Váš nákupní košík je prázdný.

DOPRAVA ZDARMA
Novinka

Přenosný reproduktor Niceboy RAZE 3 Radion

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Upřesňující parametry

Výrobce: Niceboy
Výška (balení): 78 mm
Šířka (balení): 220 mm
Hloubka (balení): 78 mm
Hmotnost (balení): 0.80 kg

Popis zboží

Výkon (W): 24 Běžná výdrž baterie (hod.): 24 Napájení: vestavěný akumulátor Bezdrátové připojení: Bluetooth Rádio: ANO USB : ANO Vstup AUX: ANO Příjem telefonních hovorů: NE Odolnost: IP67 Podpora nabíjení mobilního telefonu: NE Barva: černá Specifické funkce: MaxxBass Velikost: 22 cm Provedení výrobku: černá barva Niceboy RAZE 3 Radion RAZE 3 Radion je reproduktor, se kterým můžete směle do světa. Ohromí výjimečnou výdrží 24 hodin a výkonem 24W pro ozvučení vaší zahradní party. Reproduktor je vodotěsný a prachuodolný. Má také FM rádio a dokáže přehrávat hudbu z různých paměťových médií jako je USB flash disk nebo SD karta. Také cestování s ním i díky funkci powerbanky je radost. Klíčové vlastnosti • Výjimečná výdrž až 24 hodin • Vysoký výkon 24W • Vodotěsné a prachuodolné tělo (stupeň krytí IP67) • Stabilní přenos s moderním Bluetooth 5.0 • Výrazný basový zvuk s technologií MaxxBass • FM rádio • Funkce powerbanky • Přehrávání z microSD karty, USB flash disku a přes AUX jack 3.5 mm • Propojení dvou reproduktorů s funkcí True Wireless • Hands-free telefonní hovory Výdrž neuvěřitelných 24 hodin S reproduktorem Niceboy RAZE 3 Radion klidně nechte nabíječku doma. Reproduktor disponuje silnou baterií 5000 mAh, díky které na jedno nabití vydrží hrát neskutečných 24 hodin! Vysoký výkon, excelentní zvuk RAZE 3 Radion s výkonem až 24W, technologií MaxxBass a dvěma měniči ve velikosti 52mm vám poskytne kvalitní reprodukci hlubokých i vysokých tónů. Zvukem dokáže pohodlně vyplnit velké místnosti, terasy nebo zahradní party. Budete-li potřebovat víc, stačí připojit další RAZE 3 Radion přes True Wireless funkci a máte extra dávku stereo zvuku. Zvuk, který odolá i vodě RAZE 3 Radion od Niceboy má robustní pogumovanou konstrukci pyšnící se stupněm krytí IP67. V pohodě tak ustojí i silnější spršku deště nebo pád do bazénu stejně jako výpravu do hor nebo k moři. Vždy připraven dobít energii Niceboy RAZE 3 Radion je nejen reproduktor, ale i powerbanka. Stačí zařízení připojit přes USB kabel a reproduktor mu dodá šťávu. FM rádio a široké možnosti připojení Niceboy RAZE 3 Radion není jen o Bluetooth. Pustíte si na něm rádio nebo se můžete těšit na přehrávání z USB flash disku, SD karty nebo pomocí 3,5 mm jacku přes AUX. OBSAH BALENÍ: Reproduktor Niceboy RAZE 3 Radion MicroUSB nabíjecí kabel Audio kabel Návod k obsluze Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 0.840 Výška (cm): 7.80 Šířka (cm): 22.00 Hloubka (cm): 7.80 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 1.050 Výška (cm): 11.00 Šířka (cm): 12.00 Hloubka (cm): 27.20 EAN: 8594182424249 Záruční doba: 24 měsíců Přenosný reproduktor, výkon 24 W, hudba přes Bluetooth, basový zvuk s technol. MaxxBass, odolnost IP67, vstup AUX, USB, výdrž baterie 24 hod.

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.