Vážení zákazníci, v době státních svátků 1. 5. a 8. 5. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Chytré hodinky SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic (46 mm) LTE černá

Chytré hodinky SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic (46 mm) LTE černá / Chytré hodinky / AMOLED / Wi-Fi / Bluetooth / NFC / GPS / Wear OS
Kód: 97003007
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
Distribuce EU / 1.36 " / Super AMOLED / 450 x 450 / Kapacita 16 GB / Bluetooth, LTE, NFC, Wi-Fi / Akcelerometr, Barometr, Budík, Galileo, GLONASS, Google Pay, GPS, Gyroskop, Kompas, Krokoměr, Multisport, Notifikace, Počasí, Přehrávač hudby, Samsung Pay, Sledování spánku, Snímač tepové frekvence, Volání, Výpočet spálených kalorií / 5 ATM (50 m) / IP68 / Wear OS

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Samsung P/N: SM-R895FZKAEUE

Související produkty

Řemínky
Nabíjení
Folie a kryty
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis

SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic (46 mm) LTE černá

Hodinky, které vás znají nejlépe
Většina z nás chce o sobě vědět víc, abychom mohli být tou nejlepší verzí sebe sama. Proto jsme zkonstruovali zcela nové hodinky Galaxy Watch4 Classic tak, aby se staly společníkem na vaší cestě za vaším zdravým já. 

DESIGN
Klasika, která je skutečně nadčasová
Za touto otočnou lunetou se budou lidi otáčet
Některé vzhledy jsou nadčasové – například otočná luneta a živý displej hodinek Galaxy Watch4 Classic. Vytříbený design přináší na vaše zápěstí sofistikovanost a špičkové materiály z nerezové oceli odrážejí výkonné a intuitivní funkce hodinek.

ŘEMÍNEK
Zapněte řemínek a začněte se hýbat
Se sportovním řemínkem Ridge Sports Band se budete cítit pohodlně po celý den. Díky fluoroelastomerovému materiálu je řemínek pevný a odolný vůči potu a zároveň pevně drží na zápěstí, aby vyhovoval vašemu aktivnímu životnímu stylu.

CIFERNÍK
Nový den, nová tvář
Vyberte si mezi analogovými, nebo digitálními ciferníky hodinek s různými pozadími, písmy a barvami podle svého vkusu, počasí nebo příležitosti. Zpestřete ciferníky pomocí znaků AR emotikonů, které vyjadřují váš styl, a ukažte pomocí animované grafiky, co právě děláte, například že běháte nebo posloucháte hudbu.

FITNESS
Tady začíná zdraví
STAVBA TĚLA
Své tělo nemusíte jen poslouchat. Poznejte ho
Sledujte své fitness pokroky pomocí našich prvních chytrých hodinek, které pohodlně měří složení těla. Poznejte procento tělesného tuku, kosterního svalstva, vody v těle a další údaje, jež vám pomohou dosáhnout vašich cílů. Senzor Samsung BioActive a náš nejrychlejší čip přináší do zařízení Galaxy Watch dosud největší inovaci.

Získejte měření BIA pomocí pouhých dvou prstů za 15 sekund. Kdykoli a kdekoli.

Nový snímač Samsung BioActive Sensor zachycuje složení vašeho těla v reálném čase, aby vás informoval při plnění vašich zdravotních cílů.

DENNÍ AKTIVITA & KONDIČNÍ TRÉNINK
Vyberte si jakýkoli trénink. Dokážou ho měřit a sledovat
Sledujte své aktivity a skóre fitness na hodinkách a v telefonu. Počítejte kroky, kontrolujte kalorie a zůstaňte v obraze díky GPS. Chytré hodinky Galaxy Watch4 Classic detekují fyzickou aktivitu, aby mohly sledovat vaše tréninky, a podporují více než 90 druhů cvičení pro přesnější přehled o vašich trénincích.

Vaši tréninkoví kamarádi vám kryjí záda
Se zařízením Galaxy Watch4 Classic si užijete každý krok, který uděláte se svými přáteli a rodinou. Sledujte své kroky a utkejte se s přáteli v zábavné soutěži, jejíž průběh můžete sledovat v reálném čase. Výzvy navíc přicházejí s pamětními odznaky a bodovým systémem, aby bylo cvičení zábavné, motivující a společensky prospěšné.

ZDRAVÍ
Hodinky, které vás hlídají

KREVNÍ TLAK & EKG
Všechny údaje, po kterých vaše srdce touží
Seznamte se s bioaktivním senzorem Samsung BioActive Sensor, který měří EKG a krevní tlak v reálném čase. Po počáteční kalibraci snímače rychle zkontrolují váš krevní tlak. Prostřednictvím EKG můžete také kontrolovat abnormální srdeční frekvenci a rytmus a odesílat data přímo do telefonu, kde je můžete snadno sdílet.

Krevní tlak Měření krevního tlaku pomocí optického snímače srdečního tepu známého jako PPG senzor.

EKG Měření EKG pomocí elektrického snímače srdečního tepu.

POKROČILÝ SPÁNEK
Nejucelenější analýza spánku na hodinkách Galaxy Watch
Funkce sledování spánku detekuje a holisticky analyzuje fáze vašeho spánku, zatímco odpočíváte. Vylepšené možnosti měření vám umožní zkontrolovat hladinu kyslíku v krvi a vzorce chrápání (neříkáme, že snad chrápete). Navíc získáte pokročilé poznatky od americké Národní nadace pro spánek (National Sleep Foundation), aby byl váš spánek kvalitnější a lepší.

NOVÝ OPERAČNÍ SYSTÉM
Je to skutečný týmový hráč
Galaxy Watch4 Classic, první chytré hodinky se systémem Wear OS od společnosti Samsung, umožňují bezproblémový přístup k vašim oblíbeným aplikacím přímo z vašeho zápěstí. Získáte bohatý výběr aplikací, od těch pro streamování hudby až po cokoli z rozsáhlé knihovny zdravotních a fitness aplikací.

KOMPATIBILITA
Dobře si rozumí s ostatními
Chytré hodinky Galaxy Watch4 Classic jsou vybavené operačním systémem Wear OS od společnosti Samsung, který vám umožní bezproblémové propojení se zařízeními Samsung Galaxy. Ovládejte aktivní potlačení ruchů (ANC) na Galaxy Buds2 nebo povolujte aplikace v telefonu přímo z hodinek. Díky dalším funkcím, jako je kompas, jsou hodinky Galaxy Watch4 Classic ještě užitečnější.

SPECIFIKACE:

Operační systém: Wear OS
Kompatibilita: Android 6.0 (M OS) nebo vyšší, RAM 1.5GB a vyšší, vyžaduje Google Mobile Service, iOS není podporován
Procesor: Exynos W920 (5nm), 1.18GHz Dual Core, 64bit
Displej - úhlopříčka [palce]: 1.4" (34.6 mm)
Displej - rozlišení [pix]: 450 x 450 Super AMOLED, 330 PPI
Dotykový displej: ano
Sklo: Corning® Gorilla® Glass DX (2.5D Front + 3D Back Glass)
Paměť [GB]: 1.5 GB + 16 GB

Odolnost: 5ATM + IP68 + MIL STD 810G
Připojitelnost: BT 5.0, WiFi 802.11 a/b/g/n 2.4+ 5 GHz , NFC, LTE
GPS: GPS/ GLONASS
Senzory: Optický snímač srdečního tepu, Měření EKG a krevního tlaku, Okyslyčení krve (SpO2), Akcelerometr až 32 G), Gyroskop, Barometr, Hallův senzor, Světelný senzor, Geomagnetický senzor, Senzor bioelektrické impedance pro měření složení těla (BIA)

Baterie: 361 mAh

Materiál: Nerezová ocel

Rozměry [mm]: 45.5 x 45.5 x 11.0 mm
Hmotnost [g]: 52 g

Obsah balení: Sportovní řemínek, Nabíjecí kabel, Průvodce rychlým spuštěním




Parametry
Značka
Značka Samsung
Základní vlastnosti
Určení Unisex
Operační systém Wear OS
Podpora systému   Android
Lokalizace CZ
Rozhraní   Bluetooth , LTE , NFC , Wi-Fi
Základní rozhraní
Kapacita (GB)   16
Základní vlastnosti
SIM   eSIM
Funkce
Vodotěsnost 5 ATM (50 m)
Odolnost IP68
Funkce Akcelerometr , Barometr , Budík , Galileo , GLONASS , Google Pay , GPS , Gyroskop , Kompas , Krokoměr , Multisport , Notifikace , Počasí , Přehrávač hudby , Samsung Pay , Sledování spánku , Snímač tepové frekvence , Volání , Výpočet spálených kalorií
Reproduktor Ano
Mikrofon Ano
Displej
Úhlopříčka displeje (palce) 1.36
Rozlišení displeje 450 x 450
Technologie displeje Super AMOLED
Dotykový   Ano
Barva a materiál
Barva ciferníku   Černá
Tvar ciferníku   Kulatý
Materiál ciferníku Ocel
Barva pásku   Černá
Materiál pásku Silikon
Rozměry
Šířka (mm) 45.5
Hloubka (mm) 11
Hmotnost (g) 52
Distribuce
Distribuce EU
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse
dotaz
Lucie 22.02.2022, 08:14

Dobrý den, v názvu je uvedeno LTE, ale v rozhraní ne. Mají tedy hodinky LTE prosím?

RE: dotaz
Mironet - Uher 22.02.2022, 08:19

Dobrý den, ano model R895 je LTE.

Česká distribuce
Jaroslav Bartáček 10.05.2022, 15:30

Dobrý den. Mám od vás jak verzi LTE tak i bez. U verze bez jsem po zapnutí nastavil češtinu a pak oblast Česká republika. U LTE se nastavila čeština a oblast byla k výběru pouze Švédsko, Island, Litva. Bude to nějaký problém? Je to Česká distribuce?

RE: Česká distribuce
Mironet - Uher 10.05.2022, 16:58

Dobrý den, distribuci máme vždy EU. V takovém případě, že není Czech lokace, ale je komplet možnost volit češtinu, tak je vše v pořádku. Postačí zvolit např. Švédsko, které má povolené vše stejně jako v ČR. Tímto jde primárně o povolení - Aplikace Samsung Health Monitor Blood Pressure je dostupná ve 39 zemích (Rakousko, Ázerbájdžán, Belgie, Brazílie, Bulharsko, Chile, Chorvatsko, Kypr, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gruzie, Německo, Řecko, Hong Kong, Maďarsko, Island , Indonésie, Irsko, Itálie, Korea, Lotyšsko, Litva, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Rusko, Singapur, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Spojené království a Spojené arabské emiráty, od 11. srpna 2021).

RE: RE: Česká distribuce
Jaroslav Bartáček 10.05.2022, 18:55

Děkuji za odpověď. Vše funguje jak má. U prvních LTE jsem nastavil Švédsko a na druhých LTE to po mě nechtělo nic jen jazyk. Nebude problém s nahráváním eSim?

RE: RE: RE: Česká distribuce
Mironet - Uher 10.05.2022, 18:57

Dobrý den, neměl by být, kdyby cokoliv je možné jej donést k nám na servis. Aktuálně kupujeme hodinky z celé Evropy a prozatím nemáme hlášený jediný problém.

RE: RE: RE: RE: Česká distribuce
Jaroslav Bartáček 10.05.2022, 19:01

Nikde jsem četl že u watch 3 právě byl problém.

RE: RE: RE: RE: RE: Česká distribuce
Mironet - Uher 10.05.2022, 19:44

Watch 3 byl historicky jiný případ, tam skutečně bylo uzamčeno Samsung pay pro určité země apod., lidi zde naopak chtěli právě z druhé strany EU, kde to bylo funkční. Jak jsem psal, kdyby byl jakýkoliv problém neváhejte se u nás zastavit, hodinky by Vám přijali a věc nejspíše řešil servis výměnou, pěkný den.

Samsung watch 4 LTE
Petr 28.06.2023, 11:58

Dobrý den, mám s hodinkami problém, asi zakletý. Esim od T-mobile a hle operátor nepodporuje Samsung apku a tak smůla. O2 zařízená Esim instalace v pohodě a..... číslo nedostupné. Volání na servisní podporu, odpověď tak je to v hodinkách no... ?? Tak už na reklamaci a uvidíme kdy to bude vyřízené. Za týden odjíždím na dovču, asi bez hodinek. ??

RE: Samsung watch 4 LTE
Mironet - Hertl 28.06.2023, 13:44

Dobrý den,
vždy se snažíme reklamaci zákazníkům vyřídit co nejdříve.
Jakmile budou kolegové mít nějaké informace, tak se Vám ihned ozvou.
Přeji pěkný den.

RE: RE: Samsung watch 4 LTE
Petr 02.07.2023, 12:21

Vzhledem k tomu, že příští týden jsou svátky a jak píšete, otevřeno jen v Praze jedna prodejna.....

RE: RE: RE: Samsung watch 4 LTE
Mironet - Uher 03.07.2023, 10:39

Dobrý den, reklamace normálně fungují i tento týden. Váš dotaz předáváme.




Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt Chytré hodinky SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic (46 mm) LTE černá:

Technické specifikace pro produkt Chytré hodinky SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic (46 mm) LTE černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Chytré hodinky SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic (46 mm) LTE černá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o Chytré hodinky SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic (46 mm) LTE černá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam