0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

PanzerGlass Case Friendly AB Tvrzené sklo pro Samsung Galaxy S21 Fingerprint komp. černá

PanzerGlass Case Friendly AB Tvrzené sklo pro Samsung Galaxy S21 Fingerprint komp. černá
Kód: 96062856
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: PanzerGlass P/N: 5711724072567

O produktu

Popis

Zobrazit všechny parametry  

PanzerGlass Case Friendly AB Tvrzené sklo pro Samsung Galaxy S21 Fingerprint komp. černá


Ochranné tvrzené sklo od renomované dánské značky PanzerGlass představuje dokonalou ochranu displeje. Je vyroben z tvrzeného japonského skla Asahi nejvyšší kvality, tvrdosti a průhlednosti. Na rozdíl od běžného skla, které je chemicky kaleno, je sklo PanzerGlass kaleno při teplotě 500 °C po dobu 5 hodin, což zajišťuje výjimečnou tvrdost, trvanlivost a odolnost proti nárazu. Tvrzené sklo PanzerGlass má speciální oleofobní vrstvu, která zabraňuje zanechávání nežádoucích otisků prstů, takže zůstává vždy čisté a průhledné. Zadní strana skla je potažena nejlepší silikonovou nanovrstvou, která skvěle tlumí nárazy. Navíc umožňuje velmi rychlou a snadnou instalaci a po nepřesném lepení umožňuje opětovné lepení skla. Nejmodernější technologie a patentovaná výroba zaručily společnosti PanzerGlass vítězství v prestižním testu TÜV, což dokazuje vysokou kvalitu výrobků a poskytuje tak nejlepší ochranu displeje vašeho smartphonu.

Antibakteriální
Společnost PanzerGlass připravila inovativní, vědecky testovanou tajnou zbraň proti bakteriím pro všechny smartphony nové generace. Sklo kombinuje inovativní technologie, speciálně navržený povrch s antibakteriální účinnou látkou a proslulou pevnost a odolnost výrobků PanzerGlass. Tento výrazně vylepšený povrch dokáže eliminovat až 99 % bakterií nebo spor plísní. Povlak je netoxický a splňuje požadavky nařízení EU o biocidních přípravcích (BPR). Kromě toho je odolný proti oděru a testovaný podle JIS 22810/ISO 22196.

Zaoblené hrany
Tvrzené sklo PanzerGlass Edge-to-Edge je vyrobeno z plochého tvrzeného skla a pokrývá celou přední plochu zařízení až po okraj. Tvrzené sklo má obvykle alespoň jeden přesný otvor, který odpovídá poloze reproduktoru. V závislosti na zařízení mohou být také další otvory pro senzory, tlačítka a kameru. Tvar skla je vždy optimalizován tak, aby maximalizoval ochranu při zachování funkčnosti a snadného používání. Hrany jsou pečlivě zaoblené, vyleštěné a potažené oleofobní vrstvou, která zachovává dotykové vlastnosti zařízení.

Case Friendly
Cílem PanzerGlass je poskytnout ochranu celému mobilnímu zařízení. Proto navrhla bezpečnostní sklo s doplňkovým efektem Case Friendly. Toto sklo chrání celý displej zařízení, ale na okrajích je dostatečná rezerva pro použití skla s jakýmkoli krytem telefonu. Díky této úpravě kryt nevystupuje z okrajů skla a nejenže dokonale přiléhá k displeji, ale spolu s krytem poskytne vašemu zařízení skvělou ochranu. Společnost PanzerGlass doporučuje používat bezpečnostní sklo Case Friendly v kombinaci se sklem ClearCase.

Technologie MicroFracture
Speciálně vyvinutá technologie MicroFracture je dodatečná úprava, která sklu dodává extra pevnost a houževnatost odstraněním mikroskopických defektů. Tato nová technologie zvyšuje pevnost okrajů o více než 100 % v porovnání s tvrzeným sklem Super+, aniž by byly ovlivněny ostatní mechanické vlastnosti. Tato technologie byla prověřena a interně testována, aby odstranila vady a mikrotrhliny, které nejsou viditelné pouhým okem. Byl navržen tak, aby zvýšil odolnost, minimalizoval defekty, praskliny a mikrotrhliny a lépe chránil obrazovku vašeho mobilního zařízení.

Vlastnosti:
  • Originální PanzerGlass™
  • Odolnost proti nárazu (tloušťka skla 0,4 mm)
  • Odolnost proti poškrábání 9H
  • Křišťálově čistý
  • 100% zachování dotykových vlastností zařízení
  • Zaoblené hrany
  • Úplné pokrytí displeje
  • Oleofobní povlak
  • Snadná instalace a různé možnosti přemístění


Obsah balení:
  • Hadřík napuštěný alkoholem
  • Hadřík z mikrovlákna
  • Odstraňovač prachu
  • Sériové číslo



Parametry
Značka
Značka PanzerGlass
Určeno pro
typ telefonu   Samsung Galaxy S21
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt PanzerGlass Case Friendly AB Tvrzené sklo pro Samsung Galaxy S21 Fingerprint komp. černá:

Technické specifikace pro produkt PanzerGlass Case Friendly AB Tvrzené sklo pro Samsung Galaxy S21 Fingerprint komp. černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt PanzerGlass Case Friendly AB Tvrzené sklo pro Samsung Galaxy S21 Fingerprint komp. černá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o PanzerGlass Case Friendly AB Tvrzené sklo pro Samsung Galaxy S21 Fingerprint komp. černá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam