Vážení zákazníci, v době státních svátků 1. 5. a 8. 5. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Úvod   >   Hračky   >   RC modely   >   Drony

DJI Mini2 Fly More Combo

DJI Mini2 Fly More Combo / kvadrokoptéra - dron / 4K kamera
Kód: 85006515
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
kvadrokoptéra - dron / 4K kamera

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: DJI P/N: CP.MA.00000307.01

Související produkty

Úložné boxy na hračky
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis

DJI Mini2 Fly More Combo


Dron DJI Mini 2 je ideální volbou pro začátečníky
, je výkonný a zkrátka mini. Ohromí vás působivým výkonem, ohromující kvalitou obrazu i při tvorbě videí. Na to vše vám bude stačit jen pár kliknutí. Prozkoumejte zcela novou perspektivu s novým dronem DJI Mini 2 a zachyťte okamžiky, díky kterým je váš život jedinečný. Zažijete pohled na svět z ptačí perspektivy a užijete si zážitek z létání. Dron podporuje 12 Mpx letecké fotografie a 4K Ultra-Clear video. DJI Mini 2 s váhou necelých 250 g dokáže létat na jedno plné nabití až 31 minut. Dosah ovládání dronu je do 4 km. Zábavu a létání podporuje DJI Fly aplikace, která obsahuje tutoriál, který vás jednoduše a rychle naučí s dronem létat. Kompatibilita s iOS a Android. Při používání výrobku je třeba dodržovat příslušné právní předpisy pro používání dronů. DJI Mini 2 Fly More Combo navíc nabízí v balení až 3x náhradní baterie a přepravní cestovní tašku.

S hmotností nižší než 249 g váží dron přibližně stejně jako jablko a vejde se vám do dlaně. Mini 2 je váš ideální, kompaktní a pohodlný společník na cesty, který transformuje způsob, jakým absorbujete své oblíbené vzpomínky.

Díky intuitivním a pokročilým funkcím ukrytým v přenosném těle vám DJI Mini 2 poskytuje úplnou svobodu při tvorbě, kdykoliv a kdekoliv chcete. Ať už fotografujete na opuštěné pláži nebo absorbujete detaily zábavního rodinného setkání, Mini 2 zvládne všechno. S maximální výdrží baterie 31 minut poskytuje DJI Mini 2 více než dost času na dokonalý záběr. Mini 2 odolá větrem úrovně 5 a vzlétne v maximální nadmořské výšce 4 000 metrů, takže vaše záběry budou stabilní jako při letu podél větrného pobřeží, tak vysoko nad vysokohorským

Mini 2 podporuje přenos videa v rozlišení HD až na 10 km a má vynikající funkce proti rušení, díky čemuž budete moci létat dál a vidět jasněji. Vždy dodržujte místní pravidla a předpisy a pokud není povoleno jinak, létejte s dronem v zorném poli.

Fotoaparát s rozlišením 12 Mpx přináší působivý obsah. Společně s videem v rozlišení 4K/30 fps a 3 - osovým motorizovaným gimbalom zajišťuje DJI Mini 2 ohromující kvalitu obrazu, který navíc zůstává plynulý, bez ohledu na to, jaké dobrodružné bude vaše pilotování.

Bezpečnější, jednodušší kompozice a přechody mezi záběry z různých vzdáleností umožňuje 4x digitální zoom.

Pomocí několika kliknutí DJI Mini 2 automaticky zaznamenává a natáčí videa v profesionální kvalitě. Ať už jste začátečník nebo pokročilý pilot, DJI Fly vám pomůže vytvořit působivé výsledky doplněné o zvukovou stopu a filtry.

Hlavní parametry:

Vyberte si mezi širokoúhlými, 180° a Sphere panoramaty. O zbytek se postará DJI Mini 2 a téměř okamžitě vytvoří panoramatické mistrovské dílo.
Aplikace DJI Fly disponuje inteligentní integrovanou optimalizací fotografií. Aplikace po stažení fotografie automaticky zvýší kvalitu obrazu, což bude mít za následek živé barvy a detaily.
AEB Triple Shot: Auto Exposure Bracketing (AEB) pořídí tři snímky s různou expozicí a sloučí je dohromady pro dosažení živého obrazu. Snímky lze dále upravit tak, aby se při následném zpracování zobrazil obraz s vysokým dynamickým rozsahem (HDR). 
Timed Shots: Využijte pro sebe pár vteřin navíc, před samotnym pořízením fotografie díky časovaným snímkům. DJI Mini 2 pečlivě optimalizuje uživatelské rozhraní a inteligentní funkce. Díky inteligentnímu návratu domů, automatickému vzletu a přesnému vznášení je provoz efektivnější a bezpečnější než kdykoliv předtím.
Když se Mini 2 dostane do blízkosti smartphonu, aplikace ho rozpozná, připojí a synchronizuje vybrané fotografie a videa rychlostí až 20 MB/s. Intuitivní editor DJI Fly obsahuje rozmanitou sadu kreativních šablon. Létání, fotografování, úpravy a sdílení lze provést téměř okamžitě.



QuickShots předprogramované pohyby a režimy snímání obrazu

  • Dronie: DJI Mini 2 letí dozadu a nahoru a kamera sleduje váš objekt. Nastavte výškový limit 12, 18, 24, 30 nebo 36 m 
  • Helix: DJI Mini 2 letí vzhůru a pryč a krouží kolem vašeho objektu. Nastavte výškový limit 12, 18, 24, 30 nebo 36 m
  • Rocket: DJI Mini 2 letí přímo do vzduchu s fotoaparátem směřujícím dolů a sleduje váš objekt. Nastavte výškový limit 12, 18, 24, 30 nebo 36 m
  • Circle: DJI Mini 2 bude kroužit kolem vašeho objektu ve stálé nadmořské výšce a vzdálenosti. 
  • Boomerang: DJI Mini 2 létá jako bumerang kolem vašeho objektu (oválná dráha letu), spouštěním a zastavováním videa na stejném místě. 
  • Panoramas: Zachyťte širší perspektivu s vybranými režimy Panorama. 
  • Sphere: DJI Mini 2 automaticky pořídí dvacet šest snímků a spojí je dohromady, aby získal křišťálově čistý obraz. 
  • 180°: Zachytí sedm fotografií pro rozsáhlé obrázky krajiny. 
  • Wide-Angle: Zachytí obraz 3x3 skládající se z devíti obrázků. 
 



V balení najdete:

  • dron Mini 2
  • ovladač
  • 3x náhradní akumulátor
  • 3x pár náhradních vrtulí
  • 1x kabel typ C
  • 2x kryt kamery (gimbalu)
  • 1x RC kabel microUSB
  • 1x RC kabel USB-C
  • 1x RC kabel lightning konektor
  • 1x pár náhradních páček
  • 18x náhradní šrouby
  • 1x šroubovák
  • 1x držák telefonu
  • 1x nabíjecí stanice na 3 akumulátory - externí zařízení
  • 1x 18 W USB nabíjecí kabel
  • 1x přepravní taška přes rameno



Parametry
Značka
Značka DJI
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt DJI Mini2 Fly More Combo:

Technické specifikace pro produkt DJI Mini2 Fly More Combo se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt DJI Mini2 Fly More Combo mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o DJI Mini2 Fly More Combo ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam