0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Úvod   >   Tablety   >   Tablety s Google Android

SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 128GB černá

SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 128GB černá / 14.6
Kód: 83701370
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
EU distribuce / 14.6" AMOLED displej 1848 x 2960 / 8jádrový procesor 3.0GHz / 8GB RAM / Interní paměť 128 GB / 13, 6MPx zadní fotoaparát / 12MPx přední fotoaparát / Funkce Bluetooth, GPS, Wi-Fi / Hmotnost 726 g / Rozměry (Š×V×H) 208,6 x 326,4 x 5,5 mm / Kapacita baterie 11200 mAh / Operační systém Android 12.0 / Černá

Velikost (GB)
Barva

23 453 Kč
19 383 Kč bez DPH


Koupit na splátky
měsíčně od 603 Kč
Nakupte teď, plaťte později
Pojištění
Informace o službě
Allrisk záruka data+mobility
Informace o službě
Prodloužení záruky
Informace o službě
Výrobce: Samsung Záruka: 24 měsíců P/N: SM-X900NZAAEUE

Produkt je také dostupný v dalších variantách


Související produkty

Doporučujeme
Nabíjení
Další příslušenství
Držáky
Ochrana displeje
Čistící prostředky
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis




Mimořádný vizuální zážitek


Ponořte se naplno do všeho, co na tabletu rádi děláte, a užívejte si možností prostorného 14.6" displeje modelu SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi. Jeho síla je ukryta v moderní technologii, kterou charakterizují realisticky živé barvy a široké pozorovací úhly. Díky tomu nedochází ke zkreslení obrazu ani změnám barevné reprodukce, ať už se na obrazovku díváte odkudkoli. Mimořádný vizuální zážitek ještě podpoří vysoké rozlišení 1848 x 2960, jež doslova svádí k tomu se dotknout, tak se neostýchejte podlehnout.


Velikost displeje Rozlišení
14.6" 1848 x 2960






Dostatek výkonu pro náročné aplikace 


Spusťte některou ze současných náročných her či aplikací a objevte nekompromisní sílu ukrytou v 8jádrovém procesoru, tepajícím na frekvenci 3.0 GHz. Samozřejmostí je dostatek výkonu i pro vyřízení pracovních záležitostí. Plynulý multitasking (více spuštěných aplikací najednou) bez zdlouhavého přepínání umožní 8 GB operační paměti. Ohromující výkon zkrátka dotváří vynikající dojem, který ve vás SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi zanechá.


Počet jader CPU Frekvence Operační paměť RAM
8 3.0 GHz 8 GB






Ukládejte bez omezení 


Pro uložení vašich aplikací, hudby a dalších souborů můžete využít interní paměť s mimořádnou kapacitou 128 GB. Mimo jiné tak v tabletu Samsung uchováte i tisíce fotografií, pořízených integrovaným fotoaparátem s rozlišením 13, 6 Mpx. Je také potřeba pamatovat na to, že určitou část paměti si pro sebe vždy zabírá operační systém, což ale s takto velkým úložištěm neznamená vůbec žádné omezení.


Kapacita vnitřní paměti Slot na paměťovou kartu Rozlišení fotoaparátu
128 GB Ano 13, 6 Mpx



Pokud by vám nestačila kapacita vnitřní paměti, můžete úložný prostor tabletu snadno rozšířit pomocí paměťové karty o další desítky gigabajtů. Následně lze také na kartu soubory přesunout (včetně podporovaných aplikací), a uvolnit tak potřebné místo v tabletu.


Možnost rozšířit paměť kartou
Ano







Extrémní výdrž baterie 


Všech vychytaných funkcí tabletu SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi si můžete užívat, jak dlouho chcete díky přítomnosti vysokokapacitní baterie. Reálně to znamená výdrž až 15 hodin při běžném zatížení. Výdrž baterie samozřejmě bezvýhradně závisí na způsobu využití, takže při vysoké zátěži, způsobené například delším hraním her nebo využitím náročnějších aplikací, zpravidla dochází ke snížení maximální uváděné výdrže.


Kapacita baterie Maximální výdrž
11200 mAh 15 hodin




Výbava a konektivita


Tablet SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi se kromě hardwarové výbavy pyšní také slušnou konektivitou a řadou praktických funkcí. Z těch nejdůležitějších vybíráme následující výčet:


Bluetooth. Přenášet soubory nebylo nikdy jednodušší. Pomocí technologie Bluetooth můžete svá data přenést mezi tabletem SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi a různými zařízeními snadno, rychle a bezdrátově.



GPS. Integrovaný GPS modul zajistí, abyste vždy dorazili na místo určení rychle a bezpečně. S vysokou přesností zaměří vaši polohu a pomocí softwarové aplikace vás odnaviguje, kam budete potřebovat. Díky tomu lze tablet použít i jako náhrada za klasickou navigaci v autě.



Wi-Fi. Pomocí nejrozšířenějšího rozhraní Wi-Fi se snadno připojíte k bezdrátovému internetu kdekoli po celém světě. Prostřednictvím Wi-Fi můžete stahovat velké objemy dat bez obav o vyčerpání limitu vašich mobilních dat.



Konektor USB-C slouží kromě nabíjení k propojení tabletu s počítačem (nebo dalšími zařízeními) a ultra rychlé výměně souborů. Značnou výhodu oproti předchozím generacím představuje obousměrnost konektoru, takže se při zapojování trefíte vždy hned napoprvé.





Parametry
Značka
Značka Samsung
Displej
Úhlopříčka (")   14.6
Rozlišení   1848 x 2960
Technologie AMOLED
Paměť
RAM (GB)   8
Slot na paměťovou kartu   Ano
Velikost (GB)   128
Procesor
Frekvence (GHz)   3.0
Počet jader   8
Fotoaparát
Rozlišení (MPx)   13 , 6
Webkamera (MPx)   12
Rozhraní
Rozhraní   USB Type-C
Operační systém
Operační systém   Android
Verze systému   Android 12.0
Vlastnosti
Barva   Černá
Funkce   Bluetooth , GPS , Wi-Fi
Baterie kapacita (mAh) 11200
Výdrž baterie (h)   15
Rozměry
Hloubka (mm)   5,5
Šířka (mm)   208,6
Výška (mm)   326,4
Hmotnost zařízení
Hmotnost (g)   726
Distribuce
Distribuce EU
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 128GB černá:

Technické specifikace pro produkt SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 128GB černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 128GB černá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 128GB černá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam