhodou i nízká spotřeba, díky níž vydrží notebook déle na jedno nabití.


Typ pevného disku Kapacita
M.2 SSD 256 GB






Kvalitní integrovaná grafika od Intelu


V dnešní době už není pro každodenní běžné použití nutná drahá dedikovaná grafická karta, ale bohatě postačí integrované grafické řešení. Právě takové najdete uvnitř tohoto notebooku Lenovo. Integrovaná grafická karta Intel UHD Graphics si hravě poradí s přehráváním 4K multimédií, kancelářskou prací i nenáročnými staršími hrami.


Model grafické karty Typ grafické karty
Intel UHD Graphics Integrovaná






Dostatek paměti na práci i zábavu


Nedostatek operační paměti dokáže být velmi nepříjemným problémem, který vám ovšem s notebookem Lenovo V15 G2 v žádném případě nehrozí. Je totiž vybaven 8 GB kvalitní DDR4 RAM s frekvencí 3200 MHz. To je plně dostačující kapacita pro hladký chod operačního systému, prohlížení webu s množstvím otevřených záložek, intenzivní práci i hraní her.


Kapacita RAM Typ Frekvence
8 GB DDR4 3200 MHz






Lehký jako pírko


Pokud často nosíte notebook s sebou, potěší vás velmi nízká hmotnost 1.7 kg. Díky tomu se vám bude s notebookem cestovat naprosto komfortně, jelikož ho v brašně či batohu ani neucítíte. Jeho rozměry se potom zastavily na šířce 359.2 mm, hloubce 235.8 mm a výšce 19.9 mm.


Hmotnost Šířka Hloubka Výška
1.7 kg 359.2 mm 235.8 mm 19.9 mm






Svoboda volby operačního systému


Díky absenci předinstalovaného operačního systému vám notebook Lenovo V15 G2 poskytuje poměrně vzácnou svobodu volby. Je jen na vás, jaký operační systém zvolíte. Tato možnost je zvláště výhodná, pokud už licenci na operační systém vlastníte, nebo máte v plánu používat operační systém šířený zdarma - jako například různé distribuce Linuxu.


Verze operačního systému
Bez OS






Černá klasika


Jestli není extravagance zrovna váš styl, vsaďte na černou klasiku notebooku Lenovo V15 G2, která nikdy nevyjde z módy a vždy si zachová svou tvář.


Barva notebooku
Černá




Konektivita notebooku Lenovo V15 G2


Pro připojení dalších zařízení je k dispozici bohatá nabídka konektorů. Ve výbavě notebooku Lenovo V15 G2 najdete vše, co si žádá moderní doba.

Připojení po kabelu:




LAN konektor pro připojení počítače k internetové síti. Kabelové připojení je oproti Wi-Fi stabilnější, a proto je vhodné pro hraní multiplayerových her i stahování velkých objemů dat.



1x USB 2.0 pro připojení nejrůznějších zařízení, jako jsou myši, flash disky, externí pevné disky, smartphony, kamery a další.



1x USB 3.1 Type C, které slouží k připojení nejrůznějších zařízení a rozšíření dalších možností notebooku. Značnou výhodu oproti předchozím generacím představuje kromě rychlosti jeho oboustrannost, takže se do něj vždy trefíte hned napoprvé.



HDMI - grafický výstup vhodný k propojení s moderními monitory a dalšími zobrazovacími zařízeními. Umožňuje zároveň přenášet obraz i zvuk v nejvyšší digitální kvalitě a vysokém rozlišení.



Bezdrátové připojení:




Bluetooth - přenášet soubory nebylo nikdy jednodušší. Pomocí technologie Bluetooth můžete svá data přenést mezi notebookem Lenovo V15 G2 a různými zařízeními snadno - rychle a bezdrátově.



Wi-Fi 802.11ac - pomocí nejrozšířenějšího rozhraní Wi-Fi se snadno připojíte k bezdrátovému internetu kdekoli po celém světě. Moderní standard Wi-Fi 802.11ac v tomto notebooku navíc umožňuje připojení v obou pásmech (2.4 a 5 GHz) současně. Tím získáte mnohem vyšší přenosovou rychlost a stabilitu připojení.





Parametry
Značka
Značka Lenovo
Displej
Úhlopříčka (")   15.6
Rozlišení   1920 x 1080 (FullHD)
Povrch   Matný
Dotykový   Nedotykový
Technologie TN
Obnovovací frekvence (Hz) 60
Procesor
Architektura Intel - Tiger Lake
Typ Intel - Core i3
Čip Intel Core i3-1115G4
Počet jader   2
Počet vláken 4
Frekvence - základní (GHz)   3.0
Frekvence - turbo (GHz) 4.1
Paměť RAM
Typ   DDR4
Osazená paměť (GB)   8
Počet slotů   1
Frekvence (MHz)   3200
Grafická karta
Čip Intel - UHD Graphics
Frekvence (MHz) 1250
Operační systém
Operační systém   Bez OS
Pevný disk
Velikost (GB)   256 GB
Typ   M.2 SSD
Počet SSD 1
Rozhraní
Rozhraní   Kombinovaný konektor sluchátek/mikrofonu , LAN (RJ45) , USB 2.0 , USB 3.1 , USB 3.1 Type-C
USB 2.0   1
Grafické výstupy   HDMI
Bezdrátové   BlueTooth , Wi-FI 5 802.11ac
Drátové LAN   10/100/1000
USB 3.1 Type C 1
USB 3.1 1
Vlastnosti
Barva   Černá
Konvertibilita 2v1   Ne
Mechanika   Bez mechaniky
Vybavení Numerická klávesnice , Touchpad , Webkamera
Rozměry
šířka (mm) 359.2
hloubka (mm) 235.8
výška (mm) 19.9
Hmotnost zařízení
Hmotnost (kg)   1.7
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt Notebook Lenovo V15 G2 ITL černá:

Technické specifikace pro produkt Notebook Lenovo V15 G2 ITL černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Notebook Lenovo V15 G2 ITL černá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o Notebook Lenovo V15 G2 ITL černá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam