Vážení zákazníci, v době státních svátků 1. 5. a 8. 5. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Chytré hodinky Garmin Venu 2S růžově-zlatá-bílá

Chytré hodinky Garmin Venu 2S růžově-zlatá-bílá / Chytré hodinky / 1.1
Kód: 97002844
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
1.1 " / AMOLED / 360 x 360 / ANT+, Bluetooth, Wi-Fi / Akcelerometr, Barometr, Budík, Galileo, Garmin Pay, GLONASS, GPS, Gyroskop, Kompas, Krokoměr, Notifikace, Počasí, Přehrávač hudby, Sledování kyslíku v krvi, Sledování spánku, Snímač tepové frekvence, Výpočet spálených kalorií / 5 ATM (50 m) / Garmin OS

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Garmin P/N: NEHOGAVENS053

Produkt je také dostupný v dalších variantách


Související produkty

Nabíjení
Příslušenství
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis

Garmin Venu 2S růžově-zlatá-bílá

Chytré hodinky Garmin Venu 2S jsou navrženy pro život v pohybu a nabízejí kombinaci moderního designu a pokročilých fitness funkcí, které vám umožní sledovat váš zdravotní stav a pohybové aktivity s precizností. Vodotěsností 5 ATM si můžete být jisti, že hodinky snadno zvládnou náročné podmínky, jako je například pobyt v bazénu či sprchování. QuickRelease silikonový řemínek nejenže vypadá skvěle, ale umožňuje i snadnou výměnu za jinou barvu nebo materiál, aby hodinky ladily s vaším stylem.

Klíčové vlastnosti:

  • Režim chytrých hodinek: Až 10 dní, což znamená, že můžete mít stálý přehled o svém zdraví a přijímat upozornění bez časté potřeby dobíjení.

  • Režim GPS: Až 19 hodin, což umožňuje dlouhé trasy nebo venkovní aktivity, aniž byste museli mít obavy o vybití baterie.

  • Režim GPS s přehráváním hudby: Až 7 hodin, což poskytuje dostatečnou výdrž pro dlouhé tréninky nebo běhy s hudbou přímo z hodinek.

Dále Garmin Venu 2S nabízí široké spektrum funkcí a vlastností, které zlepšují uživatelský zážitek:

  • AMOLED displej: S vysokým rozlišením a jasnými barvami je dobře čitelný i za přímého slunečního světla. Displej lze nastavit do režimu trvalého zapnutí pro neustálou viditelnost.

  • Stylové zpracování: Hodinky jsou odolné díky použití odolného skla Corning® Gorilla® Glass 3, elegantní nerezové lunety a pohodlného silikonového řemínku.

  • Pokročilé sledování zdraví: S funkcemi jako Health Snapshot™, Body Battery™, pulzním oxymetrem, sledováním zatížení organismu, sledováním zdraví žen, sledováním dechu, a mnoha dalšími.

  • Sportovní funkce: Více než 25 předinstalovaných sportovních profilů umožňuje sledovat různé druhy aktivit a nabídnout specifická nastavení a funkce pro každý sport.

  • Chytré funkce: Včetně chytrých oznámení, hudby, Garmin Pay™ pro bezkontaktní platby, a možností rozšíření funkcí díky aplikacím z obchodu Connect IQ™.

  • Vodotěsnost: Hodinky jsou vodotěsné až do hloubky 5 ATM, což znamená, že je můžete bezpečně nosit při plavání a sprchování.

  • Přesné určování polohy: Díky GPS, GLONASS a GALILEO.

Celkově lze říci, že Garmin Venu 2S kombinuje výkonnou výdrž baterie s širokým spektrem funkcí, které uspokojí potřeby jak aktivních sportovců, tak běžných uživatelů, kteří hledají chytré hodinky s pokročilým sledováním zdraví a fitness.




Parametry
Značka
Značka Garmin
Základní vlastnosti
Určení Unisex
Operační systém Garmin OS
Podpora systému   Android , iOS
Lokalizace CZ
Rozhraní   ANT+ , Bluetooth , Wi-Fi
SIM   Ne
Funkce
Vodotěsnost 5 ATM (50 m)
Funkce Akcelerometr , Barometr , Budík , Galileo , Garmin Pay , GLONASS , GPS , Gyroskop , Kompas , Krokoměr , Notifikace , Počasí , Přehrávač hudby , Sledování kyslíku v krvi , Sledování spánku , Snímač tepové frekvence , Výpočet spálených kalorií
Reproduktor Ne
Mikrofon Ne
Displej
Úhlopříčka displeje (palce) 1.1
Rozlišení displeje 360 x 360
Technologie displeje AMOLED
Dotykový   Ano
Barva a materiál
Barva ciferníku   Zlatá
Tvar ciferníku   Kulatý
Materiál ciferníku Ocel
Barva pásku   Bílá
Materiál pásku Silikon
Rozměry
Výška (mm) 40
Šířka (mm) 40
Hloubka (mm) 12
Hmotnost (g) 38
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt Chytré hodinky Garmin Venu 2S růžově-zlatá-bílá:

Technické specifikace pro produkt Chytré hodinky Garmin Venu 2S růžově-zlatá-bílá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Chytré hodinky Garmin Venu 2S růžově-zlatá-bílá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o Chytré hodinky Garmin Venu 2S růžově-zlatá-bílá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam