Vážení zákazníci, v době státních svátků 29. 3. a 1. 4. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Úvod   >   Monitory   >   26" až 30"   >   27"

LCD Monitor 27" DELL S2722DC šedá

LCD Monitor 27
Kód: 90406307
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
Úhlopříčka 27" / Rozlišení 2560 × 1440 (W)QHD / Poměr stran 16:9 / Nedotykový / IPS / PLS / Matný / Odezva 4 ms / Obnovovací frekvence 75 Hz / Jas 350 cd/m2 / Rozhraní Sluchátkový výstup, USB 3.0 Typ A, USB-C / HDMI / Vybavení: Free-Sync, Pivot, USB-C Power Delivery (65W), VESA / Rozměry (Š x V x H): 611.6 x 510 x 174,7 mm / 6.86 Kg / Černá / Servis 3 roky NBD

JARNÍ VÝPRODEJ
-6% 7 002 Kč
6 600 Kč
5 455 Kč bez DPH
* původní cena je nejnižší cena 30 dní před začátkem akce 21. 3. 2024


Koupit na splátky
měsíčně od 170 Kč
Nakupte teď, plaťte později
Pojištění
Informace o službě
Allrisk záruka mobility
Informace o službě
Prodloužení záruky
Informace o službě
Výrobce: DELL Záruka: 36 měsíců P/N: 210-BBRR

Související produkty

Doporučujeme
Čistící prostředky
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis




Rozjeďte to ve na velkém


Ohromný pracovní prostor pro realizaci vašich nápadů, vysokou pracovní efektivitu nebo pohlcující zážitek z hraní her či sledování filmů přináší obrazová plocha o velikosti 27 palců (68,58 centimetrů). DELL S2722DC  si zkrátka podmaní každého, kdo se nerad nechává svázat jakýmkoliv omezením. Od chvíle, kdy jednou vyzkoušíte, už nikdy se k menšímu monitoru nebudete chtít vracet.


Úhlopříčka displeje v palcích Rozměr v centimetrech
27" (68,58 cm)






Super jemné rozlišení


Nedržte se při zemi a udělejte si radost při každém zapnutí počítače. Monitor DELL S2722DC s úhlopříčkou 27" a širokoúhlým poměrem stran nabídne vašim očím neopakovatelnou podívanou při všech typech činností. Můžete strávit hodiny přehráváním filmů, pracovat ve dne v noci, editovat tisíce fotografií nebo hrát donekonečna moderní hry v maximálních detailech – dívání na magický obraz v super jemném rozlišení vás nikdy neomrzí.


Rozlišení obrazu v pixelech Poměr stran
2560 × 1440 (W)QHD 16:9






Obraz na špičkové úrovni 


Potěšení při každém pohledu na displej monitoru – i to může způsobit zdařilá obrazová technologie. A tou je bezesporu jedna z nejmodernějších technologií IPS / PLS, použitá při výrobě tohoto DELL monitoru. Na vaše objevení tak čeká svět plný realisticky vykreslených barev, vylepšeného kontrastu nebo širokých pozorovacích úhlů bez sebemenší deformace obrazu, ať už se budete dívat odkudkoli. Příjemný bonus ještě představuje snížená spotřeba energie. Více vám o této technologii prozradí následující samostatný článek.


Technologie obrazu Pozorovací úhly
IPS / PLS 178°







Matný povrch pro maximální koncentraci


Matná povrchová úprava IPS / PLS displeje zajistí, že vás už nikdy nebudou rušit žádné otravné odlesky, a vy se tak budete moct plně soustředit na to, co zrovna děláte. Výhody matného displeje DELL oceníte zejména při práci ve světlých místnostech a ve chvílích, kdy se vám do monitoru opřou paprsky přímého světla.


Povrch displeje
Matný

Otevři pro ukázku matného a lesklého displeje





Matný, respektive antireflexní povrch displeje perfektně pohltí rušivé odlesky z okolí, a umožní vám tak plně soustředit se na práci nebo cokoliv, co právě děláte.







Extrémně rychlá odezva 


Monitor DELL S2722DC je předurčen k akční zábavě v jemném 2560 × 1440 (W)QHD rozlišení. Extrémně krátká doba odezvy 4 milisekundy umožňuje plynulé hraní i sledování filmů s rychlými přechody bez jakéhokoliv zpoždění či sebemenšího náznaku rozmazání. Hráči díky tomu navíc získávají možnost rychlejší reakce a v případě stříleček i větší šanci na přesnější zaměření nepřítele. Pro akční hry a filmy naprostá nutnost.


Doba odezvy 
4 ms

Otevři pro více info o době odezvy



Doba odezvy představuje čas, za který se jednotlivé pixely změní z tmavého odstínu na světlý a zpět. Někdo to považuje za marketingový trik, na kterém v praxi vůbec nezáleží, ale kdo to s hraním nebo filmy myslí aspoň trochu vážně, bude zásadně nesouhlasit. Při zmíněných činnostech může tato hodnota sehrát zcela zásadní roli.









Vysoký jas a kontrast


Abyste mohli nerušeně pracovat i na přímém světle či v přesvětlených místnostech, je třeba věnovat pozornost maximální hodnotě jasu, která v případě monitoru DELL S2722DC činí výborných 350 cd/m2. Naopak při práci za slabého okolního osvětlení máte samozřejmě možnost jas snížit, čímž ochráníte své oči před rychle nastupující únavou. Parádní barevnou podívanou vám zprostředkuje také kontrast 1000:1, při kterém působí barvy živěji a lépe vás vtáhnou do virtuální světa.


Maximální jas  Kontrast 
350 cd/m2 1000:1

Otevři pro ukázku nízkého a vysokého jasu




Vyšší jas nejenže zpříjemní pozorování monitoru na přímém světle nebo ve velmi světlých místnostech, ale také výrazně oživí barvy.







Servis u zákazníka do druhého dne


Produkty společnosti DELL se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a spolehlivostí. Pokud se i přesto vyskytne jakýkoliv problém, budete mít zajištěn komfortní servis během následujícího pracovního dne. Servisní technik společnosti DELL vše vyřeší přímo u vás doma nebo v kanceláři (případně kdekoli jinde) po celé České republice i ve světě.


Nadstandardní servis u zákazníka
3 roky




Vlastnosti a speciální funkce


Podívejte se, jakými dalšími vlastnostmi a speciálními funkcemi vás monitor potěší při každém použití:


AMD Free-Sync - technologie dynamické obnovovací frekvence od společnosti AMD vyvinutá za účelem řešení problému při rozdílné frekvenci monitoru a FPS ve hře. Výsledkem je eliminace trhání obrazu a hladký běh hry. Zažijte vykreslování každého snímku bez prodlevy. Miřte s jistotou headshotu!

  Otevři pro ukázku Free-Sync v praxi

AMD Free-Sync vykreslí obraz mnohem plynuleji bez nežádoucího trhání a deformací způsobených rozdílnou frekvencí monitoru a FPS ve hře. AMD Free-Sync je kompatibilní pouze s grafickými kartami AMD 7000 a výše.




Pivot - díky této speciální vychytávce můžete libovolně otáčet displej na výšku až o 90°, a přizpůsobit si tak jeho polohu přesně podle vašich představ. Kromě otáčení lze monitor nastavit i výškově, aby se vám na něj příjemně dívalo.



VESA - přizpůsobte si pozici monitoru díky uchycení přes VESA držák. Možností je několik, monitor můžete stylově uchytit na zeď nebo na kloubový držák. Bez stojánku a zavěšený na zdi vypadá zkrátka každý monitor mnohem přitažlivěji.



Tenký rámeček - monitor DELL S2722DC s tenkými rámečky má kromě atraktivního vzhledu i několik praktických výhod. Za prvé monitor vypadá opticky větší, než ve skutečnosti je a za druhé, pokud používáte dva nebo více monitorů vedle sebe, můžete se těšit na krásný spojitý obraz nepřerušovaný rámečkem.




Grafické vstupy


Připojení k počítači nebo notebooku bude hračka. Podívejte se na výčet konektorů, které najdete ve výbavě monitoru DELL S2722DC :


HDMI - grafický vstup HDMI je vhodný k současnému přenosu obrazu a zvuku v nejvyšší digitální kvalitě a vysokém rozlišení. Využívají ho jak současné grafické karty v počítačích, tak moderní notebooky a mnohá další zařízení.




Další rozhraní


Další praktická rozhraní monitoru zvyšující váš uživatelský komfort:


Sluchátkový výstup - zpříjemňuje poslech hudby přímo z monitoru. Není proto nutné hledat konektor a natahovat kabel sluchátek až ke skříni počítače. Vše máte dostupné hezky při ruce.



USB - konektor pro připojení nejrůznějších zařízení, jako jsou myši, flash disky, smartphony, kamery a další. Připojení přímo k monitoru je uživatelsky příjemnější, vše máte okamžitě po ruce.



USB-C - moderní universální rozhraní, s oboustranným konektorem, které slouží pro přenos dat či nabíjení vašich zařízení.





Parametry
Značka
Značka DELL
Vlastnosti
Barva   Černá
Displej
Úhlopříčka (")   27
Rozlišení   2560 × 1440 (W)QHD
Poměr stran   16:9
Technologie   IPS / PLS
Typ displeje   Matný
Dotykový   Nedotykový
Obnovovací frekvence (Hz) 75
Odezva (ms)   4
Kontrast   1000:1
Jas (cd/m2)   350
Vlastnosti
Nadstandardní záruka Servis 3 roky NBD
Rozhraní
Grafické vstupy   HDMI
Rozhraní   Sluchátkový výstup , USB 3.0 Typ A , USB-C
Spotřeba
Maximální (W)   155
Pohotovostní režim (W)   0.3
Vlastnosti
Vybavení   Free-Sync , Pivot , USB-C Power Delivery (65W) , VESA
Využití   Na filmy , Na grafiku , Na hry
Tenký rámeček Ano
Zakřivení displeje Ne
Rozměry
Hloubka (mm) 174,7
Šířka (mm) 611.6
Výška (mm) 510
Hmotnost zařízení
Hmotnost (kg)   6.86
Stav zboží
Stav zboží Jen nové , Jarní výprodej



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt LCD Monitor 27" DELL S2722DC šedá:

Technické specifikace pro produkt LCD Monitor 27" DELL S2722DC šedá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt LCD Monitor 27" DELL S2722DC šedá mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o LCD Monitor 27" DELL S2722DC šedá ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam