0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Úvod   >   Tablety   >   Tablety s Google Android

HUAWEI Matepad T10s 64GB modrá

HUAWEI Matepad T10s 64GB modrá / 10.1
Kód: 83701306
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
10.1" IPS displej 1920 x 1080 (FullHD) / 8jádrový procesor 2.0GHz / 4GB RAM / Interní paměť 64 GB / 5MPx zadní fotoaparát / 2.0MPx přední fotoaparát / Funkce Bluetooth, GPS, Wi-Fi / Hmotnost 450 g / Rozměry (Š×V×H) 240,2 x 159 x 7,85 mm / Kapacita baterie 5100 mAh / Operační systém Android 10.0 / Modrá

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Huawei P/N: TA-MPT10SN64WLOM

Související produkty

Doporučujeme
Nabíjení
Další příslušenství
Držáky
Čistící prostředky
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis




Mimořádný vizuální zážitek


Ponořte se naplno do všeho, co na tabletu rádi děláte, a užívejte si možností prostorného 10.1" displeje modelu HUAWEI Matepad T10s. Jeho síla je ukryta v moderní technologii, kterou charakterizují realisticky živé barvy a široké pozorovací úhly. Díky tomu nedochází ke zkreslení obrazu ani změnám barevné reprodukce, ať už se na obrazovku díváte odkudkoli. Mimořádný vizuální zážitek ještě podpoří vysoké rozlišení 1920 x 1080 (FullHD), jež doslova svádí k tomu se dotknout, tak se neostýchejte podlehnout.


Velikost displeje Rozlišení
10.1" 1920 x 1080 (FullHD)






Dostatek výkonu pro náročné aplikace 


Spusťte některou ze současných náročných her či aplikací a objevte ukrytou sílu 8jádrového procesoru, tepajícího na frekvenci 2.0 GHz. Samozřejmostí je dostatek výkonu i pro vyřízení pracovních záležitostí. Plynulý multitasking (více spuštěných aplikací najednou) bez zdlouhavého přepínání umožní 4 GB operační paměti. Výkon na jedničku zkrátka dotváří vynikající dojem, který ve vás HUAWEI Matepad T10s zanechá.


Počet jader CPU Frekvence Operační paměť RAM
8 2.0 GHz 4 GB






Ukládejte bez omezení 


Pro uložení vašich aplikací, hudby a dalších souborů můžete využít interní paměť s kapacitou 64 GB. Mimo jiné tak v tabletu Huawei uchováte i stovky fotografií, pořízených integrovaným fotoaparátem s rozlišením 5 Mpx. Je také potřeba pamatovat na to, že určitou část paměti si pro sebe vždy zabírá operační systém, což by vás ale s takto velkým úložištěm nemělo nikterak omezovat.


Kapacita vnitřní paměti Slot na paměťovou kartu Rozlišení fotoaparátu
64 GB Ano 5 Mpx



Pokud by vám nestačila kapacita vnitřní paměti, můžete úložný prostor tabletu snadno rozšířit pomocí paměťové karty o další desítky gigabajtů. Následně lze také na kartu soubory přesunout (včetně podporovaných aplikací), a uvolnit tak potřebné místo v tabletu.


Možnost rozšířit paměť kartou
Ano







Velikán pro realizaci vašich nápadů 


Prostor pro neomezenou kreativitu a realizaci vašich nápadů poskytuje veliký 10.1" displej orámovaný elegantním tělem se stále ještě velmi přijatelnými rozměry 159 mm na výšku, 240,2 mm na šířku a 7,85 mm do hloubky. Díky tomu budete mít vždy absolutní přehled, ať už si budete prohlížet web, psát poznámky nebo hrát hry, a to vše s nevídaným komfortem, jaký u tabletů s menší úhlopříčkou nenajdete.


Výška Šířka Hloubka Hmotnost
159 mm 240,2 mm 7,85 mm 450 g




Výbava a konektivita


Tablet HUAWEI Matepad T10s se kromě hardwarové výbavy pyšní také slušnou konektivitou a řadou praktických funkcí. Z těch nejdůležitějších vybíráme následující výčet:


Bluetooth. Přenášet soubory nebylo nikdy jednodušší. Pomocí technologie Bluetooth můžete svá data přenést mezi tabletem HUAWEI Matepad T10s a různými zařízeními snadno, rychle a bezdrátově.



GPS. Integrovaný GPS modul zajistí, abyste vždy dorazili na místo určení rychle a bezpečně. S vysokou přesností zaměří vaši polohu a pomocí softwarové aplikace vás odnaviguje, kam budete potřebovat. Díky tomu lze tablet použít i jako náhrada za klasickou navigaci v autě.



Wi-Fi. Pomocí nejrozšířenějšího rozhraní Wi-Fi se snadno připojíte k bezdrátovému internetu kdekoli po celém světě. Prostřednictvím Wi-Fi můžete stahovat velké objemy dat bez obav o vyčerpání limitu vašich mobilních dat.



Konektor Jack 3.5mm slouží k připojení sluchátek nebo reproduktorů k tabletu, abyste si mohli dopřát soukromý poslech ve vysoké kvalitě i zprostředkovat parádní hudební podkres pro příjemněji strávený čas s vašimi přáteli.



Konektor micro USB-C slouží kromě nabíjení k propojení tabletu s počítačem (nebo dalšími zařízeními) a ultra rychlé výměně souborů. Značnou výhodu oproti předchozím generacím představuje obousměrnost konektoru, takže se při zapojování trefíte vždy hned napoprvé.





Parametry
Značka
Značka Huawei
Displej
Úhlopříčka (")   10.1
Rozlišení   1920 x 1080 (FullHD)
Technologie IPS
Paměť
RAM (GB)   4
Slot na paměťovou kartu   Ano
Velikost (GB)   64
Procesor
Frekvence (GHz)   2.0
Počet jader   8
Fotoaparát
Rozlišení (MPx)   5
Webkamera (MPx)   2.0
Rozhraní
Rozhraní   Jack 3.5 mm , USB Micro Type-C
Operační systém
Operační systém   Android
Verze systému   Android 10.0
Vlastnosti
Barva   Modrá
Funkce   Bluetooth , GPS , Wi-Fi
Baterie kapacita (mAh) 5100
Rozměry
Hloubka (mm)   7,85
Šířka (mm)   240,2
Výška (mm)   159
Hmotnost zařízení
Hmotnost (g)   450
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt HUAWEI Matepad T10s 64GB modrá:

Technické specifikace pro produkt HUAWEI Matepad T10s 64GB modrá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt HUAWEI Matepad T10s 64GB modrá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o HUAWEI Matepad T10s 64GB modrá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam