0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Úvod   >   Monitory   >   31" až 50"   >   32"

LCD Monitor 32" SAMSUNG Odyssey G5 černá

LCD Monitor 32
Kód: 90406172
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
Úhlopříčka 32" / Rozlišení 2560 × 1440 (W)QHD / Poměr stran 16:9 / Nedotykový / VA / WVA / MVA / PVA / Matný / Odezva 1 ms / Obnovovací frekvence 144 Hz / Jas 250 cd/m2 / Rozhraní Sluchátkový výstup / DisplayPort, HDMI / Vybavení: Free-Sync, HDR, VESA / Rozměry (Š x V x H): 710,1 x 533,6 x 272,6 mm / 5.7 Kg / Černá

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Samsung P/N: LC32G55TQWRXEN

Související produkty

Ergonomie
Čistící prostředky
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis




Bavte se a pracujte bez hranic


Nenechte se omezovat při ničem, co děláte. Realizaci vašich nápadů usnadní extrémně velký pracovní prostor 32" (81,28 centimetrů). Kromě vysoké pracovní efektivity se budete i královsky bavit – na velkém je zkrátka všechno lepší. Ať už budete hrát hry, nebo sledovat filmy, dění na 32" panelu Samsung vás doslova pohltí.


Úhlopříčka displeje v palcích Rozměr v centimetrech
32" (81,28 cm)






Super jemné rozlišení


Nedržte se při zemi a udělejte si radost při každém zapnutí počítače. Monitor SAMSUNG Odyssey G5 s úhlopříčkou 32" a širokoúhlým poměrem stran nabídne vašim očím neopakovatelnou podívanou při všech typech činností. Můžete strávit hodiny přehráváním filmů, pracovat ve dne v noci, editovat tisíce fotografií nebo hrát donekonečna moderní hry v maximálních detailech – dívání na magický obraz v super jemném rozlišení vás nikdy neomrzí.


Rozlišení obrazu v pixelech Poměr stran
2560 × 1440 (W)QHD 16:9






Vysoký kontrast a skutečná černá


Černá je skutečně černou. Výjimečnou obrazovou kvalitu VA technologie poznáte na monitoru SAMSUNG Odyssey G5 na první pohled. Technologie vyniká vyšším kontrastem, barevnou pestrostí a krátkou reakční dobou při současně přijatelné ceně. Monitor má díky tomu univerzální použitelnost, hodí se jak do domácnosti či kanceláře, tak i pro hraní her. Více vám o této technologii prozradí následující samostatný článek.


Technologie obrazu Pozorovací úhly
VA / WVA / MVA / PVA 178°







Matný povrch pro maximální koncentraci


Matná povrchová úprava VA / WVA / MVA / PVA displeje zajistí, že vás už nikdy nebudou rušit žádné otravné odlesky, a vy se tak budete moct plně soustředit na to, co zrovna děláte. Výhody matného displeje Samsung oceníte zejména při práci ve světlých místnostech a ve chvílích, kdy se vám do monitoru opřou paprsky přímého světla.


Povrch displeje
Matný

Otevři pro ukázku matného a lesklého displeje





Matný, respektive antireflexní povrch displeje perfektně pohltí rušivé odlesky z okolí, a umožní vám tak plně soustředit se na práci nebo cokoliv, co právě děláte.







Extrémně rychlá odezva 


Monitor SAMSUNG Odyssey G5 je předurčen k akční zábavě v jemném 2560 × 1440 (W)QHD rozlišení. Extrémně krátká doba odezvy 1 milisekunda umožňuje plynulé hraní i sledování filmů s rychlými přechody bez jakéhokoliv zpoždění či sebemenšího náznaku rozmazání. Hráči díky tomu navíc získávají možnost rychlejší reakce a v případě stříleček i větší šanci na přesnější zaměření nepřítele. Pro akční hry a filmy naprostá nutnost.


Doba odezvy 
1 ms

Otevři pro více info o době odezvy



Doba odezvy představuje čas, za který se jednotlivé pixely změní z tmavého odstínu na světlý a zpět. Někdo to považuje za marketingový trik, na kterém v praxi vůbec nezáleží, ale kdo to s hraním nebo filmy myslí aspoň trochu vážně, bude zásadně nesouhlasit. Při zmíněných činnostech může tato hodnota sehrát zcela zásadní roli.









144 Hz pro plynulejší hraní


Více vykreslených snímků za vteřinu znamená plynulejší a mnohem ostřejší obraz. Velmi rychlou obnovovací frekvenci 144 Hz oceníte především při hraní, kdy vám spolu s bleskovou dobou odezvy 1 ms umožní dosahovat lepších výsledků a vyššího skóre. Tyto vlastnosti mají samozřejmě zásadní vliv na vizuální zážitek ze hry a zkvalitnění hratelnosti. Rozdíl poznáte zejména u rychlých pohybů, které jsou běžné pro střílečky, akční a závodní hry.


Obnovovací frekvence
144 Hz

Otevři pro ukázku klasické a 144Hz frekvence



V rychlých akčních scénách a přechodech oceníte větší množství vykreslených snímků během jediné vteřiny. Obraz díky tomu bude plynulejší bez nepříjemného trhání nebo známek rozmazání.

Srovnání klasické obnovovací frekvence 60 Hz s nadstandardní frekvencí 120 Hz a 144 Hz, kterou v tomto monitoru SAMSUNG Odyssey G5 najdete.


Více vykreslených snímků za vteřinu znamená plynulejší a mnohem ostřejší obraz. Při vyšší frekvenci se obraz vykreslí během jediné vteřiny častěji, což vede k daleko lepšímu vizuálnímu zážitku.






Vysoký jas a kontrast


Abyste mohli nerušeně pracovat i na přímém světle či v přesvětlených místnostech, je třeba věnovat pozornost maximální hodnotě jasu, která v případě monitoru SAMSUNG Odyssey G5 činí výborných 250 cd/m2. Naopak při práci za slabého okolního osvětlení máte samozřejmě možnost jas snížit, čímž ochráníte své oči před rychle nastupující únavou. Parádní barevnou podívanou vám zprostředkuje také kontrast 2500:1, při kterém působí barvy živěji a lépe vás vtáhnou do virtuální světa.


Maximální jas  Kontrast 
250 cd/m2 2500:1

Otevři pro ukázku nízkého a vysokého jasu





Vyšší jas nejenže zpříjemní pozorování monitoru na přímém světle nebo ve velmi světlých místnostech, ale také výrazně oživí barvy.







Vlastnosti a speciální funkce


Podívejte se, jakými dalšími vlastnostmi a speciálními funkcemi vás monitor potěší při každém použití:


AMD Free-Sync - technologie dynamické obnovovací frekvence od společnosti AMD vyvinutá za účelem řešení problému při rozdílné frekvenci monitoru a FPS ve hře. Výsledkem je eliminace trhání obrazu a hladký běh hry. Zažijte vykreslování každého snímku bez prodlevy. Miřte s jistotou headshotu!

  Otevři pro ukázku Free-Sync v praxi

AMD Free-Sync vykreslí obraz mnohem plynuleji bez nežádoucího trhání a deformací způsobených rozdílnou frekvencí monitoru a FPS ve hře. AMD Free-Sync je kompatibilní pouze s grafickými kartami AMD 7000 a výše.




VESA - přizpůsobte si pozici monitoru díky uchycení přes VESA držák. Možností je několik, monitor můžete stylově uchytit na zeď nebo na kloubový držák. Bez stojánku a zavěšený na zdi vypadá zkrátka každý monitor mnohem přitažlivěji.



Zakřivení displeje - umožňuje monitoru SAMSUNG Odyssey G5 lépe vyplnit vaše zorné pole obrazem bez jakéhokoliv zkreslení. Zakřivení umožňuje přirozenější pozorovací úhel, a díky tomu je obraz mnohem imerzivnější, než na klasickém plochém displeji.



Tenký rámeček - monitor SAMSUNG Odyssey G5 s tenkými rámečky má kromě atraktivního vzhledu i několik praktických výhod. Za prvé monitor vypadá opticky větší, než ve skutečnosti je a za druhé, pokud používáte dva nebo více monitorů vedle sebe, můžete se těšit na krásný spojitý obraz nepřerušovaný rámečkem.




Grafické vstupy


Připojení k počítači nebo notebooku bude hračka. Podívejte se na výčet konektorů, které najdete ve výbavě monitoru SAMSUNG Odyssey G5:


DisplayPort - moderní konektor pro přenos nekomprimovaného digitálního obrazu ve vysoké kvalitě a vícekanálového zvuku (až 8kanálové audio). Je částečně zpětně kompatibilní s konektory typu DVI a HDMI.



HDMI - grafický vstup HDMI je vhodný k současnému přenosu obrazu a zvuku v nejvyšší digitální kvalitě a vysokém rozlišení. Využívají ho jak současné grafické karty v počítačích, tak moderní notebooky a mnohá další zařízení.




Další rozhraní


Další praktická rozhraní monitoru zvyšující váš uživatelský komfort:


Sluchátkový výstup - zpříjemňuje poslech hudby přímo z monitoru. Není proto nutné hledat konektor a natahovat kabel sluchátek až ke skříni počítače. Vše máte dostupné hezky při ruce.





Parametry
Značka
Značka Samsung
Vlastnosti
Barva   Černá
Displej
Úhlopříčka (")   32
Rozlišení   2560 × 1440 (W)QHD
Poměr stran   16:9
Technologie   VA / WVA / MVA / PVA
Typ displeje   Matný
Dotykový   Nedotykový
Obnovovací frekvence (Hz) 144
Odezva (ms)   1
Kontrast   2500:1
Jas (cd/m2)   250
Rozhraní
Grafické vstupy   DisplayPort , HDMI
Rozhraní   Sluchátkový výstup
Spotřeba
Maximální (W)   40
Pohotovostní režim (W)   0.5
Vlastnosti
Vybavení   Free-Sync , HDR , VESA
Využití   Do kanceláře , Na filmy , Na hry
Tenký rámeček Ano
Zakřivení displeje Ano
Rozměry
Hloubka (mm) 272,6
Šířka (mm) 710,1
Výška (mm) 533,6
Hmotnost zařízení
Hmotnost (kg)   5.7
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt LCD Monitor 32" SAMSUNG Odyssey G5 černá:

Technické specifikace pro produkt LCD Monitor 32" SAMSUNG Odyssey G5 černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt LCD Monitor 32" SAMSUNG Odyssey G5 černá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o LCD Monitor 32" SAMSUNG Odyssey G5 černá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam