Vážení zákazníci, v době státních svátků 1. 5. a 8. 5. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Úvod   >   Monitory   >   23" až 25"   >   24"

LCD Monitor 24" SAMSUNG C24F390F

LCD Monitor 24
Kód: 90406180
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
Úhlopříčka 24" / Rozlišení 1920 x 1080 (FullHD) / Poměr stran 16:9 / Nedotykový / VA / WVA / MVA / PVA / Matný / Odezva 4 ms / Obnovovací frekvence 60 Hz / Jas 250 cd/m2 / Rozhraní Sluchátkový výstup / D-Sub (VGA), HDMI / Vybavení: Flicker-Free / Rozměry (Š x V x H): 547,8 x 418,2 x 206,5 mm / 3.3 Kg / Černá

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Samsung P/N: LC24F390FHRXEN

Související produkty

Ergonomie
Čistící prostředky
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis




Velký tak akorát


Úhlopříčka displeje 24 palců (60,96 centimetrů) představuje naprosto univerzální velikost pro takřka libovolné použití. Ideálně poslouží k filmové zábavě, hraní počítačových her nebo třeba k pohodlnému surfování na webu. Nevíte-li si rady s vhodnou velikostí, pořízením monitoru SAMSUNG C24F390F  určitě neuděláte chybu.


Úhlopříčka displeje v palcích Rozměr v centimetrech
24" (60,96 cm)






Senzační obraz ve Full HD rozlišení 


Zážitky ze sledování pozdvihá na vyšší úroveň jemné Full HD rozlišení (1920 x 1080), jež na širokoúhlé 24" obrazovce detailně zobrazí i ty nejmenší drobnosti. Lépe si tak vychutnáte filmy a hry, navíc ve vysokém rozlišení zobrazíte i větší množství obsahu, což oceníte třeba při práci ve více otevřených oknech nebo v několika naráz spuštěných aplikacích. Multitasking je na tomto monitoru Samsung zkrátka hračka.


Rozlišení obrazu v pixelech Poměr stran
1920 x 1080 (Full HD) 16:9






Vysoký kontrast a skutečná černá


Černá je skutečně černou. Výjimečnou obrazovou kvalitu VA technologie poznáte na monitoru SAMSUNG C24F390F  na první pohled. Technologie vyniká vyšším kontrastem, barevnou pestrostí a krátkou reakční dobou při současně přijatelné ceně. Monitor má díky tomu univerzální použitelnost, hodí se jak do domácnosti či kanceláře, tak i pro hraní her. Více vám o této technologii prozradí následující samostatný článek.


Technologie obrazu Pozorovací úhly
VA / WVA / MVA / PVA 178°







Matný povrch pro maximální koncentraci


Matná povrchová úprava VA / WVA / MVA / PVA displeje zajistí, že vás už nikdy nebudou rušit žádné otravné odlesky, a vy se tak budete moct plně soustředit na to, co zrovna děláte. Výhody matného displeje Samsung oceníte zejména při práci ve světlých místnostech a ve chvílích, kdy se vám do monitoru opřou paprsky přímého světla.


Povrch displeje
Matný

Otevři pro ukázku matného a lesklého displeje





Matný, respektive antireflexní povrch displeje perfektně pohltí rušivé odlesky z okolí, a umožní vám tak plně soustředit se na práci nebo cokoliv, co právě děláte.







Extrémně rychlá odezva 


Monitor SAMSUNG C24F390F je předurčen k akční zábavě v jemném 1920 x 1080 (FullHD) rozlišení. Extrémně krátká doba odezvy 4 milisekundy umožňuje plynulé hraní i sledování filmů s rychlými přechody bez jakéhokoliv zpoždění či sebemenšího náznaku rozmazání. Hráči díky tomu navíc získávají možnost rychlejší reakce a v případě stříleček i větší šanci na přesnější zaměření nepřítele. Pro akční hry a filmy naprostá nutnost.


Doba odezvy 
4 ms

Otevři pro více info o době odezvy



Doba odezvy představuje čas, za který se jednotlivé pixely změní z tmavého odstínu na světlý a zpět. Někdo to považuje za marketingový trik, na kterém v praxi vůbec nezáleží, ale kdo to s hraním nebo filmy myslí aspoň trochu vážně, bude zásadně nesouhlasit. Při zmíněných činnostech může tato hodnota sehrát zcela zásadní roli.









Vysoký jas a kontrast


Abyste mohli nerušeně pracovat i na přímém světle či v přesvětlených místnostech, je třeba věnovat pozornost maximální hodnotě jasu, která v případě monitoru SAMSUNG C24F390F činí výborných 250 cd/m2. Naopak při práci za slabého okolního osvětlení máte samozřejmě možnost jas snížit, čímž ochráníte své oči před rychle nastupující únavou. Parádní barevnou podívanou vám zprostředkuje také kontrast 3000:1, při kterém působí barvy živěji a lépe vás vtáhnou do virtuální světa.


Maximální jas  Kontrast 
250 cd/m2 3000:1

Otevři pro ukázku nízkého a vysokého jasu





Vyšší jas nejenže zpříjemní pozorování monitoru na přímém světle nebo ve velmi světlých místnostech, ale také výrazně oživí barvy.







Vlastnosti a speciální funkce


Podívejte se, jakými dalšími vlastnostmi a speciálními funkcemi vás monitor potěší při každém použití:


Flicker-Free - technologie moderních monitorů, která díky absenci nepříjemného a nežádoucího blikání LCD panelů zabraňuje namáhání očí a nástupu únavy i při dlouhém dívání do monitoru.



Zakřivení displeje - umožňuje monitoru SAMSUNG C24F390F lépe vyplnit vaše zorné pole obrazem bez jakéhokoliv zkreslení. Zakřivení umožňuje přirozenější pozorovací úhel, a díky tomu je obraz mnohem imerzivnější, než na klasickém plochém displeji.




Grafické vstupy


Připojení k počítači nebo notebooku bude hračka. Podívejte se na výčet konektorů, které najdete ve výbavě monitoru SAMSUNG C24F390F :


D-Sub (VGA) - starší, avšak stále ještě hojně rozšířený konektor pro analogový přenos obrazu. Přes VGA nelze přenášet zvukovou stopu, a je tak nutné vést zvuk specializovaným kabelem zvlášť.



HDMI - grafický vstup HDMI je vhodný k současnému přenosu obrazu a zvuku v nejvyšší digitální kvalitě a vysokém rozlišení. Využívají ho jak současné grafické karty v počítačích, tak moderní notebooky a mnohá další zařízení.




Další rozhraní


Další praktická rozhraní monitoru zvyšující váš uživatelský komfort:


Sluchátkový výstup - zpříjemňuje poslech hudby přímo z monitoru. Není proto nutné hledat konektor a natahovat kabel sluchátek až ke skříni počítače. Vše máte dostupné hezky při ruce.





Parametry
Značka
Značka Samsung
Vlastnosti
Barva   Černá
Displej
Úhlopříčka (")   24
Rozlišení   1920 x 1080 (FullHD)
Poměr stran   16:9
Technologie   VA / WVA / MVA / PVA
Typ displeje   Matný
Dotykový   Nedotykový
Obnovovací frekvence (Hz) 60
Odezva (ms)   4
Kontrast   3000:1
Jas (cd/m2)   250
Rozhraní
Grafické vstupy   D-Sub (VGA) , HDMI
Rozhraní   Sluchátkový výstup
Spotřeba
Maximální (W)   25
Pohotovostní režim (W)   0.3
Vlastnosti
Vybavení   Flicker-Free
Využití   Na filmy , Na hry
Tenký rámeček Ne
Zakřivení displeje Ano
Rozměry
Hloubka (mm) 206,5
Šířka (mm) 547,8
Výška (mm) 418,2
Hmotnost zařízení
Hmotnost (kg)   3.3
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt LCD Monitor 24" SAMSUNG C24F390F:

Technické specifikace pro produkt LCD Monitor 24" SAMSUNG C24F390F se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt LCD Monitor 24" SAMSUNG C24F390F mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o LCD Monitor 24" SAMSUNG C24F390F ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam