Vážení zákazníci, v době státních svátků 1. 5. a 8. 5. bude otevřena pouze prodejna na Praze 4, a to od 9:30 do 18:00. Těšíme se na Vaši návštěvu.
0
shop, který máte rádi
0 Kč

Váš košík je prázdný.

Fitness náramek HUAWEI Band 7 růžová

Fitness náramek HUAWEI Band 7 růžová / Fitness náramek / 1.47
Kód: 97003564
oblíbené produkty do seznamu
hlídací pes hlídací pes
Fitness náramek / 1.47" / 194x368px / AMOLED / Bluetooth 5.0 / 5ATM / SpO2

Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.
Výrobce: Huawei P/N: 55029078

Související produkty

Nabíjení
Mohlo by Vás zajímat

O produktu

Popis

HUAWEI Band 7 růžová


HUAWEI Band 7 má nejtenčí FullView AMOLED displej v portfoliu značky. Měří méně než 10 mm a poskytuje uživatelům maximální zážitek. Lehký, zakřivený design, který dokonale padne na zápěstí a váží pouhých 16 g (bez řemínku), poskytuje uživatelům mimořádný komfort. Smartband je vyroben z polymeru, navíc vyztužený skelným vláknem, díky kterému je toto malé zařízení také odolné. Ultratenký design mu dodává noblesu a eleganci, která si nepochybně získá srdce spotřebitelů.

Působivý displej

HUAWEI Band 7 je vybaven 1,47palcovým barevným AMOLED displejem. Úzký rámeček poskytující extrémní zorné pole, vysoce kvalitní 2,5D zakřivená skleněná obrazovka v kombinaci s rozlišením 194 x 368 pixelů a poměrem obrazovky k tělu 64,88 % poskytuje uživatelům ještě působivější zážitek ze sledování.

Zdravé návyky jsou na prvním místě

HUAWEI Band 7 podporuje své uživatele v rozvoji zdravých životních návyků. Podporuje bohaté a komplexní funkce sledování zdraví, jako je okysličení krve SpO2, spánek, stres, menstruační cyklus a sledování srdeční frekvence.

Aby mohl monitorovat spánek, podporuje patentovanou technologii HUAWEI TruSleep, která dokáže vyhodnotit kvalitu odpočinku, aniž by jej narušila, a přesně identifikuje šest běžných problémů se spánkem, jako jsou: potíže s usínáním, lehký spánek, noční nebo příliš brzké probuzení. , živé sny a nepravidelný spánek. Díky této funkci mohou uživatelé analyzovat svůj odpočinek a zlepšovat jeho kvalitu.

Funkce pro zdraví

HUAWEI Band 7 také přichází s HUAWEI TruRelax, celodenním algoritmem pro sledování srdeční frekvence pro monitorování stresu. Když je jeho hladina příliš vysoká, smartband vám připomene, abyste provedli dechová cvičení. HUAWEI Band 7 navíc monitoruje SpO2 po celý den, což vám umožňuje nastavit automatická upozornění na nízkou hladinu kyslíku v krvi a poskytuje 24hodinové inteligentní sledování zdraví.

Chytrý pásek je vybaven technologií sledování srdečního tepu HUAWEI TruSeen 4.0, která nepřetržitě, rychle a přesně sleduje tep uživatele. HUAWEI Band 7 navíc přichází s vlastním programem Healthy Living Shamrock, který poskytuje personalizovanou správu zdraví nastavením různých denních cílů. Jejich každodenním plněním můžeme optimálně rozvíjet naše zdravé návyky.

Modernizovaný sportovní asistent

Analýza tréninkových dat je další ze základních funkcí chytrých pásem. HUAWEI Band 7 je vybaven algoritmy TruSport společnosti Huawei, které měří každý indikátor a dávají pokyny ke zlepšení vaší kondice.

HUAWEI smartband vybavený indexem Running Ability Index (RAI) lze použít k měření úrovně vytrvalosti běžce a určení technické běžecké zdatnosti. Systém dokáže vypočítat běžecký výkon z historické tepové frekvence, tempa a dalších vícerozměrných dat a měřit RAI pro přesnou klasifikaci dovedností běžců, což uživatelům umožňuje vizualizovat tréninkový pokrok.

HUAWEI Band 7 nabízí ještě vylepšenou funkci sledování tréninku s celkem 96 sportovními režimy včetně běhu, cyklistiky, plavání, skákání na laně a kolečkových bruslí. Bez ohledu na to, jaký sport vás zajímá, HUAWEI Band 7 je připraven přijmout výzvu s vámi.

Chytřejší zážitky díky 2týdenní výdrži baterie

V typickém scénáři nabízí HUAWEI Band 7 až dva týdny výdrže baterie, což zajišťuje, že jej uživatelé mohou nosit celý den při nepřetržitém používání, sledovat různé tělesné metriky, dokonce i když spí.

Po spárování náramku se smartphonem navíc HUAWEI Band 7 podporuje ovládání hudby, dálkovou spoušť a připomenutí (textové zprávy, e-maily, sociální aplikace), počasí, budík, stopky, časovač, baterku, najít můj telefon, hlas asistenta a také rychlou odezvu pro chytřejší a ještě pohodlnější zážitek.

 

Technické parametry:

  • Komunikace: Bluetooth
  • Voděodolný
  • Užitečné funkce: Akcelerometr, Budík, Snímač tepové frekvence, Funkce vyhledávání telefonu, Svítilna, Monitor,menstruace, Monitor spánku, Počasí Puls, Oximetr, Sledování stresu, Ovládání hudebního přehrávače, Stopky Sportovní režimy, Dálková spoušť fotoaparátu, Gyroskop, Monitor srdečního tepu, Krokoměr, Upozornění na volání, SMS, e-mail, Počítadlo spálených kalorií
  • Sklo: Odolné proti poškrábání
  • Šířka pouzdra [mm]: 26
  • Tloušťka pouzdra [mm]: 9,99
  • Hmotnost [g]: 16
  • Provedení pouzdra: Polymer vyztužený skelnými vlákny
  • Provedení řemínku: silikon
  • Kompatibilní platforma: Android iOS
  • USB konektor: Magnetický nabíjecí konektor
  • Výdrž baterie: až 14 dní
  • Dotykový displej
  • Rozlišení: 194 x 368
  • Velikost displeje [palce]: 1,47
  • Příslušenství: USB nabíjecí kabel Kolébka



Parametry
Značka
Značka Huawei
Základní vlastnosti
Určení Dámské
Operační systém Vlastní
Podpora systému   Android , iOS
Rozhraní   Bluetooth
SIM   Ne
Funkce
Vodotěsnost 5 ATM (50 m)
Funkce Akcelerometr , Hledání telefonu , Krokoměr , Multisport , Notifikace , Počasí , Sledování kyslíku v krvi , Sledování spánku , Snímač tepové frekvence
Reproduktor Ne
Mikrofon Ne
Displej
Úhlopříčka displeje (palce) 1.47
Rozlišení displeje 194 x 368
Technologie displeje AMOLED
Dotykový   Ano
Barva a materiál
Barva ciferníku   Zlatá
Tvar ciferníku   Hranatý
Materiál ciferníku Plast
Barva pásku   Růžová
Materiál pásku Silikon
Rozměry
Výška (mm) 44.35
Šířka (mm) 26
Hmotnost (g) 16
Stav zboží
Stav zboží Jen nové



Diskuse



Jméno: *
E-mail:
Předmět: *
Vyplněním emailové adresy dáváte souhlas se zpracováním tohoto osobního údaje za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz.
Text vašeho příspěvku/dotazu pro produkt Fitness náramek HUAWEI Band 7 růžová:

Technické specifikace pro produkt Fitness náramek HUAWEI Band 7 růžová se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Fitness náramek HUAWEI Band 7 růžová mají pouze informativní charakter.

Nalezli jste chybu v informaci o Fitness náramek HUAWEI Band 7 růžová ?





Vyberte seznam

zobrazit Seznam