0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Úvod   >   Telefony   >   Mobilní telefony   >   Dotykové   >   Android

Mobilní telefon - Xiaomi Redmi Note 11 4+64GB Twilight Blue

Mobilní telefon - Xiaomi Redmi Note 11 4+64GB Twilight Blue / EU distribuce / 6.43
Kód: 96407233
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
Distribuce EU / 6.43" AMOLED displej 2400 x 1080 (FHD+) / 8jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 680 4G 2.4GHz / Operační paměť 4GB RAM / Interní paměť 64 GB / 50MPx fotoaparát / Konektivita LTE (4G), UMTS (3G) / Funkce Bluetooth, Dual-SIM, GPS, NFC, Wi-Fi / Čtečka otisku prstů, Čtyřnásobný fotoaparát, Rychlé nabíjení / Hmotnost 179 g / Rozměry 73.9 x 159.9 x 8.1 mm / Kapacita baterie 5000 mAh / Operační systém Android 13 / Modrá

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: XIAOMI P/N: xiaren1164tbleu

Produkt je také dostupný v dalších variantách


Související produkty

Doporučujeme
Obaly a pouzdra
Nabíjení
Xiaomi originální příslušenství
Držáky a stojánky
Nositelná elektronika
Paměťové karty
Sluchátka a repro
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis




Displej, který vás přenese do jiného světa


Displej telefonu Xiaomi Redmi Note 11 vás díky svému špičkovému obrazu naprosto vtáhne do všeho, co právě sledujete. Jeho kouzlo spočívá v moderních technologiích, které mu dodávají neuvěřitelné barvy a zajišťují, že nabídne optimální obraz z jakéhokoliv úhlu. Další předností je velikost displeje 6.43" a neobvyklé rozlišení 2400 x 1080, díky kterému budete mít krásně jemný obraz. Displej společně s elegantním tělem vytvářejí kombinaci, z níž nebudete moci spustit svůj zrak.


Velikost displeje Rozlišení
6.43" 2400 x 1080 (FHD+)






Brilantní výkon 8 jader


O vysoký výkon telefonu XIAOMI se stará 8jádrový procesor na frekvenci 2.4 GHz, podpořený 4 GB operační paměti. Díky tomu si na 6.43" displeji vychutnáte grafický festival i v náročných hrách a ani více spuštěných aplikací naráz nebude představovat vůbec žádný problém.


Počet jader CPU Frekvence Operační paměť RAM
8 2.4 GHz 4 GB






Úložný prostor pro vaše data 


Všechna vaše data lze ukládat do vnitřní úložné paměti telefonu Xiaomi Redmi Note 11 o nadstandardně vysoké kapacitě 64 GB. To vám poskytne dostatek důležitého prostoru pro vaše kontakty, aplikace, fotografie, hudbu, videa i hry. Je však potřeba pamatovat na to, že určitou část kapacity si pro sebe vždy zabírá operační systém.


Kapacita vnitřní paměti Slot na paměťovou kartu
64 GB Ano



Pokud by vám nestačila kapacita vnitřní paměti, můžete úložný prostor telefonu XIAOMI snadno rozšířit pomocí paměťové karty o další desítky GB. Následně lze také na kartu soubory přesunout (včetně podporovaných aplikací), a uvolnit tak potřebné místo v telefonu.


Typ paměťové karty
Micro SD






Telefon, o kterém v kapse ani nevíte 


Důležitou roli při výběru telefonu hraje také celková hmotnost, která v případě telefonu Xiaomi Redmi Note 11 činí 179 gramů. To znamená, že ani při dlouhodobé práci s telefonem nebudete v rukou pociťovat únavu a během přenášení po kapsách jej takřka nebudete vnímat.


Hmotnost telefonu
179 g




Vlastnosti a speciální funkce


Podívejte se, jakými vlastnostmi a speciálními funkcemi vás telefon potěší a případně usnadní každodenní používání.


Zabezpečení čtečkou otisku prstů. Vyšší zabezpečení vašeho telefonu zajišťuje zabudovaná čtečka otisku prstů. Kromě samotného odemknutí smartphonu jí obvykle jdou přiřadit i další funkce jako například okamžité spuštění vaší oblíbené aplikace a podobně.



Čtyřnásobný fotoaparát. Díky čtyřem pokročilým čočkám zadního fotoaparátu si užijete nejen samotné focení, ale i následné kreativní úpravy fotografií. Čtyři vyladěné čočky zachytí mimořádně ostré detaily, výjimečnou hloubku ostrosti i reálně živé barvy, jaké nevykouzlí žádný jiný telefon s klasickým fotoaparátem.



Rychlé nabíjení. Integrovaná technologie rychlého nabíjení umožňuje nabít telefon za mnohem kratší čas. Přestaňte se omezovat a obavy o aktuální stav baterie hoďte za hlavu! S rychlým nabíjením dobijete telefon o desítky procent například během krátké pracovní schůzky či cestou autem. Dobíjet telefon tak můžete v kratších časových úsecích i vícekrát za den.



Slot pro 2 SIM karty. Tak zvaná funkce Dual SIM umožňuje oddělit soukromé záležitosti od těch pracovních nebo využít jednu běžnou SIM a druhou datovou. Při telefonování či zasílání zprávy si jednoduše vyberete, z jakého čísla chcete konkrétní službu provést. Na rozdíl od tzv. hybridní funkce Dual SIM můžete v tomto případě do telefonu vložit 2 SIM karty i paměťovou kartu.



Bluetooth. Přenášet soubory nebylo nikdy jednodušší. Pomocí technologie Bluetooth můžete svá data přenést mezi telefonem Xiaomi Redmi Note 11 a různými zařízeními snadno, rychle a bezdrátově.



Integrovaný GPS modul zajistí, abyste vždy dorazili na místo určení rychle a bezpečně. S vysokou přesností zaměří vaši polohu a pomocí softwarové aplikace vás odnaviguje, kam budete potřebovat. Díky tomu lze telefon využít i jako náhradu za klasickou navigaci v autě.



NFC. Sdílejte data bezdrátově přes NFC. Mezi telefonem a dalším zařízením nebo speciální NFC nálepkou stačí letmý dotyk, který během okamžiku spustí přenos požadovaných dat. Např. pro zaslání kontaktu stačí najít konkrétní údaj, přiložit smartphony k sobě a dotykem potvrdit volbu. Pomocí této technologie si usnadníte přesun nejrůznějších souborů, spárování s dalšími telefony, ale třeba i bezdrátovými reproduktory apod. a ušetříte čas.



Wi-Fi. Pomocí nejrozšířenějšího rozhraní Wi-Fi se snadno připojíte k bezdrátovému internetu kdekoli po celém světě. Prostřednictvím Wi-Fi můžete rychle stahovat i velké objemy dat.



Připojení k mobilnímu internetu:




4G LTE modul pro připojení telefonu k rychlejšímu mobilnímu internetu. S LTE telefonem jste skutečně mobilní a to i kdekoli na cestách. Samozřejmostí je rychlé surfování, stahování dat nebo prohlížení videí.



3G modul pro připojení telefonu k rychlému mobilnímu internetu. 3G je mnohem rychlejší než předchozí rozhraní Edge, ale také o něco pomalejší než LTE.



Konektory:




Konektor Jack 3.5mm slouží k připojení sluchátek nebo reproduktorů k telefonu, abyste si mohli dopřát soukromý poslech ve vysoké kvalitě i zprostředkovat parádní hudební podkres pro příjemněji strávený čas s vašimi přáteli.



Konektor USB-C slouží kromě nabíjení k propojení telefonu s počítačem (nebo dalšími zařízeními) a ultra rychlé výměně souborů. Značnou výhodu oproti předchozím generacím představuje oboustrannost konektoru, takže se při zapojování trefíte vždy hned napoprvé.





Parametry
Značka
Značka XIAOMI
Displej
Velikost (")   6.43
Rozlišení   2400 x 1080 (FHD+)
Dotykový   Ano
Technologie displeje AMOLED
Bezrámečkový Ano
Paměť a úložiště
Operační paměť RAM (GB)   4
Vnitřní paměť (GB)   64
Slot na paměťovou kartu   Ano
Procesor
1. Čip Qualcomm Snapdragon 680 4G
2. Počet jader celkem   8
2a. Počet jader 4
2b. Frekvence (GHz)   2.4
3a. Počet jader 4
3b. Frekvence (GHz) 1.9
Operační systém
Verze systému   Android 13
Operační systém   Android
Fotoaparát
Rozlišení - Hlavní (MPx)   50
Rozlišení - Ostatní (MPx) 2 , 8
Rozlišení předního "selfie" fotoaparátu (MPx)   13
Přisvětlovací dioda   Ano
Vlastnosti
Barva   Modrá
Baterie kapacita (mAh)   5000
Funkce   Bluetooth , Dual-SIM , GPS , NFC , Wi-Fi
Konektivita   LTE (4G) , UMTS (3G)
Konstrukce   Dotyková  
Rozhraní   Jack (3.5mm) , USB-C
Typ SIM   2x nanoSIM
Typ Dual-SIM 2x SIM
Speciální vlastnosti Čtečka otisku prstů , Čtyřnásobný fotoaparát , Rychlé nabíjení
Typ paměťové karty Micro SD
Rozměry
Šířka (mm)   73.9
Tloušťka (mm)   8.1
Výška (mm)   159.9
Hmotnost zařízení
Hmotnost (g)   179
Distribuce
Distribuce EU
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt Mobilní telefon - Xiaomi Redmi Note 11 4+64GB Twilight Blue:

Technické specifikace pro produkt Mobilní telefon - Xiaomi Redmi Note 11 4+64GB Twilight Blue se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Mobilní telefon - Xiaomi Redmi Note 11 4+64GB Twilight Blue mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o Mobilní telefon - Xiaomi Redmi Note 11 4+64GB Twilight Blue ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam